reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Haust oby nie bylo to nic powaznego
Arabelka, emyly wychodze podobno jutro
Emyly zazdroszcze gor !

Na obchodzie lekarz pomacal mi brzuch i nie smucac o wymiotach powiedzial, ze mam sie oszczedzac i duzo lezec, bo brzuszek dalej napiety...

reklama
witam niezdielnie:)

czwartkwoa wizyta u gin ok,mam kiepska morfologie i dostalam witaminki bo do tej pory nic nei bralam.zapytalm o plec to nie widzial bo ułozone poprzecznei:/szkoda....

emyly
zazdrazsczam sloneczka ,u nas an razie sennei ,mglisto i ponuro:(

makota oszcedzaj sie ,leż i wszystko bedzie ok:)

haust
zdrowka dla synka,daj znac po lekazru

ka.wo wizde ze mamy corki z jednego wieku,pewnei nie tylko TY ale ja dopiero WAs poznaje:)

miłej niedzilei:) mi sie nic dzisiaj nei chce:sorry:,w piatek mialm imreze,wczoraj bylismy na rozcku u siostry synka a dzis leniu****emy.
kawke chyab sobie zapodam bo ledwo zyje:eek:

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny :-* Lekarka powiedziała, że osłuchowo czysty i na płuca i oskrzela nic nie przeszło. No i że taki kaszel to jeszcze do 2 tygodni po może się utrzymywać. Mati dostał tylko zastrzyk wyciszający ten kaszel, ale nazwy nie zapamiętałam. Kurcze chyba na noc będę zostawiać włączony nawilżacz, bo może to pomoże na ten duszący kaszel....

Makota dobrze, że już do domku wracasz - teraz tylko wypoczywanie i będzie dobrze :tak:

Cześć dziewczyny
U mnie niedzielnie leniuchowo :-) Nawet jakos bardzo nie narzekam ze jutro poniedzialek bo wiem ze tylko dwa dni i jedziemy do domciu do PL:-D Fakt ze na krotko ale zawsze cos. Przy okazji zobacze moją smerfetke bo idziemy na usg 4D no i mam nadzieje ze juz na 100% sie potwierdzi kto tam mieszka:)

Makota fajnie ze juz wychodzisz:):)
Haust duzo zdrowka dla synka :):)

Niedawno wróciliśmy, fajnie tak posiedzieć z rodzicami jak kiedyś :tak:Mama kupiła Adasiowi kurteczkę, widzę, że powoli się wkręca i tych zakupów będzie więcej;-) Klaudia się wywściekała z dziadziem, istne szaleństwo:-D Umówiłam się z mamą na wtorek, jedziemy do babci i na cmentarz do mojego dziadka, mam nadzieję, że pogoda dopisze.. Kurcze zdjęcia kamizelki nie zrobiłam, ale może jutro pyknę.. ech skleroza:sorry:

Dzień dobry emyly nie wszyscy niestety. Liczyłam na to że się uda nadrobić ostatnie noce, ale najpierw mężu obudził wstając do pracy, a potem kot postanowił że jeśli on nie śpi to ja też. Więc dziś pobudka nie dość że wczesna to drastyczna.
Witam w kolejnym tygodniu, buziaki

Ostatnia edycja:
ja wstaje codziennie 6:30 :-) muszę do szkoły wyprawić, na szczęście małż odwozi po drodze do pracy :))

reklama
A ja jestem rozprogramowana szpitalnie :) spie na sile :/
Tusiaczek kot terrorysta powiadasz?
Jagodka fajnie zrobic sobie taki rodzinny dzien

Do góry