reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ja upchnęłam ubranka 0-12m-cy Klaudii do jednej komody- sukces:-p reszta nadal w siatach straszy w kącie korytarza na piętrze.. no cóż...Nie mam już pomysłu jak to sprzedać..:sorry: W ostateczności pójdę do komisu, ale tam też gwarancji na zbyt brak:no: A dla Adaśka te większe do worków próżniowych i do łóżka Klaudii do schowka na pościel, bo już się taki bajzel zrobił, że aż wstyd. Jak kupię komodę, to się to ogarnie.

reklama
Już na dwóch grupach się ogłaszam, póki co tm tylko kupuję zamiast sprzedawać:-p No, jedne baletki sprzedałam, ale je bym wszędzie sprzedała, bo były tanie i jak nowe i bardzo ładne;-) Znalazłam chustę wreszcie jupi!!!

M uznal, ze ta hrabianka to byl niesmaczny zart i ze wszystko rozumie... Jagodka u mnie w trojmiescie na fejsowych okazjach dla mam ubranka ida jak swieze bulki. Sama sie niezle obkupilam i teraz mam wrazenie, ze mam tego za duzo. Jedna babka sprzedala mi ubranka raczej po jednym dziecku, w gigantycznej ilosci za stowke. Mysle teraz jak to ulozyc. Zaczne chyba od najmniejszych z podzialem na pajace, body itd. Wzielo mnie na zielona papryke. Zjadlam cala do kolacji, a zwykle jem czerwona... Zachcianka ciazowa

Na paczki jest jeszcze gorzej, bo komuś się coś tam nie spodoba i już nie zalicytuje, już nie raz widziałam akcję na grupach rozkompletowywania paczki, bo komuś się podoba to, a drugiemu tamto, ale całego kartonu nie chcą brać.. Jak na razie najlepiej zeszły mi buty i rzeczy tak od 92 w górę. Praktycznie nieruszone mam te rzeczy 56-80.. Już komniuję i schodzę z cenami i aż mi się serce kraje jak za kurtkę wartą 120zł, chce 40zł i cisza...

Witam,

Ja dziś odwiedzilam sor laryngologiczny i niestety ucha mi nie odetkali, bo mam czekać aż samo sie zrobi, bo było zapalenie środkowego...mam sobie próbować wydmuchac powietrze uchem to może sie odetka....pffff jakbym nie była w ciąży, dali by mi coś, a tak to nie, nie można.... słabo mi sie tam zrobiło, dlugo czekaliśmy w kolejce, dostałam łóżko i ostatnie pół godz czekania spędziłam na lezaco...
I mam odpoczywac....
Jutro impreza, mieska już przyszykowane wstępnie, jutro tylko upiec wszystko i zrobić sorowki. Pokój przystrojony balonami i serpentynami, Ola będzie miała niespodziankę jak wstanie :)

Wszystkiego naj wszystkim wam tym dużym i tym mniejszym :)

Witajcie.
Wreeeeszcie słońce :) aż się chce żyć. U nas w planach dziś wizyta u babci i spacer.

Małgorzata współczuję przeżyć z uchem. Caly czas na antybiotyku? Może za mała dawka?
Jagodka a u was w mieście nie ma grupy do wymiany ciuchów?

Miłego dnia

reklama
Dzien dobry!

Malgorzatkar, Ty to masz przeboje z tym chorowaniem! Mam nadzieje ze ucho szybko wydobrzeje i w końcu odczujesz ulgę!

Życzę udanej imprezki! I 100 lat dla małej jubilatki :)

Miłego dzionka kobietki! U nas ma byc dzis ok 15 stopni wiec spacerek murowany.

Do góry