Dorota I tego ci zycze ..nie chce ci sugerowac niczego bo jak kazda matka kochasz dziecko juz od poczecia mialam na mysli bardziej rozm z lekarzem o tym jak sytuacja wyglada I jak wysokie jest ryzyko bo to ze sa przypadki losowe gdzie sie cos dzieje to wiadomo ale inna sprawa kiedy swiadomie ryzykujemy ..
reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Dorotka widać że jesteś silną kobietą i wiem.że dasz radę
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Czesc Skarbie:-):-) był to rowny 6-ty tydzien. Serduszko widziałam migajace uderzen 124 na min. tak mam w karcie. Gin powiedziała ze posłuchamy go dopiero w 10 tyg z dlaczego to nie wiem, z wrazenia nie zapytałamLALECZKA- miałam się zapytać Ciebie kochana jak byłaś 8.11 u lekarza to który to był dokładnie tydzień i dzień ciąży????? Ciekawa jestem kiedy zaczyna już bić serduszko
witAM
Ale poszla produkcja normalnie zajelo mi to ponad godzine
No wlasnie podobnie jak niektore z Was niemam zadnych objawow oprocz zmeczenia i sennosci..juz sie zastanawialam czy to dobrze wizyta dopiero w sobote... dwa dni temu powtarzalam test od razu pokazala sie gruba piekna kreseczka
Ale poszla produkcja normalnie zajelo mi to ponad godzine
No wlasnie podobnie jak niektore z Was niemam zadnych objawow oprocz zmeczenia i sennosci..juz sie zastanawialam czy to dobrze wizyta dopiero w sobote... dwa dni temu powtarzalam test od razu pokazala sie gruba piekna kreseczka
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Hej widze ze miałas om 27.09.13 r to tak jak Ja i cykle co 30 dni tu wklejam Ci dokładny kalendarz sprawdzil sie z tym co mowiła gin :-) Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dzieckominisia ja om mialam 27 wrzesnia cykle mam 30 dni zazwyczaj wiec jestem w 7 tyg tak mi kalendarz pokazje..
z Fabim mialam tak jak teraz ze wychodzily mi pozno itp z OM mialam termin na 8 lipca a z usg 25 lipca nie kumalam tego wtedy tak mnie lekarz prowadzil no i jednak z om wrocilo
Przeciez te 2 pierwsze tyg to domniemana ciaza czyli jak ktos jest w 7 - 2 czyli jest w piatym od zaplodnienia prawda...nic trudnego kochane...chyba po wizytach bedziemy wszystko wiedziec
Hej dziewczynki
Ostatnio pisałam, że nie mam objawów ciąży, a dziś zaskoczenie.. "Poranne" mdłości dopadły mnie dziś popołudniu i trzymały aż do teraz, ale wypiłam dużo wody niegazowanej i trochę przeszło
Jutro pierwsze usg, już nie mogę się doczekać :-)
Ostatnio pisałam, że nie mam objawów ciąży, a dziś zaskoczenie.. "Poranne" mdłości dopadły mnie dziś popołudniu i trzymały aż do teraz, ale wypiłam dużo wody niegazowanej i trochę przeszło
Jutro pierwsze usg, już nie mogę się doczekać :-)
reklama
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
he he dokładnie mi np. zgadza sie suwaczek ze słowami gin i pomiarem buzkaHehe to ale my teraz w glowe zachodzimy
Laleczka z tego co dalas link wychodzi mi tak jak na suwaczku jesli chodzi o dlugosc ciazy zas dziecko wg tego ma 4tyg I 2 dni a termin na 5go lipca no nic poczekam na usg