reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hej dziewuszki:)
Michalina to chyba ty pytałaś o kosmetyki z palmersa? Ja używam balsamu do ciała przeciwko rozstępom i jestem bardzo zadowolona w uk to bardzo popularna firma ale też czytałam w internecie i w PL też jest bardzo chwalona:)
Beliina co do papierosów to ja też czasem mam ochote zapalić i mam takie dziwne przeczucie, że wróce do palenia:/ Zawsze lubiłam palić:/

Pępek niestety wypukły już mam nadzieję, że się schowa po porodzie:) Naszczęście rozstępów jeszcze nie mam i oby tak zostało.
Co do planów na dziś to posprzątać chałupke i leniuchować na słońcu może jakiś spacerek:)
Miłego dnia

reklama
Ja mam pepek na wierzchu, ale mi z tamtej ciąży taki dziwaczny został, teraz zamierzam jakoś powalczyć, żeby sie schował

jak znasz jakieś metody to błagam napisz, bo ja nienawidzę mieć pępka na wierzchu!!! po ciąży też mi został taki daszkowaty (któraś pisała o takim) i marzę, żeby z powrotem się wchłonął ;-)

u nas przecudna pogoda. Opaliłam się trochę i zaraz się człowiek lepiej czuje. Domek posprzątany, dziecko śpi (drugie buszuje po jajnikach, bo zjadłam ciasto) więc idę jeszcze poleniuchować na słoneczku. Miłego popołudnia :-)

Hej. Cudna pogoda. Trzasne okna bo mi ze spółdzielni ostatnio ubrudzili jak pryskali na grzyb. Potem ogródek mmm i Oczywiście placyk z synem bo dzieci aż słychać z każdej strony :)

U mnie na obiad była ryba po grecku mmm ;)

u mnie sobota dość aktywna...najpierw posprzątałam całą chałupkę potem zabrałam się za gotowanie obiadu...po obiadku z Czarkiem spacerek tzn mały jeździł na rowerku a ja na słoneczku z książką się relaksowałam... jak J wrócił z pracy pojechaliśmy na budowę sprawdzić czy dom stoi:-D:-D:-D i na końcu zakupy w markecie... kupiłam sobie kalafiorek ot taką mam dzisiaj zachciankę na wieczór...

haust i jak udało się zrobić grilla????
te biedronki to okropna plaga te chińskie i te siedmiokropki też w tym roku się nieźle rozmnożyły

seorise udanej imprezki...

doti super takie lalki Karola już pomału widzi jak to będzie z małym braciszkiem

Hej
My dziś w zoo byliśmy, ależ ludzi było! Dobrze ze karnet mamy bo kolejka do kasy na godzinę... I wiecie co? Gorąco, my na krótki, Ola w koszulce tylko, a dzieciaki w kozakach i kurtkach zimowych... Kilka takich widziałam....Ehhh

zazdroszczę pogody - u nas leje :-(

elza nici z grilla - pogoda psikusa spłatała i rozpadało się :-( musiałam się sałatką z mozzarelli zadowolić :tak:

małgorzatkar my wczoraj tak ubrani chodziliśmy i też dzieci w zimowych kurtkach mijaliśmy, ale pewnie i tak to my zostaliśmy obgadani - no bo marzec, a oni prawie na letniaka :-D

Czesc dziewuszki:-D u Nas tez dzis pieknie było:-) domek sprzatłam tak z grubsza;-) bo w poniedziałek zaczynamy malowanie wiec nie było sensu dokładniej :laugh2::laugh2::laugh2: potem prace w ogródku, odkurzanie auta i myjnia bo jade jutro na giełde sprzedać:-D a teraz leniu****e hihih. U mnie tez pępek wklesły :tak: narazie i mysle ze taki zostanie. Powiedzcie mi dziewczyny , bo strasznie swedza mnie nogi a nawilżam ciało mocno:happy: Wy tez tak macie???? Miłego wieczorku i niedzieli :-).

haust - fuuj u nas też te biedronki się panoszą a mnie już zaczęło trząść na widok każdej biedronki. I pomyśleć, że w dzieciństwie je łapałam a teraz blech. Na dodatek znowu pojawia się wysyp pająków. Muszę jakiś preparat kupić bo już praktycznie na każdym oknie coś się wije. Obrzydlistwo. A te pająki jak dorosną to są takie potężne i tłuste obrzydliwce.

limonka8721 – no właśnie z tym paleniem to beznadzieja. Grill, kiełbaska piwo, papieros… A my przez cały sezon, co najwyżej kiełbaska. Co do kosmetyków, to mam dwie próbki, spróbuję bo i tak ziaja mi się kończy i będę musiała kupić coś nowego. Ale Ziaji już nie chcę. Zastanawiam się jeszcze nad preparatem z Rossmana, nazwy nie pamiętam ale czytałam opinie i miał bardzo dobre.

A oto efekt mojej dzisiejszej pracy w ogrodzie 30szt truskawek zadomowiło się + dwie wiszące na balkonie. Poza tym udało mi się zamówić okna i drzwi :tak:

P1190947.jpg

Załączniki

• P1190947.jpg
    P1190947.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny! Piękna pogoda u nas 2 dni była i widać, że u Was też, bo tu pustki :-D Dziś praktycznie pół dnia na dworzu spędziłam :-)
O ile wczoraj do południa ząb mi nie dokuczał, tak wieczorem i dziś od rana tylko patrzyłam na zegarek o której tabletkę wziąć, ale pojechałam do dentystki, założyła mi jakieś dodatkowe coś i od 12.30 Apapu nie brałam :rofl2::rofl2: byle tak w nocy było...
Wczoraj odwiedziłam ulubiony lumpeks fajne rzeczy dla małego znalazłam i ponad 1 kg ciucha kupiłam :rofl2:
Jagódka - mam nadzieję, że pogoda wam dopisze :tak:
Małgorzatkar - my zawsze jedziemy do zoo w największy ruch - takie szczęście mamy :-D
Michalina - oby pyszne były te truskaweczki :tak: mam palmersa tummy butter i jestem zadowolona :-)
Szmaragd - ja się nie boję o siebie, z rozciętym kroczem czy bez jakoś sobie poradzę, ale dziecko musi mieć najlepszą opiekę jaką jestem w stanie mu zapewnić :tak: poza tym już się nauczyłam, że życie pisze różne scenariusze i nie wiem czy gdybym nie trafiła na Karową to miałąbym teraz córkę, bo zanim zaczęła się jakakolwiek akcja porodowa to tętno jej 3x spadało :-( część dziewczyn nie lubi szpitali klinicznych przez studentów, a ja uważam, że często mają więcej empatii niż ich starsi koledzy po fachu :-p
Pępek mam wklęsły na razie :-D
Więcej nie pamiętam :zawstydzona/y:

reklama
Ka.wo dlatego my kupiliśmy w tamtym roku caloroczny bilet, zeby w tych kolejkach nie stać....

Narobilyscie mi ochoty na truskawki, chyba pojadę w tygodniu i kupie skrzynkę na balkon i ze trzy sadzonki truskawek i poziomek

Do góry