reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Malgorzatka - a nosisz czapke?? Bo wiem, ze bywasz na basanie. Moze Ci przewialo to ucho? Swoja droga mowilam, ze jedno zatkane ucho otlumania :/ ciezka sprawa. Dlugo Ci sie to ciagnie

reklama
Pola hmmm sama jeszcze nie wiem jak to funkcjonuje do końca :-) To są grupy zamknięte i osoby należące do tych grup zakładają swoje albumy ze zdjęciami ubranek - zwykle jest podany rozmiar i cena. No i z tego co zauważyłam to w komentarzach pod tymi albumami "rezerwuje" się ciuszki, albo pisze na priv. Są też posty z ogłoszeniami typu "poszukuję".

Sokoja jak założożyłaś ten lcznik do porodu? juz próbowalam kilka razy i nic...

Jagódka dzieki za link :) bc moze niedlugo cos zamowie :)

ha! żebym to ja wiedziała ;-)
kliknij na ten mój suwaczek, potem naciśnij countdown tickers, potem ustawiasz swoją datę i dajesz zapisz, a potem ten bbc code (czy jakoś tak) wkleiłam pod swoim suwaczkiem na swoim profilu.
ale przyznaję się robiłam to metodą prób i błędów :-p

Witam
Sorka ze tak dlugo milczalam alenjakos zawsze poczytam a czasu nie mam od
Tez mnie zaciekawily te grupy na fb.tez tak chce
Wszystkiego najlepszego spoznionego dla oli :)
Ja chyba mam.jakies wrzody...znowu mialam atak bolu zoladka...to straszne ;(
Niedlugo ide na zwolnienie ;) znaczy pracuje do konca marca ;) i laba.
Tez juz mam pare ubranek dla malego..ale tylko ubranek..kompletnie nie wiem co kupowac.lozeczko dostane od kolezanki.wozek sama chyba kupie.a z reszta czarna dziura

Makota, czapkę nosiłam, teraz mi za ciepło. ale po basenie koniecznie nosiłam. po prostu mam od dawna problem z zatokami, rzuciło się teraz na szczękowe i stąd na ucho... laryngolożka dała dwa tyg na odetkanie się, bo w ciąży nic nie można...

Sokoja dziękuję :)

Małgorzatkar to w takim razie podwójne najlepsze życzenia!

Sokoja,
Luteiny dopochwowej nie biorę od ponad miesiąca, bo mnie uczuliła, przeszłam na duphaston, ale odstawiłam dwa tygodnie temu całkowicie progesteron. Mimo to pytaj, może coś pomogę:tak: Ja wzięłam archiwalny lutowy, ale wkurzyłam się trochę, bo specjalnie wzięłam archiwalny, żeby dostać prezent (na dzień kobiet była taka promocja), a okazało się, że zakup w pakiecie tego nie obejmuje wrrr.. A z olejkiem poprosili mnie o zdjęcia i wyślą nowy.

Z grupami na FB różnie jest, niektóre są otwarte i widać co piszecie ,a niektóre zamknięte tajne i tylko osoby grupie widzą. U mnie w kolei raczej ubranka dla dużych dzieci;-) Jestem na Bobookazjach, Maluszkowo, Mami sale II i kilku innych

no własnie dostałam luteinę dopochwowo (inna lekarka, bo mój na urlopie), bo mam twardnienia brzucha takie same jak w pierwszej ciąży (wtedy brałam fenoterol) i kazała mi jeszcze trochę poobserwować i jak się będzie to powtarzało to mam brać. No i się zastanawiam czy faktycznie ta luteina pomoże przy twardnieniu macicy? W sumie w piątek idę już do mojego, ale wieczorami brzuch ciągnie i twardy strasznie.

Też wzięłam archwialny, żeby dostać ten gratis....zobaczymy czy ja coś dostanę.

reklama
Sokoju pomoże:tak: Luteina przyjmowana dopochwowo tonizuję macicę i jest mniej wrażliwa na skurcze, szyjka się wtedy nie powinna skracać. Jak tylko jedno archiwalne pudełko wzięłaś i wpłata dotarła do końca tej promocji to dostaniesz.

Do góry