reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

arabelka .....uff...czyli nie jestem sama:):):):) rośniemy rośniemy:):):):)

dla mnie najbardziej przerazajace było ze moja mama przytyla w pierwszej ciąży 30 kg a w drugiej blisko 20....wiec przeraza mnie myśl ze ja tez tyle mogę przytyć .....

mam nadzieje ze nie da rady w 3 trymku przybrać ponad 10 kg........i ze się uda "zdrowo" przybrać bez zbędnego nadbagażu.........

reklama
Zależy czy będziemy puchly :(
Elza to takie ogrodzenie ze spiczastymi końcówkami. To było wokół pomnika żeby nie niszczyć
Graza ja w kwietniu idę na długi urlop a po świętach nie wiem czy wrócę. Tak na pewno to od maja na l4

odebrałam Olę, był płacz, że już wraca do domu, nie chciała w ogóle iść , musiałam ją przynieść na osiedle... aż mnie brzuch boli... ładnie się bawiła, jutro znów idziemy :)

jagódka to widziałam Cię... ale Ty masz duże ładne oczy... ja do orkana spróbuje się dopchać... szczególnie na 4d ale nie wiem jak to wyjdzie w praniu... ze zwolnieniem też będę musiała jechać kawałek z kaliny na czuby.... ale pojadę z samego rana aby nie stać tyle w korkach

elefit to co go tknęło żeby tam włazić a co konkretnie sobie zranił rękę nogę brzuch?????

Cześć dziewczyny.
Padam na twarz, wybrałam się na wycieczkę po lumpeksach, chyba przesadzilam bo ledwo doszłam do domu, rwa kulszowa znów mnie dopadła :confused: za to mam całą torbę Szymkowych ciuszków :D
Noga też mi drętwieje, ale mi głównie prawa, zwłaszcza wieczorem. Jak juz leżę najczęściej. Chyba to jakiś niedobór magnezu, chyba czas zacząć coś brać :what:

Małgorzata- trzymam kciuki za Olę:)ja swoje pozbierałam i robimy kopytka:)

anastazi ja mam 9 na plusie:)czadowo:)

nakupowałam ubranek dla malutkiej,przejrzałam co mam po Zuzi i widzę że mam sporo typowo dla chłopca,takich do 8 m,jesli mogę komuś oddać to proszę o info na priv.Mam tez taką najprostszą parasolkę/spacerówkę i tez chętnie oddam-granatowa składna na płasko,nie rozkładana.

Ja podobnie bez rogala już nie umiałabym spać.U nas dzis jeszcze słonecznie,jak od piątku-cudownie korzystalismy:tak:;-)

dzień dobry:-D:-D

Elza wbił to sobie w brzuch mało brakowało że przebił by otrzewna. A może się wspinal albo z kolegami albo przelazil. Toż to chłopak głowa pełna głupich pomysłów :/
Dziś mam twardy brzuch ta pogoda chyba też na dzidzie działa bo szaleje strasznie. Leżę więc i nic nie robie

Elza wbił to sobie w brzuch mało brakowało że przebił by otrzewna. A może się wspinal albo z kolegami albo przelazil. Toż to chłopak głowa pełna głupich pomysłów :/
Dziś mam twardy brzuch ta pogoda chyba też na dzidzie działa bo szaleje strasznie. Leżę więc i nic nie robie

Ja tez sie kiepsko czuje... Zjadlam sniadanie, polezalam, wstalam, ogarnelam pranie, padlam i leze. Wstawilam sobie bob. Jak zjem to zrobie sobie kawe i zjem czekolade, bo cos czuje, ze tego mi trzeba...

brzuch mnie boli... przesadziłam z ciężarami, najpierw zakupy, potem Ola... muszę jakoś się pozbierać i iść z nią na spacer, bo głupawki dostaje w domu, już nie mam sił...

reklama
jagódka to widziałam Cię... ale Ty masz duże ładne oczy... ja do orkana spróbuje się dopchać... szczególnie na 4d ale nie wiem jak to wyjdzie w praniu... ze zwolnieniem też będę musiała jechać kawałek z kaliny na czuby.... ale pojadę z samego rana aby nie stać tyle w korkach

Dziękuję:zawstydzona/y: to ja odwrotnie ze świtu na turystyczna:sorry2: no właśnie tylko 4d mnie interesuje, ale jako, że na mamo to ja było tyle brzuszków, to w Orkana będzie sajgon;-)

Małgorzata- trzymam kciuki za Olę:)ja swoje pozbierałam i robimy kopytka:)

anastazi ja mam 9 na plusie:)czadowo:)

nakupowałam ubranek dla malutkiej,przejrzałam co mam po Zuzi i widzę że mam sporo typowo dla chłopca,takich do 8 m,jesli mogę komuś oddać to proszę o info na priv.Mam tez taką najprostszą parasolkę/spacerówkę i tez chętnie oddam-granatowa składna na płasko,nie rozkładana.

Ja podobnie bez rogala już nie umiałabym spać.U nas dzis jeszcze słonecznie,jak od piątku-cudownie korzystalismy:tak:;-)

dzień dobry:-D:-D
Ewusia a co pod sercem ma Szmaragd? Nie synka przypadkiem?

Do góry