reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej dziewczyny. Ale naskrobalyscie. Nie bylo mnie pare dni a tu tyle stron do nadrobienia.
19 mam wizyte,pewnie dokladnie dowiem sie na kiedy bedzie termin. Czuje sie srednio. Zawroty w glowie mnie mecza, no i takie uczucie pelnosci w brzuchu. Wiecznie czuje sie pelna a jem normalnie.
A jak wy sie czujecie? Jakie macie objawy? Jak sobie radzic z zawrotami?

reklama
właśnie jem kanaki z sałatą pomidorem i szyneczka.. i tak cały dzien mogę plus czekolada i jabłka .. w tej ciazy to chyba wiecej niz 10kg przytyje .. ;d

ja się czuje w miarę normalnie. wczoraj było mi niedobrze, ale sama nie wiem czy traktować to jako objaw ciążowy.
piersi mnie nie bolą, czasami brzuch zaboli jak na @, czasami jajniki zakłują. szybciej się męczę i najchętniej bym cały czas siedziała w swoim ulubionym fotelu :)
trochę martwi mnie ten brak objawów, dlatego tak bardzo nie mogę doczekać się dzisiejszej wizyty.

właśnie jem kanaki z sałatą pomidorem i szyneczka.. i tak cały dzien mogę plus czekolada i jabłka .. w tej ciazy to chyba wiecej niz 10kg przytyje .. ;d

Bakalia, ja mam dzisiaj takie samo menu śniadaniowe :)

Ja w poprzedniej ciąży mdłości miałam przez 2 tygodnie i tak około 7 tygodnia. Mam nadzieję, że teraz mnie to ominie.
Jestem w 5 tygodniu i dwa dni.

Mi chyba pomógł Prenatal complex z imbirem - witaminki dla kobiet w ciąży i na mdłości. Teraz też już sobie kupiłam.

reklama
czytalam dziś w że powinno się przyjmowac witaminy dopiero po 3mc , ja na razie zostaje przy samym kwasie foliowym i magnezie z wit. b6.

wymysliłam plan.. ze pojadę na IP i powiem że mnie brzuch boli a jestem w ciaży i przynajmniej mi usg zrobią i zobacze swojego robaczka małego .. ale to glupie.. juz mnie moj mąż skarcił a takiego glupie pomysly

Do góry