reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Cześć dziewczyny :-)
w końcu słoneczko wyszło i od razu mam lepszy humor :tak: jedyne co mnie martwi to dzisiaj rano obudził mnie ból gardła, na razie trochę przeszło, ale mam nadzieje, że nic mnie nie bierze...

ka.wo - uważaj na siebie, dużo zdrówka życzę :*

uśmiałałam się z kefirami itd:-D ja jakiś czas temu na jakimś forum czytałam o pączkach, dziewczyny się zastanawiały czy mogą go zjeść, bo przecież do ich produkcji dodawany jest spirytus, myślę, że nie można dać się zwariować :-D

ogarnęłam się i jadę na zakupy niedługo , może w końcu sobie coś kupię, bo ostatnio zawsze się kończy zakupami dla malutkiej :-)

miłego dnia :tak:

Dzien dobry!

znooowu mam jęczmień na oku tym razem na drugim :wściekła/y: nie wiem czy potarłam czy mi brakuje jakichś witamin :dry: W życiu nie miałam takich problemów z oczamia w tej ciązy to jakieś fatum :no:

Elifit, spróbuj obrączką pobierać. Złoto ma właściwości antybakteryjne. Albo kup sobie srebro koloidalne i przemywaj.

Cześć Dziewczyny!
Wczoraj zaliczyłam nieprzyjemną przygodę :-(Pisałam, że w nd i pn trochę mi się w głowie kręciło, ale przechodziło. A wczoraj poszłam sobie do pracy, nie minęło 45 min jak mi się w głowie zakręciło to myślałam, że padnę. Chodziłam, siedziałam, leżałam, na dwór poszłam się przewietrzyć, coli się napiłam nic nie pomogło, a dodatkowo zwymiotowałam wszytsko co zjadłam przez całe przedpołudnie :no: środek dnia więc nic mi nie pozostało jak szybko wezwać taxi i na najbliższą ip pojechać do Piaseczna, bo na Starynkiewicza do mojej gin by mnie ze 2h wieźli. Te zawroty trzymały mnie 5h :szok: Zrozbili mi badania, z dzieckiem wszystko ok, ciśnienie niskie 90/60, we krwi trochę poniżej normy potas, więc kroplówkę zrobili i tyle. Wyszłam o 23.15, cały czas mi się trochę kręciło, ale było znazcnie lepiej, pojechałam do domu, zjadłam 3 biszkopty i wypiłam herbatę 5 min i znaowu wymioty :no: W nocy było ok, spałam choć ciągle mi się szpitale śniły, ale od rana jakoś super się nie czuję :no: Dzwoniłam do mojej gin mam się wbijać w kolejkę ok 17 i zobaczymy co mi powie. Do wczoraj te zawroty z pogodą wiązałam, ale nie możliwe żeby od niskiego ciśnienia atmosferycznego mieć zawroty głowy doprowadzające do wymiotów...

Ka.wo, ja takie zawroty miewam bardzo czesto. U mnie jest to związane z bardzo niskim ciśnieniem i jednocześnie wysokim pulsem. U mnie co prawda nie występują wymioty ale jak tylko troche dłużej postoje to samopoczucie mam fatalne.
Tylko jak ide do gin to ciśnienie mam idealne...

Wlasnie wrocilam ze szkoły rodzenia. Ogólnie bez szału, ale było sympatycznie. Zawsze to jakaś rozrywka.

A teraz zajadam pyszne szwedzkie bułeczki cynamonowe (blue pewnie bedzie wiedziała o czym mowię:)), ktore wczoraj upieklam:
ImageUploadedByTapatalk1395838620.622454.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1395838620.622454.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1395838620.622454.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 36
Hej :)

Pola wyślij mi kilka. Uwielbiam... chociaż to na nich odkryłam, że mam alergię na cynamon, ale mimo wszystko od czasu do czasu sobie pozwolę. A piekli takie w cukierni koło mojej uczelni... ehhhh tęskni się niekiedy za tym szarym brzydkim Śląskiem.

Kawo trzymaj się i mam nadzieję, że gin coś pomoże.

Padłam z kefiru :-D a jak by winogrona miały szkodzić, to moja mała FAS by miała na 200%, bo to ostatnio mój ulubiony owoc, zaraz po skończeniu fazy cytrusy.

teraz już wiem dlaczego mój Mąż tak lubi kefiry i wypija z 0,5l dziennie :-D tam jest alkohol!!!! jak Mu powiem to chyba zdębieje :-)

Kawo uważaj na siebie. Może to faktycznie przesilenie wiosenne, bo mnie od 2 dni też zamula....

babeczki wyglądają cudnie, ale nie znoszę cynamonu.

bellina Śląski nie jest wcale taki brzydki i szary, to zależy w której części mieszkasz ;) ja tam nie narzekam :-)

Czesc dziewczynki :-D ja na chwilke z kawka wpadam:-)
Ka.wo współczuje kochana, moze to jakis wirus jest i do tego to niskie cisnienie?????
Elifit oj jeczmienie :no: nieprzyjemna sprawa, życzę aby poszły precz :tak:
He hee z tymi kefirami to przegiecie:confused: sama pije kefiry i maslanki w ciazy i nie wyobrazam sobie tygodnia bez nich :happy2:
U mnie remont pełna parą :tak: cieszę sie już na sama mysl o pokoiku synka, w końcu pomieszczenie nie bedzie stac puste :-D
Buziaczki dla Was :tak::-D:tak:

Sokoja ja pochodzę z tej zieleńszej części, tak, że góry już widać :)
Ale mieszkałam w Katowicach troszku i to bardziej "żaluzja", gdyż się mówi, że Śląsk taki brudny, szary i brzydki. A ja się zastanawiam, czy czasami we Wrocławiu nie jest bardziej brudno. Samochód i okna to tu musimy myć częściej :-p

Pola - ja znam takie z IKEA :-D wyszly cudowne :)

Bylam w sklepie. Niby pogoda ladna, ale wieje bradzo zimny wiatr :(

Ps. Wroclaw jest piekny :)

Jak słońce wyjdzie to gorąco, jak sie schowa zimno ze brrrr.... Ole siłą zegnalam do domu, bo zmarzlysmy obie, właśnie sobie drzemkę zrobiła...
Nie lubię cynamonu ale fajnie wyglądają te babeczki. Chyba jutro kupie ciasto francuskie i zrobię babeczki z czekolada

reklama
bellina ja mieszkam jakies 40 km od Wisły więc u mnie czasami tez góry widać ;-), a Wrocław jest jak dla mnie świetny!

U mnie też chłodno jak słonko zajdzie i zawieje wiatr, ale zaraz ogarniam Małego i idziemy na spacer. Muszę się oderwać od Was, bo co chwila któraś z takim dobrym pomysłem jedzeniowym wychodzi, a mnie skręca. I tak przez małgorzatka po spacerze zamierzam robić ciasteczka na francuskim cieście - a duuuupa rośnie :szok:

Do góry