reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

witam,
poszłam dziś na fitness, ale fajnie, chociaż nic nie słyszałam, więc nawet pogadać nie mogłam... piękne słonce u nas, przywiozę Olę, idziemy na długo na plac zabaw, znów przyniesiemy piasek do domu, zaczynam sie przyzwyczajać :p

reklama
Hej dziewczyny :)

A mi piersi wróciły na razie tylko do rozmiaru przed schudnięciem (straciłam 6 - 7 kg przed ciążą). I mam nadzieję, że prędko nie urosną, bo ja to chyba tylko w sportowy wskoczę, co by za dużo pieniążków nie wydawać na biustonosze.

I jako, że dzisiaj zamek już działa, wybieram się na spacerek :-) Szkoda, że pogoda ma się popsuć.

malgorztkar fajny taki fitness dla brzuchatych?

była już któraś może na tych warsztatach Bezpieczny Maluch? warto?

Ostatnia edycja:
U nas nie ma różnicy jak długo trwa miesiąc pensja podstawowa jest ttaka sama.

Hmm badania na żółtaczką nawet nie wiem czy miałam. Dzisiaj na 16 mam wizytę to ssprawdzimy i niech doktorek się wypowie w temacie.

Ja mam malutki biust, znaczy się miałam bo rośnie ładnie. Ale nic imponującego z a przeszłam do b.

Ja na warsztaty idę w środę najbliższą. Bierzecie swoich m ze sobą?

hej :-)

Małgorzatkar ale czadu dała Ola :-D no, ale to nic dziwnego - w końcu to schody ruchome :-)

Makota już po wizycie??

U mnie rozstępy się nie pojawiły, ale za to zaczęły mi pieprzyki wyskakiwać i bardzo mnie to martwi. Już zapisałam się do dermatologa, ale wizytę mam dopiero za miesiąc :-(

hej :-)

Małgorzatkar ale czadu dała Ola :-D no, ale to nic dziwnego - w końcu to schody ruchome :-)

Makota już po wizycie??

U mnie rozstępy się nie pojawiły, ale za to zaczęły mi pieprzyki wyskakiwać i bardzo mnie to martwi. Już zapisałam się do dermatologa, ale wizytę mam dopiero za miesiąc :-(

Mam dopiero na 19. M tak sie zajaral tym 4D ze zabral sie za robienie obiadu :D ----- pisalyscie kiedys o wyjazdach, przelotach itd nie macie obaw, aby jechac pare godzin samochodem, albo leciec samolotem? Dobrze sie czulyscie?

W takim razie trzymam kciuki :-) I smacznego życzę ;-)

Ja jeszcze daleko się nie wybierałam, dopiero w majówkę chciałabym gdzieś dalej wyjechać - najlepiej nad morze, ale ciężko widzę te parę godzin jazdy :-(

reklama
Ja też jeszcze nigdzie dalej nie jechałam. W pierwszej ciąży mi się zdarzyło kilka godzin, jakoś koło 3. Bez problemu wytrzymałam w 6 tym m-cu.. A samolotem leciałam ostatnio jak miałam ostatnią @:rofl2: Na styk się wyrobiłam hehehe.

Do góry