reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Katka niby nie zwracam, ale na płasko jakoś przestało mi być wygodnie, samoistnie wychodzi na boku. Póki co różnie bo nie jestem w stanie przespać całej nocy na lewym.
Czekam na Małża i w miedzy czasie udało mi się wylicytować paczkę ciuszków na Allegro za naprawdę śmieszne pieniądze i prawie wybrać meble do salonu. Chyba zaczynam się odnajdywać w nowej roli House manager :D

UPS
Stwierdzono już gdzieś schorzenie zwane sklerozą ciążowa? :what: siadłam znów z konkretnym zamiarem odpisania komuś i znów w głowie pustka.
Idę spać, potrzebna regeneracja :rolleyes:

reklama
Tak Tusiaczek, nie wiem, czy potwierdzone naukowo ale większość przyszłych mamuś skarży się na takie objawy hihih :*

Katka - no w ciąży z Igim na tym etapie to jeszcze po Bieszczadach biegałam,a teraz jakiś zastój.. mam nadzieję, że forma wróci z czasem :)
A ja zazdroszczę ogniska. Przypominają mi sie dawne czasy, moja ukochana górka centrum Wrocławia, grill, środek nocy, cisza i pyszne kiełbaski, albo w wersji nad Odrą... wiem, wiem, grill nie ma takiego klimatu ale i tak było pięknie :)
Igor pije Nutramigen, właśniwie to nie mleko, tylko coś o nazwie preparat mlekozastępczy.

Ja śpię na prawym, na lewym mi niewygodnie...z Ola też prawie do końca na prawym, podobno to tez zależy jak bobas sie ułoży w brzuchu.

M pojechał po moja siostrę i jej chłopa, będą mi pomagać jutro sprzątać, bo mój ambitny plan uszy rozwalily i zamiast sprzątać, od trzech dni leze i zdycham... Jutro teściowa przyjeżdża, ależ sie cieszę, wrrr

Ja też jestem ciekawa jak nowy bobas będzie wyglądał...

Malorzata że ci się musiało przydarzyć to z uszami! :-S niech już sobie paskuctwo idzie i zostawi cię w spokoju!

Emyly no różnie bywa z samopoczuciem w ciąży. Górka szczytnicka czy jaka? ;-)

Ja śpię na jednym i na drugim boku. A jak na plecach to pod półdupkiem mam wałek :p :-D nie jakoś specjalnie tylko wtedy mi wygodnie. Na brzuchu już od dawna nie dalabym razy spać.

Ja miałam zawieźć Natalke do teściowej ale już odwołałam ze względu na gorączkę. Nie chcę dziecka męczyć no i sama się denerwować. Nawet mam spoko tesciową. Było z nią kilka akcji ale ogólnie nie mam powodu narzekać.

Katka ja śpię jak mi wygodnie w danym momencie i nie mam zamiaru starać się spać w jakiejś pozycji... śpię na plecach, na bokach.. no jedynie na brzuchu się nie układam... ale zdarza mi sie, że w nocy budzę się sikać i właśnie leże na brzuchu... co zrobić :) byle by spać. mam teraz problem taki, że jak wstanę siku i sie położę, to juz nie mogę zasnąć.. zazwyczaj to jest ok 4-5rano..leżę godzinę.. i czasem wstaje o 6 tak jak dziś. a jest sobota!!!!

Hej, witam połówkowo:)

Kum ja też nie mogę zasnąć jak się obudzę ;/ Dodatkowo Mikołaj ostatnio budzi się między 6 a 7 więc i tak bym się nie wyspała;)

Piszecie o pozycjach spania-ja śpię jak mi wygodnie :)

Dzisiaj Dzień Kobiet, więc wszystkiego najlepszego dla tych małych i dużych kobietek :)))

My dzisiaj jedziemy na kolację imieninową mamy. Wrócimy dopiero jutro do domku :) A Wy jakie macie plany?

Witam
Jak to jest, że jest sobota, Małż ma dzień wolny, człowiek chce pospać, a sąsiedzi od 7 rano prowadzą awanturę rodzinną. Bo córka ma 26lat i swój rozum itd. Ja wszystko rozumiem ale w sobotę o 7?! :banghead::what::thumbdown::eek: no tak bo jutro trzeba rodzinnie do kościoła iść Ku...a
Akurat dzisiaj jak mi się dobrze spało :confused:
Dobra już się ogarniam.
Miłego dnia

reklama
śpię jak mi wygodnie. Tzn staaaaraaam się na lewym, ale budzę się w najdziwniejszych pozycjach. Ale póki co dziecko się nie buntuje to korzystam z wyborów.

Katka możliwe, że to zęby.

Emyly udanego wyjazdu.

Też życzę wszystkiego naj z okazji naszego święta :-)
Ja mam dzisiaj imprezkę z koleżankami i mam nadzieję, że będzie fajnie.

Do góry