reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

A no piątek to był dzień wagarowicza i mieli lekcje na dworze. On próbował chyba przejść przez metalowe ogrodzenie.
Aż mi się gorąco zrobiło jak mi to mówiła.
No właśnie sama chciałabym wiedzieć gdzie była nauczycielka ?

reklama
Nie wiem dokładnie co tam się stało nie mi oceniać ale po rozmowie z jego mamą to słyszałam że ona współczula nauczycielce. Bo chłopcy w tym wieku mają szalone pomysły. To się pewnie wydarzyło zbyt szybko żeby cokolwiek zrobić

Melduję, że żyję. Było cudnie, dziś po południu zaczęło padać, ale do 16 siedzieliśmy na dworze, a wczoraj cały dzień w krótkim rękawie na słoneczku..

Elza, z tego co widziałam, to rude dziewczyny były tylko dwie - tzn ja i jeszcze jakaś inna, ale z długimi włosami, w której sali zaczynałaś?

Hej.
My już na nogach od 6.20 :/ Pogodna wczoraj beznadziejna, a dzisiaj nie zapowiada się lepiej :( W piątek i sobotę miałam gości, tzn. Mikołajek miał w piątek imieninki :) Wczoraj cały dzień w domu :( Na dodatek od kilku dni coś mnie rozkłada i czuję się z dnia na dzień gorzej... No to pomarudziłam :p

Jagódka
zazdraszczam udanego weekendu! :)
Laleczka trochę bałaganu, a potem będzie pięknie :D
Elifit szok :O dobrze, że się nic nie stało...

Dzisiaj będę dzwonić i umawiać się na 3D :) Może to poprawi mi humor. Mam nadzieję, że wszystko z moim dzieciątkiem ok... A Wy jakie macie plany na dzisiaj?

Tak sobie czytam o Waszych zakupach dla maleństw, a ja jeszcze kompletnie nic nie kupiłam... Chyba muszę wziąć się za zakupy, bo potem będzie ciężko wszystko naraz kupić.

hej

o matko jaką miałam złą noc! Ale widzę że nie tylko ja, bo wszyscy w pracy narzekają. Przeklęty marzec :wściekła/y: Za oknem leje, ale mimo to życzę wam pogodnego dnia :-)

reklama
Dzień dobry:) niech żyje poniedziałek:) znów nowy tydzień przed nami:) melduję się z pracy, za oknem pochmurno chyba deszcz nadciąga na Podkarpacie:)

Elifit współczuję koleżance takie stresy na końcówce ciąży. Szczęście w nieszczęściu, dobrze że tak się skończyło. Przesyłam pozytywną energię:)

Malgorzatkar trzymam kciuki, powodzenia dziewczyny:)miłych zakupów:)

a my po pracy dzisiaj wybieramy się na zajęcia do szkoły rodzenia:) niesamowicie się cieszę że z tych zajęć:)

Pozdrawiam miłego poniedziałku:)

Laleczka spokojnych remontów:)

Venus ja też jeszcze nic nie mam, tylko rzeczy, które dostaliśmy na szkole rodzenia czyli buteleczkę dla niemowlaczka, smoczki, śliniaczki. Nic jeszcze nie kupiliśmy mój Mż cały czas mnie stopuję, cały czas się boi. Ja wierzę że będzie ok,nasz Karolek to silny chłopczyk co daję mi często odczuć. Mam nadzieję że niedrożność przewodu pokarmowego się nie potwierdzi ale to stwierdzą po urodzeniu.

Do góry