Katka***
Fanka BB :)
Ja się tak czuję jakby przejechał po mnie czołg albo walec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ospamox 1000mg. Biorę 3razy na dobę, czyli z tego co pisze w ulotce największą z możliwych dawek. Dostałam na białko w moczu, mam zator na nerce.
Nigdy nie miałam takich jazd po antybiotyku, a brałam ich w życiu całkiem sporo. Fakt, że nie ten i nie w ciąży
Hejka. Nie ma to jak poranna kłótnia z Małżem. Dzieci jeszcze nie mamy to poszło o wychowanie kota!:banghead::banghead::banghead::banghead:
Co do antybiotyku to z moim jest chyba coś nie tak, albo dawka za duża albo już kurde nie wiem co. W poniedziałek wieczorem wzięłam pierwszą tabletkę, wczoraj rano było jeszcze ok. Ale po popołudniowej dosłownie mnie złożyło. Nawet nie wiem kiedy zasnelam, Małż mnie obudził jak wrócił z pracy to cały wieczór nie wiedziałam co się dzieje. Jak nacpana, jedno się trzymałam na nogach, strasznie słaba do tego gorączka. Nie wiem już czy coś mnie dopadło czy to ten antybiotyk. Teraz wzięłam ranną tabletkę i zobaczę jak się będę czuć. Jak ten stan się utrzyma to będę dzwonić do lekarza :what::banghead:
Myślicie że to może być od antybiotyku?