reklama
Jagodka, Ty az do lipca w zadnym szpitalu sie nie kladzzakupy udane. My little pony najlepszy zakup jak rozumiem??
------- Mataaam, a czemu Ciebie nie bylo? Cos sie stalo? ------ mam ochote na KFC...
duzo stresu malo czasu, ogolne zamieszanie a na sam koniec musialm lezec i sie oszczędzac i tak jakos to wszystko mi ucieklo
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Pamiętacie jak mówiłam ze mam ochote na domowy pasztet? Wlasnie sie piecze w piekarniku![]()
Wiem, jestem hardkorem
To mój debiut. Mam nadzieje ze wyjdzie pysznie.
No pola jesteś hardkorem . I co wyszedł pasztet ? Mój syn uwielbia jeść pasztet lyzkami :-).
Makgorzatka 100 lat dla Oli . A co teraz bedzie ? Siostra dla Oli ,czy brat ? Muffinki napewno beda smakować w przedszkolu .
Kawo super wieści ,gratuluję synka :-), fakt synki są mamusiowe .
Życzę wszystkim miłego dnia . Więcej później bo tel. Mi siada a i Wstawac muszę szykować sie i dzieci i z oliwka jechać do szkoły :-).
elifit
Moderatorka
Dzień dobry,
Dziś nareszcie lepiej sie czuje po przespanej nocy, noce zarwane robią wraka z człowieka
Słoneczko świeci, jest fajnie oby sie nie sprawdziły te prognozy na weekend śśśśniegg brrr 
pola to co czekamy na relacje i przepis
Ja często robię z cukini, a teraz mama mi powiedziała o selerowym i pewnie przepis mi zostawi
Miłego dnia dziewczynki
Dziś nareszcie lepiej sie czuje po przespanej nocy, noce zarwane robią wraka z człowieka

pola to co czekamy na relacje i przepis
Miłego dnia dziewczynki
Tusiaczek2402
Moderatorka
Małgorzata jak kupisz kurtkę to się pochwal, ja też na jakąś poluje, ale jakoś nic mi nie pasuje. Niestety z zeszłosezonowych mieszczę się tylko w grzybka, który przestał nawet być grzybkiem i w dodatku jest dość cienki, jak się pogoda pogorszy to chyba w worku po ziemniakach przyjdzie mi chodzić.
:banghead:
Coś dzisiaj spać nie mogę, wstałam o 7 na siku i spanie minęło. Chyba wykorzystam ten czas jakoś pożytecznie, PITy zaległe czekają, więc do roboty.
Miłego dnia Mamuśki :sly:
Coś dzisiaj spać nie mogę, wstałam o 7 na siku i spanie minęło. Chyba wykorzystam ten czas jakoś pożytecznie, PITy zaległe czekają, więc do roboty.
Miłego dnia Mamuśki :sly:
graza06
Fanka BB :)
Cześć Kochane nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie?
Pozdrawiam wszystkie mamy, gratuluję wizyt. Wszystkim mamom świętującym urodziny, imieniny przesyłam serdeczne życzenia
czas przeprowadzki do nowej firmy sprawił że jestem poza BB. Doszła nam szkoła rodzenia na którą dojeżdżamy 40km po pracy, zajęcia trwają czasami 2,5h, jak wracam do domu ok.23 jestem wykończona. Rano znów od 5.30 do pracy itd. Przyznaję nie miałam czasu poczytać co się u Was dzieje. Mam nadzieję że dzisiaj nadrobię parę stron.
Po badaniach wyszło, że mam anemię. Mam zażywać żelazo Tardyferon Fol bierzecie jeszcze jakieś suplementy? kwas foliowy, DHA, zestawy witamin? mam za dużo wód płodowych wizyty mam teraz częściej, mam nadzieję że nie przekroczą normy, jeżeli tak to może to oznaczać że nasza dzidzia ma niedrożność przewodu pokarmowego z wizją operacji w 3-ej dobie po urodzeniu, tak jak mój mąż. Staram się myśleć pozytywnie ale jest ciężko. W przypadku gwałtownego zwiększenia się wód płodowych lekarz rozważa ich ściąganie prze punkcję;/Obserwuję brzuch i czasami nie wiem czy się powiększył czy to może wzdęcia
Pozdrawiam wszystkie mamy, gratuluję wizyt. Wszystkim mamom świętującym urodziny, imieniny przesyłam serdeczne życzenia
czas przeprowadzki do nowej firmy sprawił że jestem poza BB. Doszła nam szkoła rodzenia na którą dojeżdżamy 40km po pracy, zajęcia trwają czasami 2,5h, jak wracam do domu ok.23 jestem wykończona. Rano znów od 5.30 do pracy itd. Przyznaję nie miałam czasu poczytać co się u Was dzieje. Mam nadzieję że dzisiaj nadrobię parę stron.
