reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Witam sie i ja. Z pracy oczywiście. Ja nie mam takich myśli o dziecku a to dlatego ze wyszlam za maz majac 24lata i wszyscy pytali kiedy dziecko kiedy. Ludzie myslalam mam dopiero 24lata tyle jeszcze chce zrobić na dziecko przyjdzie pora. Wtedy swiadomie nie chcialam dziecka bo wiedziałam egoistyczne ze nie bede w stanie rzucić bieżącego życia i całkowicie sie poświęcić. Ale minely ze dwa lata i wszystko sie odmieniło. Dopiero po kolejnym roku o pol zaczęliśmy sie starac i wiem teraz czego pragne w zyciu najbardziej.
Choc napewno pojawia sie mysli czy sobie poradze itp.
Taka nasza natura. W

reklama
Puk, puk!

Po cichutku i nieśmiało (chyba) dołączam do Was!. Dziś na teście cień cienia, ale widoczny gołym okiem :-D W czwartek powtórzę test i dowiem się czy mogę na stałe między Wami zagościć :-)

Puk, puk!

Po cichutku i nieśmiało (chyba) dołączam do Was!. Dziś na teście cień cienia, ale widoczny gołym okiem :-D W czwartek powtórzę test i dowiem się czy mogę na stałe między Wami zagościć :-)

Witam i gratuluj :)

Ada, super, że Twój szef tak zareagował. Naprawdę pięknie się zachował. I Ty dzięki temu też jesteś spokojna :)

dorota123456789;10240492]A jaki ten magnez bierzesz ,jak sie te tabletki dokładnie nazywają ? Lekarz ci je przepisał ? Na receptę one są ? Pytam tak szczegolowo bo ja zawsze w ciazach nospe bralam,a wolę chyba magnez wziasc :-).

Magnez kupilam sama, bo w witaminach, ktore mialam bylo go malo a drzaly mi nawet powieki wiec potrzebowalam go. Zawiera 400 ale nie biore codziennie.

[h=5]Szlag mnie trafi. Byłam umówiona dziś na wizytę u gina.. pojechałam rano, z teściem musiałam zabrać Radka.. czekałam godzine zanim lekarz przyszedł .. wchodzę do gabinetu a ona mi każe wyjśc bo nie mam ubezpieczenia.. no to ja otępiała.. dzwonie do P. czy szef płaci składki .. pojechałam do księgowej do zusu wszystko ok, mam ubezpieczenie wracam do lekarza.. a lekarka do mnei że ona mnie już nie przyjmie bo nie, że mam się na inny termin umówić .. po nowym roku.. no niech ją ch*j sstrzeli.. w poniedziałek jadę do lekarza innego, u którego nie ma takich jazd.. ps. dowiedziałam się przy okazji u księgowej że ta lekarka co drugiej kobiecie tak robi mowi ze nie ma ubezpieczenia i rezygnuje z wizyty

to tyle. wieczorem jade zrobić betę żeby sprawdzić jak przyrasta..[/h]

dziękuję za miłe przyjęcie mnie :)

Pola mocno trzymam kciuki za wizyte :)
Eve na moim tescie też kreska ledwo widoczna, ale identycznie mialam z Nadią
Ada a szefa masz super, pozazdrościć :)
Baakalia tez bym się wkurzyła, co za świstwo !!!!! Brak słów

Ja umówiłam się na pon na wizytę, pewnie nic jeszcze nie zobaczę ale chociaż na badanie mnie skieruje.

Szlag mnie trafi. Byłam umówiona dziś na wizytę u gina.. pojechałam rano, z teściem musiałam zabrać Radka.. czekałam godzine zanim lekarz przyszedł .. wchodzę do gabinetu a ona mi każe wyjśc bo nie mam ubezpieczenia.. no to ja otępiała.. dzwonie do P. czy szef płaci składki .. pojechałam do księgowej do zusu wszystko ok, mam ubezpieczenie wracam do lekarza.. a lekarka do mnei że ona mnie już nie przyjmie bo nie, że mam się na inny termin umówić .. po nowym roku.. no niech ją ch*j sstrzeli.. w poniedziałek jadę do lekarza innego, u którego nie ma takich jazd.. ps. dowiedziałam się przy okazji u księgowej że ta lekarka co drugiej kobiecie tak robi mowi ze nie ma ubezpieczenia i rezygnuje z wizyty

to tyle. wieczorem jade zrobić betę żeby sprawdzić jak przyrasta..

Bakalia, to się w głowie nie mieści. Może powinnas to zgłosić do dyrekcji przychodni?!

reklama
eve witaj :)

pola dokladnie, teraz chociaz moge sie na calego wyluzowac
baakalia ale wredna ........ ja z natury jestem taka ze jak cos mnie zdenerwuje to mowie co mysle itd, napewno bym tam awanture urzadzila.
wiikki no szef zachowal sie super. Ale on naprawde byl inny i pewnie nadal jest, nie wiem w co w niego wstapilo. No ale odpowiada mi ta zmiana i to bardzo. :)

Do góry