reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet!!! :) zgadzam sie z Wami, ze robienie zakupow dla dziewczynki sprawia wieksza frajde! Ubranka dla chlopcow tez bywaja ladne, ale sukienka to jednak sukienka a nie koszula :p spie na prawym lub lewym boku. Teraz, kiedy jestem zmuszona lezec, leze na lewym, bo po tej stronie mam telewizor :D u mnie piekna pogoda a z samego rana M. Mnie powyzywal od hrabianek ;) nie wiem o co mu chodzilo, ale chyba o to, ze teraz nic w domu nie robie. Nie wiem kiedy do niego dotrze, ze nie robie tego dla przyjemnosci... Pewnie w lipcu... Milej soboty!

reklama
Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet!!! :) zgadzam sie z Wami, ze robienie zakupow dla dziewczynki sprawia wieksza frajde! Ubranka dla chlopcow tez bywaja ladne, ale sukienka to jednak sukienka a nie koszula :p spie na prawym lub lewym boku. Teraz, kiedy jestem zmuszona lezec, leze na lewym, bo po tej stronie mam telewizor :D u mnie piekna pogoda a z samego rana M. Mnie powyzywal od hrabianek ;) nie wiem o co mu chodzilo, ale chyba o to, ze teraz nic w domu nie robie. Nie wiem kiedy do niego dotrze, ze nie robie tego dla przyjemnosci... Pewnie w lipcu... Milej soboty!

u mnie dzis z rana to samo ;/;/;/ oni nic nie rozumieja ;/ i tak obiad gotuje i cos staram sie ogarnac w domu;/ wrrrr az z nerwow sie poplakalam;/

Dziewczyny wiem że łatwo mówić ale weźcie się za tych chłopów już teraz bo potem przy dziecku będzie jeszcze gorzej ;)

Tak mi się przypomniało że wiele z nas robi remonty i szykuje kąciki dla maleństw.
Czy chcecie stworzyć wątek w którym mogły byśmy się chwalić takimi miejscami lub dzielic się inspiracjami?

Elifit - taki watek to dobry pomysl :) nie wiem jak bedzie jak urodzi sie dziecko, ale dzis nadszedl czas na powazna rozmowe... Chyba zabiore go na wizyte i przy nim zapytam lekarza jak to jest z tym lezeniem. Moze jak mu facet wytlumaczy to cos do niego dotrze...

Tez dołączam się do życzeń i życzę aby zarówno te duże jak i te małe kobietki były bardzo szczęśliwe:), szczególnie w tym pięknym czasie:) ciąży i macierzyństwa, wzajemnego poznawania się z maluchami:):*

Ja się staram na bokach spać ale ciężko jest całą noc przetrwać cierpną i bolą mnie boki, więc się wiercę szczególnie, że ja zawsze na brzuchu spałam. Jestem twarda na brzuchu od początku ciąży nie śpię:)

Ostatnia edycja:
ja tez wlasnie stwierdzilam ze spytam lekarza i jak bedzie kazal lezec to zawolam meza zeby slyszal i mu wytlumaczyl o co tu chodzi ;/ niby sprzata za mnie itd ale i tak wiem co mysli;/

Dzień dobry :)
Dla wszystkich kobietek buziaki i bukiecik tulipanów :)
Ja po wizycie, bez usg tak jak myślałam, no ale badanie w pożądku, na następną wizytę glukoza :p

Katka - górka na grabiszyńskiej, koło stadionu :)

Makota - a może to było w formie żartu?? mój m. też czasem cos dziwnego wymyśli no ale wiemy boje że to dla śmiechu
Coś miałam jeszcze do napisania no i zapomniałam. Igor słucha muzyki, skacze po łóżku a ja chyba dokończę się pakować. Gdzie te czasy kiedy na dwa tygodnie wystarczył mi średniej wielkości plecak... Przy dwójce to juz chyba trzeba będzie samochód na większy wymienić.
Sokoja - udanego spotkania

Wątek z pokoikami dla dzieciaczków to wg mnie dobry pomysł, każdy ma pewnie jaieś ciekawe pomysły, linki, rady więc nie zaginą na głównym

reklama
Witam Was kobietki :-)

venus27 - gratuluję połowinek :tak:

kum- ja też zaczynam mieć kłopoty ze snem, od kilku dni budzę się po 6 i nie mogę zasnąć, a zasypiam też bardzo poźno bo ok 2-3 w nocy :crazy:
a jeśli chodzi o pozycję to śpię na bokach, ale jakoś na prawym też mi wygodniej :p
makota89- ja też mam TV ustawione, że muszę leżeć na lewym :-D mam nadzieje, że Twój M sobie żartował z tymi wyzwiskami, przecież nie leżysz dla przyjemności....
ewa66 - głowa do góry, masz rację, następnym razem zabierz go ze sobą, może się przestraszy jak lekarz mu powie o konsekwencjach:tak:

Mój M też się ulotnił do firmy, więc ogarniecie mieszkania na mojej głowie. Niestety, ale on sam z siebie rzadko kiedy sprząta, tak go mamusia nauczyła niestety, wszystko miał pod noskiem:crazy: walczę z tym, ale nie jest łatwo... Wszystko muszę mu mówić co ma zrobić itd, dobrze, że lubi gotować to czasem mam wolne w kuchni :-D

Wszystkiego Najlepszego Kobietki !!:-D:-D:-D

Do góry