reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Witam mamusie :-)
muszę Was dzisiaj nadrobić, cały weekend nie zaglądałam, bo miałam nalot znajomych :rofl2:
mój M też zawsze mnie budzi jak szykuje się do pracy, mieszkamy obecnie na 37 metrach więc gdziekolwiek by nie był słychać go z każdego kąta :crazy:

U mnie też brak jakichkolwiek planów i chęci też brak, więc szykuje się leniwy dzień :tak:

Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze USG, a dziś obchodzimy połowinki :-D kurcze nie wiem kiedy to zleciało....

Gratuluję połóweczki:), a ja jutro też mam wizytę:)

reklama
Witam się i ja :-)

Gratuluję połóweczek :-D Czas szybko leci, już widziałam założony wątek Grudzień 2014 :szok:
Chyba opcja sprzątania dopadła mnie do końca, bo w nd wzięłam się za kuchnię. Niby z wierzchu posprzątane, ale w szafkach :baffled: chyba mam słabe ruchy, bo nie powiem ściuchrałam się nieźle, a tylko połowa pracy za mną, za to jak sobie szafeczkę otwieram to od razu banan na twarzy :-D
Dziś za to 12h w pracy, więc od ścierki odpocznę :tak:

Tusiaczek - obudź kota, bo chcesz budyniu zjeść ;-);-);-)

Agulam - rzeczywiście nasze córeczki to rówieśniczki :tak:

Katar prawie zwalczyłam, więc mogę tylko polecić to co sama brałam: syrop *spam*, dha, rutinoscorbin, nos płukałam Sinus rinse

Ostatnia edycja:
Budyń zjedzony, kuchnia zaczyna wyglądać jak kuchnia, a nie jak plac budowy, a Tosiu jak spał tak śpi.
Dobrze, że chociaż obiad z wczoraj.
Gratuluję połóweczek ♥

Chwalę się!:rofl2: finalny efekt mojej pracy.. Troczki na gorze zamiast gzików, żeby było trochę inaczej niż zawsze. No i kieszonki też naszyte:tak:
IMG_3105.jpgIMG_3106.jpg

Załączniki

• IMG_3105.jpg
    IMG_3105.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_3106.jpg
    IMG_3106.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 68
odkurzyłam, kurze z wierzchu starłam, zrobiłam pranie, zmywarka sama nie chciała się rozładować, więc musiałam to zrobić ja, teraz się zastanawiam, czy prasowanie, czy szafki w środku...

cześć :-) dziś obudziliśmy się z Matim we mgle ;-) mąż o 5 rano włączył nam nawilżacz powietrza i z niecałych 40 skoczyło do 70 % - Mati zakaszlał 3 razy :-) chyba muszę codziennie tak robić :-)
Szwagier oddał nam dziś wózek - właśnie na korytarzu stoi - jakoś tak "dziecinnie" się zrobiło :-) Mati już wozi Zygzaka i Złomka (autka), by pokazać jak braciszka będzie woził :-)

Jagodka ależ fajna kamizelka. Super taki talent :)

U mnie dziś na obiad placki ziemniaczane z twarożkiem.

Mój syn ma lalkę Bolka i teraz go usypia karmi itp. Dobrze bo będzie opiekuńczy wobec siostry ;)

Ostatnia edycja:
no i zamiast prasowania i sprzątania zrobiłam zakupy na alledrogo :p mama dzwoniła, żebym kupiła dwie piżamki dla dzieci, którymi się opiekuje, więc przy okazji jeszcze znalazłam dekoracje na Oli urodzinki, chyba zdążą dojść do piątku...

ten stół to właściwie ławostół, a przywieźli nam tak samo się nazywający (w sensie model) i kolor tylko stół... w sumie też mógłby być, tylko na ten nasz ogromny salon 5cm szerokości robi ogromną różnicę...

zaraz jadę po Olę

reklama
Chwalę się!:rofl2: finalny efekt mojej pracy.. Troczki na gorze zamiast gzików, żeby było trochę inaczej niż zawsze. No i kieszonki też naszyte:tak:
Zobacz załącznik 613407Zobacz załącznik 613408

Wow :O ja jakis miesiac temu mialam postanowienie: NAUCZYC SIE SZYDELKOWAC.
Niestety okazalo sie ze szkola plastyczna tu sie nie przyda... Hehe takie koslawce wychodzily, poza tym nie mam do tego cierpliwosci.

Jagodka gratuluje talentu :) i cierpliwosci :D

Do góry