reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej,

A ja dzisiaj umieram, głowa mi zaraz eksploduje i chyba pora jednak na tabletkę, gdyż aż mi niedobrze z tego bólu ;(

Jagódka fajna kamizela :) Mój mi ostatnio proponował naukę na drutach, bo jak to stwierdził, jak już pójdziesz na L4, to zanudzisz się w tym domu sama. Ale jakoś doszłam do wniosku, że z moim beztalenciem, to chyba nadrobię czytanie :) ambitnie również myślę nad napisaniem zaległej magisterki, ale coś czuję, że z tym może być gorzej ;p

Kot terrorysta... :D jak mi brakuje jakiegoś futrzaka w domu... trzeba będzie niebawem pomyśleć nad przeniesieniem się na swoje, to coś czuję, że na jednym zwierzątku futerkowym się nie skończy. Więc trzymam kciuki, co by dziecko, a może i dzieci alergii żadnej po mamusi nie odziedziczyły.

reklama
czy wy tez macie takie napięte brzuchy ??? nie wiem czy to normalne czy nie... jak twardnieje brzuch to wiem robi sie taki jak kamien i czuc taką ciężkość. Wydaje mi się jak by caly czas był taki napięty

czy wy tez macie takie napięte brzuchy ??? nie wiem czy to normalne czy nie... jak twardnieje brzuch to wiem robi sie taki jak kamien i czuc taką ciężkość. Wydaje mi się jak by caly czas był taki napięty
nie mam tak cały czas, robi mi się tak 2-3 razy dziennie, głównie po południu i wieczorem.

poprasowałam prawie wszystko, zostały dwie poduszki... ale co z tego, skoro kolejna pralka na suszarce i jeszcze jedną z pościelą dziś wstawiam...nienawidzę prasować pościeli, a zebrało się 2,5 kompletu + Oli...

Jagodka ślizcne cudo:))dla cory pewnie:)

elifit moja Ola tez bawi lalki,karmi je,usypia itp ,miłe to:)

Ewa mi tez czasmi sie napina ale przewaznei jest miekki.jesli tak siezdarza staram sie polezec

dzieciaki z tata na basenei a ja lezakuje,cały zdien zlecial ,nic mi sie nei chcialo....:no::confused:

edit:małgozratka zaszalałs z prasowaneim,moje nadal czeka:-Dja posceili nie prasueje/prasowlam do etj pory,krochmaliłam ,,ladnei roztrzepywalam i skladaalm .ale ostatnio dzieciom kupilam posciele w ikea i starsznei sie gniota wiecnie mam wyjscia iprasuje

Ostatnia edycja:
Ewa jak zacznie Ciebie bolec ten brzuch idz do lekarza! Ja bylam w szpitalu, a teraz musze lezec, brac magnez i nospe forte ,bo mam bardzo czesto napiety brzuch i bolal mnie przez tydzien. Staraj sie to kontolowac.

Kopacz glukoze robi się w okolicach 24 tc, więc mało która z nas jest na tym etapie. A czemu pytasz?

reklama
Ewa - Mi też dosyć często napina się brzuch, pamiętam, ze w pierwszej ciąży miałam podobnie. To takie uczucie jakby dzieciaczek całym ciałem napierał i chciał wyjść przez skórę. Ale jak Cię niepokoi to to zawsze warto pokazac się lekarzowi i być spokojnym :) U każdego takie napiecia mogą oznaczać co innego

Jagódka- jaka fajna kolorowa kamizelka, córka będzie zadowolona :)

Kopacz - glukozy jeszcze nie, ale pewnie na najbliższej wizycie zleci... blee

Jęczybuła coś się nie wybiera do spania, mam nadzieję, ze zmieni się to w ciągu najbliższych 30 min

Do góry