U
użytkownik 902
Gość
Anastazi gratuluję 3 trymka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, o j u mnie waga leeeeci, średnio 0,5 kg tygodniowo. Już mam + 6 kg
A moje dziecie dziś strasznie szaleje, od rana mnie bombarduje z każdej strony.
jagódka tylko 3 kg? Ty szczęściaro! a obwód brzucha to może ci się tak mały ułożył?
witam się w poniedziałkowy śliczny dzień...my właśnie wróciliśmy od chirurga rana na czole zagoiła się ślicznie prawie nic nie widać.. tak ładnie mu lekarz naciągnął skórę... także jutro już do przedszkola dosyć siedzenia w domu.... a ja dzisiaj muszę pojechać do swojego lekarza bo dzwonił do mnie że zwolnienie źle wypisał muszę pojechać żeby poprawił bo jest nieważne....a tak mi się nie chce w sam szczyt jechać do centrum.....
jagódka ja zaczynałam w 1 a więc to musiałaś być Ty???? teraz już będę wiedziała.... a wybierasz się na warsztaty "bezpieczny maluch" to chyba jest 7.04..?????
powodzenia na wizycie... mało przytyłaś ja już na liczniku mam 53kg a zaczynałam od 49kg...
kochane a czy ktoras z was ma może taki problem jak ja??
chodzi o to ze lewa noga bardzo często mi dretwieje.....i nie wiem...może Maluch uciska gdzies.....