reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Hej dziewczynki;)
Ostatnio pisałam, że nie mam objawów ciąży, a dziś zaskoczenie.. "Poranne" mdłości dopadły mnie dziś popołudniu i trzymały aż do teraz, ale wypiłam dużo wody niegazowanej i trochę przeszło :)
Jutro pierwsze usg, już nie mogę się doczekać :-)
Daj znac jak po badaniu i usg :tak: napewno zobaczysz juz serduszko:-D

reklama
sylunia ty to jestes na tym samym etapie co ja :) tez mialas ostatnia miesiaczke 26go??
jeju czekam na wiesci z usg co tam sie dzieje u naszych maluszkow :)

A mi w poprzedniej ciąży z synkiem to w sumie 3daty porodu wyszły, mały w żadną nie trafił urodził się w 41tc ;)

Ja akurat wiem kiedy do zapłodnienia doszło ;D u mnie cykl trwa 31dni, więc wyliczenia daty owulacji jest proste. mysle ze u mnie sie zgadza wiek ciązy (tym bardziej po robionej Becie) .. ew. potwierdzi albo zmieni to USG :) Ale tak jak pisały dziewczyny, żadna w sumie data nie jest 100% miarodajna ;) Więc po prostu trzeba wierzyć dziecku że samo wie najlepiej kiedy ma się urodzić ;)

jutro wizyta.. jej jutro wizyta! .. niby nie powinno to robić wrażenia bo niczego nowego się nie dowiem ale jednak ;)

a ja bym ciagle coś jadła ;) teraz jajecznica z szynką i cebulą mniam ;D

bakaalia ja to staram sie ustalic na jakim etapie rozwoju jest moje malenstwo dlatego tak licze :)
trzymam kciuki za wizyte a usg tez???

Witajcie, ja niby nadal bez objawow ale dzis chyba po raz pierwszy było mi niedobrze po śniadaniu, i tak mnie właściwie trzyma ten stan cały dzien. A teraz mam zachciankę na ogórka kiszonego, az pojechaliśmy do sklepu kupic :) jednak nie spełnił moich oczekiwań, nie jest tak dobry jak sobie wyobrażałam :)
Ale ciesze sie ze cos sie dzieje bo juz mnie stresował ten brak objawow. W pierwszej ciąży bardzo bolały mnie piersi a teraz nic a nic.
Ja tez mam jutro USG - juz sie nie moge doczekać!

Hehe to ale my teraz w glowe zachodzimy :)
Laleczka z tego co dalas link wychodzi mi tak jak na suwaczku jesli chodzi o dlugosc ciazy zas dziecko wg tego ma 4tyg I 2 dni a termin na 5go lipca no nic poczekam na usg :)

Bo długość ciąży z każdego suwaczka będzie taka sama bo liczy sie od OM tylko termin porodu zależy od długości cyklu

reklama
Lusia, gratuluje kochana! Naprawde nie masz zadnych objawow? To dla mnie bardzo dobra informacja bo ja tez nie mam zadnych wyraźnych objawow poza kiepskim samopoczuciem psychicznym.

Do góry