Witajcie tyle ile moge nadrobię, a mam sporo aż 276 postów :O
Carloska pytałaś o usg w gabinecie u radiologa, on rownież wykona usg płodu. Jeżeli bedzie to dobry radiolog to wszystko Ci opisze i wypisze. Nie zawsze jest możliwość skonsultowana swoich wyników u radiologa, ale usg jest możliwe.
Anastazi pytałaś o lot wysłałam Ci PW, i zawsze na stronie internetowej tam gdzie zamawiasz bilety lotnicze są informacje. Np następnie Wizzair.com znajdziesz takie info w zakładce zdrowie i bespieczeństwo.
Pytałaś o szkołę rodzenia. Nie ma takiej mozliwosci w Norwegii? Tutaj jest taka możliwość dla pierworódek po 33 tc chyba (nie pamietam ktory tydzien) no i plus ze wizyty są cały czas u położnej, wiec przez cały czas nakierowuje.

W szkole rodzenia powinnas dowiedzieć sie miej wiecej o :
przebiegu ciąży i porodu,
rozwoju dziecka,
opiece nad noworodkiem i niemowlęciem (np. nauka kąpieli, przewijania),
karmieniu piersią,
radzeniu sobie z problemami związanymi z ciążą, porodem i opieką nad niemowlęciem.
Szkoły bezpłatne są finansowane przez fundacje, stowarzyszenia, samorządy lub przez Narodowy Fundusz Zdrowia. Zapytaj w szpitalu, w którym chciałabyś rodzić, czy oferuje bezpłatne zajęcia w szkole rodzenia. Informacje można również znaleźć w internecie. W szkołach prywatnych ceny są zróżnicowane. Przeciętnie wahają się w granicach 100–500 zł za cykl zajęć. Czasami można liczyć na zniżki lub zapłacić w ratach.
Elifit gratuluję udanej wizyty w dn 6.03

super, że wszystko w porządku.
Co do husty też sie zastanawiam, muszę poszukać jakiś na Allegro. I jeszcze Was doczytuje co Wy uważacie.
Emily a teściowa to chyba na głowę upadła! Sama jest głupia, skoro tak dziecko wyzywa. No paranoja.. :/
Haust super że na wizycie wszystko dobrze, najważniejsze!!
Elifit przykro mi że masz takie problemy z wzrokiem, mam nadzieje ze szybko wszystko wróci do normy.
Pisałyście i spaniu. Ja teraz o dziwo śpię albo na plecach, albo na lewym boku, wygodnie mi. A na prawym zasypiam.

no ale oczywiście kołdra pomiędzy nogami i mnóstwo poduszek pod ręką
Piszecie o ubrankach, a ja mam tylko trochę bo dostałam od bratowej meza i jeszcze nic nie kompletuje i nie kupuje.. Jestem z tych co planują, ale jeszcze mam czas.
Malgorzatka zdrowia Ci życzę! Żebyś sie juz tak nie męczyła
No i doczytałam wow..

produkujące kochane.. Raptem od środy mnie nie było a tu tyle postów.. Juz sie boje co to bedzie od 17 kwietnia do 27 kwi, bo mnie nie bedzie, tzn będę ale czas z rodzina i przyjaciółmi, przylatują na święta, wiec pełna chata.
Ja dziś mam w planach okna.. Ale ale ale, że nie dawno byłam chora, to odkładam je na za tydzien, niestety, zdrowie ważniejsze.
Ściskam Was mocno!!! :*