elifit
Moderatorka
A ja nie w pracy to śpię do 8. 
U mnie planów szczegolnych nie ma. Spacer sklepy poczta. Milego dnia ciezaroweczki
U mnie planów szczegolnych nie ma. Spacer sklepy poczta. Milego dnia ciezaroweczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny :-) Zazdroszczę braku planów, u mnie cała masa spraw na głowie... Ale właściwie "na własne życzenie", bo MUSZĘ COŚ ROBIĆ, żeby ten czas do przyszłotygodniowego usg jakoś zleciałDlatego wymyśliłam sobie reorganizację tzw. "dupereli" które zawsze gdzieś się walają i są przekładane z miejsca na miejsce - a to już wyzwanie, żeby je uporządkować, posortować i znaleźć im miejsce
![]()
Wczoraj byłam z ludźmi z pracy na kręglach - matko Boska!Pierwszy raz w życiu grałam... Myślałam, że to jednak będzie łatwiejsze ;-) Po 3,5 godzinnej grze wróciłam do domu i... padłam na dywanie, tak mnie krzyż bolał, że pół godziny nie mogłam wstać... W sumie fajna zabawa i nie żałuję, ale następny raz chyba wrócę tam w lipcu, żeby przyspieszyć poród!
Wydaje mi się, że to idealny pomysł
No i niestety, trochę się "załatwiłam", gardło boli, katar, powiększone migdałki... Poratujcie, czym się mogę kurować??? Jakieś domowe sposoby znacie, takie skuteczniejsze? Nie chcę nic łykać z apteki...
uff dobzre ze ok,czasami jak moje zdieciaki zlapie taki nocny kaszel to pomaga wietzrenie mieszknia pzrez chwile,wleci chlodneijsze powietrze ikaszel przechodzi/noo pzrestaje mezcycDziękuję dziewczyny :-* Lekarka powiedziała, że osłuchowo czysty i na płuca i oskrzela nic nie przeszło. No i że taki kaszel to jeszcze do 2 tygodni po może się utrzymywać. Mati dostał tylko zastrzyk wyciszający ten kaszel, ale nazwy nie zapamiętałam. Kurcze chyba na noc będę zostawiać włączony nawilżacz, bo może to pomoże na ten duszący kaszel....
nie nei ja juz na nogach,Wiki juz w szkole ,Ola zaraz do przedszkolaPuk puk, czy wszyscy jeszcze śpią??![]()
aj tez mam mase dupereli ,ale starm sie nei mieczaleglosci.Cześć Dziewczyny :-) Zazdroszczę braku planów, u mnie cała masa spraw na głowie... Ale właściwie "na własne życzenie", bo MUSZĘ COŚ ROBIĆ, żeby ten czas do przyszłotygodniowego usg jakoś zleciałDlatego wymyśliłam sobie reorganizację tzw. "dupereli" które zawsze gdzieś się walają i są przekładane z miejsca na miejsce - a to już wyzwanie, żeby je uporządkować, posortować i znaleźć im miejsce
![]()
Wczoraj byłam z ludźmi z pracy na kręglach - matko Boska!Pierwszy raz w życiu grałam... Myślałam, że to jednak będzie łatwiejsze ;-) Po 3,5 godzinnej grze wróciłam do domu i... padłam na dywanie, tak mnie krzyż bolał, że pół godziny nie mogłam wstać... W sumie fajna zabawa i nie żałuję, ale następny raz chyba wrócę tam w lipcu, żeby przyspieszyć poród!
Wydaje mi się, że to idealny pomysł
No i niestety, trochę się "załatwiłam", gardło boli, katar, powiększone migdałki... Poratujcie, czym się mogę kurować??? Jakieś domowe sposoby znacie, takie skuteczniejsze? Nie chcę nic łykać z apteki...