reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

arabelka .....uff...czyli nie jestem sama:):):):) rośniemy rośniemy:):):):)

dla mnie najbardziej przerazajace było ze moja mama przytyla w pierwszej ciąży 30 kg a w drugiej blisko 20....wiec przeraza mnie myśl ze ja tez tyle mogę przytyć .....

mam nadzieje ze nie da rady w 3 trymku przybrać ponad 10 kg........i ze się uda "zdrowo" przybrać bez zbędnego nadbagażu.........

reklama
Zależy czy będziemy puchly :(
Elza to takie ogrodzenie ze spiczastymi końcówkami. To było wokół pomnika żeby nie niszczyć
Graza ja w kwietniu idę na długi urlop a po świętach nie wiem czy wrócę. Tak na pewno to od maja na l4

odebrałam Olę, był płacz, że już wraca do domu, nie chciała w ogóle iść , musiałam ją przynieść na osiedle... aż mnie brzuch boli... ładnie się bawiła, jutro znów idziemy :)

jagódka to widziałam Cię... ale Ty masz duże ładne oczy... ja do orkana spróbuje się dopchać... szczególnie na 4d ale nie wiem jak to wyjdzie w praniu... ze zwolnieniem też będę musiała jechać kawałek z kaliny na czuby.... ale pojadę z samego rana aby nie stać tyle w korkach

elefit to co go tknęło żeby tam włazić a co konkretnie sobie zranił rękę nogę brzuch?????

Cześć dziewczyny.
Padam na twarz, wybrałam się na wycieczkę po lumpeksach, chyba przesadzilam bo ledwo doszłam do domu, rwa kulszowa znów mnie dopadła :confused: za to mam całą torbę Szymkowych ciuszków :D
Noga też mi drętwieje, ale mi głównie prawa, zwłaszcza wieczorem. Jak juz leżę najczęściej. Chyba to jakiś niedobór magnezu, chyba czas zacząć coś brać :what:

Małgorzata- trzymam kciuki za Olę:)ja swoje pozbierałam i robimy kopytka:)

anastazi ja mam 9 na plusie:)czadowo:)

nakupowałam ubranek dla malutkiej,przejrzałam co mam po Zuzi i widzę że mam sporo typowo dla chłopca,takich do 8 m,jesli mogę komuś oddać to proszę o info na priv.Mam tez taką najprostszą parasolkę/spacerówkę i tez chętnie oddam-granatowa składna na płasko,nie rozkładana.

Ja podobnie bez rogala już nie umiałabym spać.U nas dzis jeszcze słonecznie,jak od piątku-cudownie korzystalismy:tak:;-)

dzień dobry:-D:-D

Elza wbił to sobie w brzuch mało brakowało że przebił by otrzewna. A może się wspinal albo z kolegami albo przelazil. Toż to chłopak głowa pełna głupich pomysłów :/
Dziś mam twardy brzuch ta pogoda chyba też na dzidzie działa bo szaleje strasznie. Leżę więc i nic nie robie

Elza wbił to sobie w brzuch mało brakowało że przebił by otrzewna. A może się wspinal albo z kolegami albo przelazil. Toż to chłopak głowa pełna głupich pomysłów :/
Dziś mam twardy brzuch ta pogoda chyba też na dzidzie działa bo szaleje strasznie. Leżę więc i nic nie robie

Ja tez sie kiepsko czuje... Zjadlam sniadanie, polezalam, wstalam, ogarnelam pranie, padlam i leze. Wstawilam sobie bob. Jak zjem to zrobie sobie kawe i zjem czekolade, bo cos czuje, ze tego mi trzeba...

brzuch mnie boli... przesadziłam z ciężarami, najpierw zakupy, potem Ola... muszę jakoś się pozbierać i iść z nią na spacer, bo głupawki dostaje w domu, już nie mam sił...

reklama
jagódka to widziałam Cię... ale Ty masz duże ładne oczy... ja do orkana spróbuje się dopchać... szczególnie na 4d ale nie wiem jak to wyjdzie w praniu... ze zwolnieniem też będę musiała jechać kawałek z kaliny na czuby.... ale pojadę z samego rana aby nie stać tyle w korkach

Dziękuję:zawstydzona/y: to ja odwrotnie ze świtu na turystyczna:sorry2: no właśnie tylko 4d mnie interesuje, ale jako, że na mamo to ja było tyle brzuszków, to w Orkana będzie sajgon;-)

Małgorzata- trzymam kciuki za Olę:)ja swoje pozbierałam i robimy kopytka:)

anastazi ja mam 9 na plusie:)czadowo:)

nakupowałam ubranek dla malutkiej,przejrzałam co mam po Zuzi i widzę że mam sporo typowo dla chłopca,takich do 8 m,jesli mogę komuś oddać to proszę o info na priv.Mam tez taką najprostszą parasolkę/spacerówkę i tez chętnie oddam-granatowa składna na płasko,nie rozkładana.

Ja podobnie bez rogala już nie umiałabym spać.U nas dzis jeszcze słonecznie,jak od piątku-cudownie korzystalismy:tak:;-)

dzień dobry:-D:-D
Ewusia a co pod sercem ma Szmaragd? Nie synka przypadkiem?

Do góry