reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Biedne jesteście z tymi choróbskami :-(
Życzę żebyście szybko wróciły do zdrowia :)

Katka współczuję nocy :(

Puchną Wam już nogi?
W niedzielę w pracy było szkolenie z nowego oprogramowania i pojechałam, żeby cokolwiek wiedzieć o nowym systemie.
Praktycznie od 11 do 17 siedziałam i aż mnie buty zaczęły uwierać :szok:
Na co dzień jak jestem w domu nie mam tego problemu:no:

reklama
Katka - współczuję nocki:baffled:
U mnie to nie pogoda, hormony mi coś znosem zrobiły, jakby wszystko było opuchnięte. ale już bliżej niż dalej, damy radę.
Na froncie zwycięstwo (odpukać w niemalowane) katar Klaudii zmienił kolor na biały i jest go duuużo mniej:tak: Jutro wykopuję ją do przedszkola, bo zwariować można. Wiem też dlaczego wczoraj tak źle się czułam - wieczorem była niezła ulewa.
Dziś biorę się do roboty, muszę obiad ugotować, pomidorówkę zrobię chyba, bo mam ochotę na kwaśne.
A poza tym skończyłam brać macmiror (po 12 dniach!) ostatnią globulkę wzięłam w sobotę, a dziś.. znowu to samo:wściekła/y: Wścieknę się, jeśli to się nie uspokoi..
Adaś wczoraj wieczorem szalał nieziemsko, nawet pod szeroką koszulką było widać co robi;-)

Doti, właśnie ost. zauważyłam, że zaczynają mi puchnąć dłonie i stopy ja długo siedzę. Ale to w normie jeszcze, więc luz

Michalina, Oli zaczęły rosnąć włosy na ramionach, pleckach i badamy czy to genetyczne ( siostra M ma dużo ciemnych włosów na rękach, epilowala żeby sie pozbyć ) czy hormonalne. Poza tym ja sie b. Szybko rozwijalam, więc jestem ucxulona na takie sprawy...

Hej :) dzięki dziewczyny za troskę, rano oczywiście zjadłam tabletkę i poszłam spać. Wstałam teraz, nie pamiętam już kiedy tak dobrze spałam, więc w sumie nie powinnam narzekać.
Czytałam ulotkę nic tam nie ma o takim osłabieniu, ale chyba faktycznie to taka reakcja organizmu. Dziś wezmę normalną dawkę, zobaczymy jak będzie jutro, mam nadzieję, że organizm się przyzwyczai, bo mam wziąć dwa opakowania, a nie wyobrażam sobie chodzić jak Zombi przez dwa tygodnie. Byle by zeszło to cholerstwo z nerek, a ja się może przy okazji w końcu wyśpie.
Czas chyba na kawkę bo siedzę, piszę ziewam non stop.

Hej
Jeju widzę że u większości z nas coś się dzieje. Współczuję kaszlu infekcji wymiotow i zawrotow głowy. Ja właśnie się inhaluje bo nic mi się nie polepsza. A pogoda oczywiście do doopy
Małgorzata Oli nadnercza będą sprawdzać czy jajniki? Trzymam kciuki.

Ja dzisiaj kolejna przygoda...
Umyłam zęby, zaczęłam wymiotować, od tego mi się puściła krew z nosa... potop.... ehhhh...

Wózek jest! Idę obadać. :-D

Edit: wsadzili spacerówkę do gondoli tak, że nie potrafię jej wyjąć :( ale wózek prócz małych śladów użytkowania wygląda w porządku. Aż mi się mała uaktywniła od tego wysiłku, pewnie jest w szoku, że mamusia coś robi ;p A kurier przyjechał jak posta pisałam ;p

Ja również chorwitkom zdrówka życzę. Na szczęście już blizej niż dalej :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy moze orientuje się ktoś czy w Czechach można kupić Bioparox bez recepty?? Wczoraj lekarka mi cos wspominala o tym antybiotyku ale mowila ze zostal wycofany a jednak wydaje mi się, że się nie obejdzie bez antybiotyku bo coraz gorzej się czuje i moze uda mi sie go załatwić bo mieszkam z 15 km od granicy :)

hej dziewczynki:)

weekend miałam goscinny a zarazem parcowity,ehh chyba juz nei na moj stan szykowanie takeij imprezy:dry:fajnei bylo ,wesolo ale umeczyłam sie juz

w poniedzialek za to i wtorek lajcik,odpoczywalm troche bo cos brzuch na dole mnei pobolewa:baffled:w ogole jakas senna jestem od poniedzialku,nie moge sobie poradzic,ozcy same sie zamykaja:no:

dzis panowie zakladaja rolety i siatki,wreszcei bo much mam po dziurki w nosie,he he.ogolnei mam rozgardziaszw domu,powinanm okna umyc ale boje sie troszke:-(

ale dzis zimno ,no nie:szok::no:

mam wplanach was pozcytac,mam nadzieje ze dam rade:)

kawusie sobie zapodam to moze sie obudze:-D

miłego dnai:)

reklama
witajcie
ja też dziś nie mogłam spać, ale to przez ten katar, leje się i leje:-( idę dziś do lekarza po zwolnienie

Tusiaczek antybiotyków nie znoszę, bo zawsze ciężko je odchorowuję i to częste, że ma się skutki uboczne, ale warto jednak poinformować lekarza a objawach

nienawidzę być chora ani ganiać po lekarzach a dziś są moje urodziny:-(

Do góry