reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Bellina ja też chyba ten fotelik kupię, bierzesz z bazą? Oglądałam go jak dla Oli kupowaliśmy, ale wtedy był on tylko na bazę a nasz samochód nie.miał isofixa.

reklama
Pół godziny temu dopiero do domu wróciłam po tym Mamo to ja. Padam na ryj:szok: Zimno było w tych salach wykładowych, że szok, klima na maxa, mam nadzieję, że mnie nie przewiało. Ale ogólnie całkiem ciekawe - na pewno dla pierworódek bardziej niż dla mnie:tak:

No ja nie mam isofixa niestety. Myślę jeszcze nad bazą na pasy, ale wpierw właśnie chcę go zobaczyć na żywo i też przymierzyć do samochodu. A potem przemyślę czy finansowo dam radę z bazą :)

Cześć wieczornie :)
Piekna wiosna nas przywitała, bylismy z Igim na pochodzie z paleniem marzanny ale niestety dwie godziny spaceru rozłożyło mnie... brzuch boli już 3 godzinę, staram si leżeć ale młody coś nie ma ochoty iść spać.
Sokoja - czyli zadowolona z bezp. malucha?? jak niestety nie dałam rady :( szkoda
no i więcej nie pamiętam. Oczy mi sie zamykają, chyba czas spać

tak, zadowolona jestem. A widzisz, a ja stałam z banerem jak na lotnisku z napisem Emyly i nikt nie podszedł ;-).

Małgorzatkar, no ja jeszcze chce skoczyć do pobliskiego dzieciowego we Wrocławiu, bo powinni mieć ten fotelik. Ale chce z moim jechać i to za tydzień dopiero w sobotę. Na szczęście do końcówki lipca jeszcze czas, to chyba zdążymy z fotelikiem :)

A jak tam Wasze pępki dziewczyny na tą chwilę?
Mi się na razie tak śmiesznie rozszerzył, tylko czekam aż go wypchnie. Ja mam mega głęboki to w końcu domyję :-D Ale brzuch mi przez tydzień urósł, jestem w szoku :)

A na bezpiecznego malucha idę w środę. Wybiera się któraś dolnoślązaczka? :)

hejka :)

mój pępek tez już na zawnątrz. Po ostatniej ciąży schował się ,ale pozostał szerszy niz przed ciążą.

reklama
Podczytywalam was, ale juz nie pamietam co mialam odpowiedziec... Napewno dziekuje za rady odnosnie pologu i karmienia piersia :) ja mam dziwny pepek. Tzn juz od urodzenia. Teraz mam na wierzchu i troche wiekszy. Powoli na brzuchu robia mi sie rozstepy. Mam nadzieje, ze zahamuje :/ --- milego dnia

Do góry