Po badaniach wyszło, że mam anemię. Mam zażywać żelazo Tardyferon Fol bierzecie jeszcze jakieś suplementy? kwas foliowy, DHA, zestawy witamin? mam za dużo wód płodowych wizyty mam teraz częściej, mam nadzieję że nie przekroczą normy, jeżeli tak to może to oznaczać że nasza dzidzia ma niedrożność przewodu pokarmowego z wizją operacji w 3-ej dobie po urodzeniu, tak jak mój mąż. Staram się myśleć pozytywnie ale jest ciężko. W przypadku gwałtownego zwiększenia się wód płodowych lekarz rozważa ich ściąganie prze punkcję;/Obserwuję brzuch i czasami nie wiem czy się powiększył czy to może wzdęcia
malgorzatkar
dzień dobry
lecę zaraz do żłobka robić urodzinki
muffinki jakoś trochę stwardniały przez noc, ale najwyżej je do mikrofali na chwilkę włożymy, Oli smakują takie jakie są teraz, właśnie wciągnęła ponad pół... w sumie wolę jak wciągnie babeczkę niż czekoladę, bo przynajmniej wiem, co tam w środku jest
graza, mam nadzieję, że będzie wszystko ok, a brzuch teraz się powiększa, więc to niekoniecznie może świadczyć o zwiększaniu się wód, ale po prostu o dobrze rozwijającej się ciąży
lecę zaraz do żłobka robić urodzinki
graza, mam nadzieję, że będzie wszystko ok, a brzuch teraz się powiększa, więc to niekoniecznie może świadczyć o zwiększaniu się wód, ale po prostu o dobrze rozwijającej się ciąży
ka.wogratuluje synka
pola jak pasztet
Dzien dobry dawno nie pisalam u nas wszystko ok poza skurczami ktore mnie lapia tzn takie jak w lydce czasem. .to nie sa skurcze macicy ale skurcze miesnia brzucha raz z prawej raz z lewej strony
Na 22go mam 3g usg juz sie doczekac nie moge...wyprawka juz prawie gotowa
a u was??
Musze was nadrobic
Buziaki
pola jak pasztet
Dzien dobry dawno nie pisalam u nas wszystko ok poza skurczami ktore mnie lapia tzn takie jak w lydce czasem. .to nie sa skurcze macicy ale skurcze miesnia brzucha raz z prawej raz z lewej strony
Na 22go mam 3g usg juz sie doczekac nie moge...wyprawka juz prawie gotowa
Musze was nadrobic

Buziaki
reklama
D o t i
Dzień dobry
)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.
graza06 mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Zbieram się zaraz odwiedzić swoją pracę.
Na 18 jest zebranie dla rodziców przyszłych pierwszaków w rejonowej podstawówce.
Duży mam problem jaką szkołę wybrać dla córki. Czy dać do okolicznego molocha, czy do prywatnej kameralnej szkoły.
Moloch ma tą przewagę, że jest blisko- ok 500 metrów, do prywatnej trzeba dowozić samochodem i płacić czesne
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.
graza06 mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Zbieram się zaraz odwiedzić swoją pracę.
Na 18 jest zebranie dla rodziców przyszłych pierwszaków w rejonowej podstawówce.
Duży mam problem jaką szkołę wybrać dla córki. Czy dać do okolicznego molocha, czy do prywatnej kameralnej szkoły.
Moloch ma tą przewagę, że jest blisko- ok 500 metrów, do prywatnej trzeba dowozić samochodem i płacić czesne