reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

A tam laski, najważniejszy kontakt bez względu na wybór narzędzia ;-) ja niedawno odkryłam ile można na komórce robić i pewnie wielu rzeczy nie ogarniam hehe.

Dalej mnie brzuszek boli, kupiłam magnez i liczę że pomoże. Kolega z pracy się mądrzył, bo jego żona w ciąży, że jej to pomogło. Na pewno nie zaszkodzi.

reklama
Jestem już po kolacji - bułkę musiałam przepchnąć surówką z marchewki i jabłka :-) Ja znowu ostatnimi czasy cały czas mam ochotę na marchewkę - soczek, suróweczka, surowa do schrupania - i tak codziennie :-) Mąż się śmieje, że pomarańczowe dziecko urodzę :-D Pod koniec ciąży ograniczę tę marchewkę, bo jeśli faktycznie pomarańczowa skóra wyjdzie to mnie zabiją chyba :-D:-D:-D

Czy któraś wie co z Minisią?

Jest opcja edytuj jak sie pisze z komórki,tylko moderuj sie chyba nazywa. Mi sie ta apka zacina, więc z komórki ale normalnie z przeglądarki korzystam z forum
Mam kryzys, leze i rycze, moje zatkane ucho doprowadza mnie do szału, wszystko mnie wnerwia i w ogóle. Poza tym tego nieszczesnego stołu nam nie wymienili,w niedzielę goście a ja mam stolik z ikea przy kotrym ledwo 6 osób wchodzi na styk, a będzie 16.... Nie mówiąc o tym niewłaściwym stole który leży w kartonach i zajmuje pół przedpokoju

Pola to sie faktycznie wybralas... Tez jem slodycze, duzo slodyczy, a ponoc pisany jest mi syn :) Malgorzatka, ja mialam zatkane ucho chyba z miesiac i doszlam do wniosku, ze taki "defekt" strasznie otumania... Wcale Ci sie nie dziwie, ze masz dosc, ale pewnie za jakies 2 dni odpusci i poczujesz ulge... Jezeli chodzi o licznych gosci - zawsze sie jakos pomieszcza :)

Małgorzatkar no to faktycznie lipa z tym stołem.
Haust też lubię marchewkę:tak:

Ja przejrzałam unisexy i chłopięce i mam tych najmniejszych do 56:
- 4 rampersy bawełniane + 1 wełniany - z krótkimi nogawkami
- 9 body dł rękaw
- 6 body krótki rękaw
- 12 pajacyków + 2 grubsze na dwór
- 9 śpioszków
- 1 bluza polarowa
- 1 dresik welurowy
- 1 spodnie welurowe
- 1 półśpiochy
- 6 koszulek z długim rękawem + 1 koszulka z krótkim
- 1 piżamka
- 2 cienkie i dwa grube kaftaniki

jagódka a ja mam pytanie czym sie różnią śpiochy od pajaców?? wow od cholery masz tych ciuszków, ja odzyskałam część ubranek po Karolku ale widze że dużo brakuje..... tzn wiele fajnych już nie odzyskam... no i ostatnio byłam w sklepie i wpadłam w szał zakupowy...... jednak kupowanie ubranek dla dziewczynki bardziej cieszy..... napisałam to z pełna odpowiedzialnoscią...:-D:-D:-D

reklama
spiochy-spioszki-zuzia-56r-3316338269.jpgTo są śpioszki

pajacyk-niemowlecy-paseczki-krowka-mrofi-80-35407-ubranka-dla-dzieci-1.jpgTo jest pajacyk.
Śpioszki nie mają rękawów i są zapinane na ramionach.
Mam dużo tych rzeczy, bo Klaudii na początku kupowaliśmy tylko uniseksy, ona prawie nie miała różowych rzeczy na początku, a potem im dalej tym gorzej:-p
Masz rację, dla dziewczynek są fajniejsze rzeczy..

Załączniki

• spiochy-spioszki-zuzia-56r-3316338269.jpg
    spiochy-spioszki-zuzia-56r-3316338269.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 28
  • pajacyk-niemowlecy-paseczki-krowka-mrofi-80-35407-ubranka-dla-dzieci-1.jpg
    pajacyk-niemowlecy-paseczki-krowka-mrofi-80-35407-ubranka-dla-dzieci-1.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 30
Do góry