reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

emyly fajnie że rozpoczynacie budowę my właśnie jesteśmy na etapie wykańczania...i wiem jak długo trzeba czekać na pozwolenia...super szybkiej budowy życzę...

elefit o proszę to dobrze że wyjaśniłaś o co chodzi z tym magnezem ja na szczęście łykam B6... z polecenia lekarza:-):-)

szmaragd a ten biustonosz zamawiałaś przez internet czy u na miejscu go kupiłaś????

jagódka czyli nosimy podobny rozmiar (bo mi wcale tak rozmiar się nie zmienił w ciąży na razie) jaki kupujesz do karmienia??? do olimpu się wybieram więc zobaczę tam ten sklep...może coś upoluje....jeśli chodzi o cenę to nie zamierzam wydawać więcej niż 100zł...
oby na katarku Klaudii się skończyło.... zdróweczka

reklama
Jagódka spróbuje poszukać ale u mnie ciężko coś znaleźć a nie chcę zapłacić parę stówek bo mi co miesiąc zaczyna coś uwierać, a żeby kupić stanik po porodzie to chyba do wróżki pójdę:)

Nie myślę jeszcze o biustonoszu do karmienia:no: Mam dwa z poprzedniej ciąży - hehe ciekawe jak z rozmiarem:-p, może jeden kupię, żeby mieć bardziej wyjściowy, ale to dopiero w ostatnich tygodniach ciąży. Pewnie kupię z allesa na początku, żeby nie wydawać dużo kasy, a jeśli będę karmić dłużej - ostatnio tylko 5-6 tygodni - to zamówię biustonosz tutaj: Ewa-Michalak.pl

Jagódka spróbuje poszukać ale u mnie ciężko coś znaleźć a nie chcę zapłacić parę stówek bo mi co miesiąc zaczyna coś uwierać, a żeby kupić stanik po porodzie to chyba do wróżki pójdę:)

Gdybym umiala dobrac rozmiar i miala pewnosc, ze troche ten biustonosz ponosze, to wydalabym wiecej kasy. W ciazy i po ciazy rozmiar zmieni mi sie pewnie kilka razy wiec wole kupic cos tanszego, a kiedy wszystko sie unormuje moge wydac nieco wiecej

Ja w ciąży też nie kupuję tam, gdzie zawsze bo wydałabym majątek;-) Teraz zaopatruję się tam, gdzie taniej - ale mimo wszystko w dobrym rozmiarze:-p a jak mi się ustabilizuje rozmiar to wrócę do Ewy:tak: Ja mam trudny biust, pełny od góry i tkai mocno związany z klatką, bardzo dobrze wygląda w half-cupach, a u nas na rynku tego maluteńko..

wybaczcie, że zmienię ten cyckowy temat, ale nurtuje mnie jednak kwestia - czy za luty dostałyście mniejszy zasiłek niż za miesiące 30-dniowe? mi się wydaje, że tak być nie powinno, bo obliczanie wysokości zasiłku za jeden dzień i mnożenie razy liczbę dni dotyczy miesięcy, gdy nie było się pełny miesiąc na urlopie

Wprawdzie nie mam zasiłku, tylko normalnie pensję od pracodawcy dostaję, ale lutowa zawsze jest niższa, bo to krotki miesiąc

reklama
Cześć:)

Szmaragd fajnie że wróciłas:) I gratuluję córeczki:):)

Widzę, że na tapecie temat cyckowy:D Ja zawsze miałam mały biust teraz większy tylko o rozmiar, ale też mam już problem z obwodem i chyba przyjdzie pora znowu na kolejny biustonosz:) Widzę, że u was dalej ładna pogoda u nas nib też ciepło ale słoneczka dzisiaj nie ma:( A powinnam sie na zakupy wybrac bo też nie mam żadnej kurtki:/ Ale nie chce dużo wydawac bo nienawidzę chodzić w za dużych rzeczach i po ciąży napewno tego nie włożę, więc musze znaleźć coś taniego:)

Miłego dnia :):)

Do góry