reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Lusia, tylko pozazdrościć tego że słyszałaś serduszko:) ale spokojnie i na nas przyjdzie czas:) pocieszam się że jak pójdę na wizytę (6t3dz) to może już też się uda

Lusia gratki:)
Dziewczyny spokojnie z tymi tygodniami, przepraszam ze nie pamietam (problemy z pamiecia odkad jest fasolka) ale tak jak ktoras pisala kazde dzidzi rozwija sie po swojemu...ja tez mialam 2 terminy z Fabim o roznicy 2 tyg bo niby dzidzi tak mlodsze...
A i tak urodzil sie w terminie OM...
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty a ja po jutrze hihi ale najpierw Wawa... po powrocie ogarne sie tescie przyjda do malego a my tam...

A powiedzcie zabieracie swoich M ze soba na wizyty USG??ja chce aby byl i widzial na usg wszystko:)on tez chce :)

LALECZKA dzieki za ta stronke kiedys ja mialam jak z Fabim w ciazy bylam hehe :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lusia super wiesci:) no ja juz niemoge sie doczekac wizyty u gina!!!

Ja rowniez niemam zadnych objawow,ale pewnie za chwile sie moga pojawic jak czytam u Was wiec musze sie cieszyc kazda chwila :)

witajcie ,zanim poczytam co tu sie dzialo chciala bym sie podzielic moim szczesciem.
Bylam dzis u gin bo rano znow mialam te dziwne rozowe niteczki w sluzie,
Na poczatku USG serce mi zamarlo bo zobaczylam tylko pusty pecherzyk, jednak gdy dr leciutko przekrecila glowice ukazal sie piekny okruszek :) Jestem prze szczesliwa. Wg USG jest mlodszy o tydzien,widzialam nawet pieknie bijace serduszko .
Przez te plamienia mam juz L4 od jutra i kolejna wizyta kontrolna 25 listopada, jednak teraz juz tylko dobrej mysli,musi byc juz do konca ok.
Oto moje 3,7 mm szczescia
Zobacz załącznik 593286

Anulka moj chce byc na usg I nawet w srode na wizyte ze mna idzie gdzie wie ze to tylko wywiad ale bardzo mi sie to podoba ze tak sie angazuje :)

Gratuluje wszystkim udanych wizyt i usg :-), cieszę sie razem z wami :-) ,i normalnie zazdroszczę bo ja na serduszko muszę jeszcze trochę poczekać .
Jutro dzwonię do przychodni i umawiam sie na wizytę na taki termin jaki bedzie wolny :-).

Minisia mój lekarz jest szczery i wiem ze on o karzdych zagrożeniach bedzie mnie informował ,a na wizycie też mu powiem ze ma mi mówić o wszystkim po to aby jeśli bedzie większy problem podjąć odpowiednią decyzję .
Ale naprawdę jestem dobrej myśli ,czuje ze bedzie dobrze :-).
Dobrej nocy .

reklama
Ada, gratki! musi być teraz tylko lepiej!

mój w pierwszej ciąży chodził ze mną na każde usg, teraz też chce, ale nie wiem, jak to wyjdzie... ale postaramy się, żeby przynajmniej na tych najważniejszych był

brzuch mnie strasznie ciągnie, chyba muszę nospę znaleźć, bo nie wytrzymuję.... jutro mój gin miał termin wolny, ale nie mam jutro co z Olą zrobić, bo nie idzie do żłobka, mamy szczepienie w środę i nie chcę jej narażać na wirusy (dzieci przychodzą z katarem...)...

Do góry