reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
hej, o j u mnie waga leeeeci, średnio 0,5 kg tygodniowo. Już mam + 6 kg :baffled:
A moje dziecie dziś strasznie szaleje, od rana mnie bombarduje z każdej strony.

małgorzatakar powodzenia w przedszkolu,
anastazi gratuluję 3 trymestru. Nie szalej teraz ;)
jagódka tylko 3 kg? Ty szczęściaro! a obwód brzucha to może ci się tak mały ułożył?

witam się w poniedziałkowy śliczny dzień...my właśnie wróciliśmy od chirurga rana na czole zagoiła się ślicznie prawie nic nie widać.. tak ładnie mu lekarz naciągnął skórę... także jutro już do przedszkola dosyć siedzenia w domu.... a ja dzisiaj muszę pojechać do swojego lekarza bo dzwonił do mnie że zwolnienie źle wypisał muszę pojechać żeby poprawił bo jest nieważne....a tak mi się nie chce w sam szczyt jechać do centrum....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

elefit strasznie...współczuje koleżance ile musiała się strachu najeść... co to za ogrodzenie???? myślę że pani po prostu nie zdążyła zareagować bo jedna pani do opieki nad taka gromadką na dodatek rozbieganą to trochę za mało...dzieci mają szalone pomysły a o nieszczęście nie trudno.... dobrze że nic poważnego mu się nie stało....

jagódka ja zaczynałam w 1 a więc to musiałaś być Ty???? teraz już będę wiedziała.... a wybierasz się na warsztaty "bezpieczny maluch" to chyba jest 7.04..?????
powodzenia na wizycie... mało przytyłaś ja już na liczniku mam 53kg a zaczynałam od 49kg...

venus zdrówka życzę

małgorzata gratuluje dzielnej córci.... ale tak jest zawsze że to rodzice bardziej przeżywają niż dzieci.... chociaż nie chce Cię straszyć ale kryzysy mogą przyjść później... na razie jest fajnie bo nowe miejsce nowe zabawki... oby taka odważna była zawsze

anastazi 3 trymestr super gratuluje... ale ten czas szybko leci

kochane a czy ktoras z was ma może taki problem jak ja??

chodzi o to ze lewa noga bardzo często mi dretwieje.....i nie wiem...może Maluch uciska gdzies.....

hej, o j u mnie waga leeeeci, średnio 0,5 kg tygodniowo. Już mam + 6 kg :baffled:
A moje dziecie dziś strasznie szaleje, od rana mnie bombarduje z każdej strony.

jagódka tylko 3 kg? Ty szczęściaro! a obwód brzucha to może ci się tak mały ułożył?

Nie, on urósł po prostu;-)

witam się w poniedziałkowy śliczny dzień...my właśnie wróciliśmy od chirurga rana na czole zagoiła się ślicznie prawie nic nie widać.. tak ładnie mu lekarz naciągnął skórę... także jutro już do przedszkola dosyć siedzenia w domu.... a ja dzisiaj muszę pojechać do swojego lekarza bo dzwonił do mnie że zwolnienie źle wypisał muszę pojechać żeby poprawił bo jest nieważne....a tak mi się nie chce w sam szczyt jechać do centrum....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

jagódka ja zaczynałam w 1 a więc to musiałaś być Ty???? teraz już będę wiedziała.... a wybierasz się na warsztaty "bezpieczny maluch" to chyba jest 7.04..?????
powodzenia na wizycie... mało przytyłaś ja już na liczniku mam 53kg a zaczynałam od 49kg...

Ja zaczynałam w drugiej, na korytarzu się na pewno mijałyśmy. Miałam taką fioletową bluzkę w kwiaty i spódniczkę jeansową
:rofl2: Na bezpiecznego malucha się wybieram. Co do Orkana to nie wiem, czy starczy mi cierpliwości, żeby się tam pchać:sorry2:
Współczuję wyprawy do gina w szczycie:baffled: Ja dziś idę do swojego, a w tym tygodniu czeka mnie wyprawa na drugi koniec miasta ze zwolnieniem.

Pytanie od dziewczyn, które jeszcze pracują, do którego tygodnia zamierzacie jeszcze chodzić do pracy?

Anastazi gratulację chyba jesteś jedną z pierwszych lipcówek będącą w III trym chyba że się mylę.

graza bo termin mam na 27 czerwca....:):) stad takie moje "wyprzedzenie" reszty...... gin zmienil mi termin z 1 lipca na 27 czerwca....wiec zostałam na lipcowkach ....:):):)

kochane a czy ktoras z was ma może taki problem jak ja??

chodzi o to ze lewa noga bardzo często mi dretwieje.....i nie wiem...może Maluch uciska gdzies.....

ale w nocy?

bo mi w nocy drętwieje lewa noga, z uwagi na to, że śpię na lewym boku, albo sama z siebie...

również gratuluję III trymestru! :-D

edit: z naszych suwaczków wynika, że nasze maluchy różni tydzień :)

makota u mnie roznie...jak siedze albo leze....na stojąco chyba jeszcze się nie zdarzylo....ale jak siedze to często mi dretwieje.... a no rowny tydzień:):):) czyli zaraz tez będę ci gratulować 3 trymka:)

reklama
Do góry