reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

czesc dziewczyny,
w nocy wyjezdzam na lostnisko i jade na tydzien do Polski. Mam nadzieje, ze podroz zniose dobrze.
W zwiazku z urlopem zawsze mam wiecej roboty w pracy i nie wlaczalam komputera pare dni. Takze mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. W srode mam ginekologa takze odliczam godziny.
Zapewne znajde troche czasu to bede podczytywac.
Sciskam Was, i do przeczytania

reklama
ja robię w przyszłym tygodniu, czyli będę na takim samym etapie jak Ty Kopacz. A co chciałaś wiedzieć?

No bo wszyscy mnie tak strassyli ze to taka ochyda ze wymiotowac sie chce i bla bla.a wcale takie zle nie bylo ;) troche slabo mi po tym bylo ale dalam rade

Ewa jak zacznie Ciebie bolec ten brzuch idz do lekarza! Ja bylam w szpitalu, a teraz musze lezec, brac magnez i nospe forte ,bo mam bardzo czesto napiety brzuch i bolal mnie przez tydzien. Staraj sie to kontolowac.

Mnie własnie nie boli wogóle tylko nie jest taki miękki. Jak sie prostuje jak chodzę albo leże na prosto to jesttaki napięty a jak sie zegnę to miększy moze poprostu rośnie i dlatego? Bo czasem tez twardnieje ale to sie robi juz calkiem jak kamień. Cały czas biorę aspargin i nospe to moze wszystko jest ok. Pierwsza ciąża i nie wiem czy jest normalny czy twardy;/ moze juz sobie zaczynam wkręcać a jest prawidłowy... Po prostu nie wiem jak odróżnić miękki od nieprawidłowego;/

Ostatnia edycja:
Mnie własnie nie boli wogóle tylko nie jest taki miękki. Jak sie prostuje jak chodzę albo leże na prosto to jesttaki napięty a jak sie zegnę to miększy moze poprostu rośnie i dlatego? Bo czasem tez twardnieje ale to sie robi juz calkiem jak kamień. Cały czas biorę aspargin i nospe to moze wszystko jest ok. Pierwsza ciąża i nie wiem czy jest normalny czy twardy;/ moze juz sobie zaczynam wkręcać a jest prawidłowy... Po prostu nie wiem jak odróżnić miękki od nieprawidłowego;/

nie wkręcaj sobie, ale na wizycie powiedz jakie masz uczucie.
u mnie było tak: miałam twardy brzuch, bolało, ale przestawało. później miałam tydzień bólu, ale takiego do zniesienia, który po nospie ustawał. finalnie: przez jakieś 3-4 godz. miałam silny, nieprzerywany ból, promieniujący do nerki i do tego zwymiotowałam. pojechałam na IP i zostałam.

reklama
Witam dziewczynki:D

Ja już połowę dzisiejszego planu na dzisiaj zrobiłam- niestety ta mniejszą :p Dziecko zapisane do oddziału przedszkolnego w szkole. Śniadanie zjedzone. Zakupy na dzisiaj zrobionie to torez zostały mi zmagania z pokojem syna, ale odwlekam to jak mogę...

Do góry