reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Gosia - M. sam się izoluje, poszedł spać o 20 :-p chciałam wykorzystać dzień bez reszty ferajny i dlatego ogarniałąm, nie lubię sprzątać z N. choć teraz można ją "zagadać" bajką ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny, witam się połóweczkowo! Obudziłam się z potwornym bólem głowy, pewnie z niewyspania, bo mąż mnie ściągnął z łóżka, bo na szkolenie się wybierał, dobrze, że to już ostatni dzień. Najchętniej jeszcze bym zasnęła, ale muszę Klaudii śniadanie zrobić. Adaś kopie zawzięcie odkąd wstałam, chyba też chce jeść. Dziś jadę z Młodą od moich rodziców na obiad, także chociaż w kuchni mam spokój. Jakąś nieciekawą pogodę mamy, strasznie szaro dookoła.

Elza a Ty gdzie się podziewasz?

Hejka.
Pogoda się zepsuła akurat na niedziele. Ale wczoraj za to zaszalalam i ogródek poplewilam :D Niesamowity relaks ;)
Mnie od czwartkowych zawrotow boli głowa non stop. Pewnie znowu migrena. Strasznie mnie męczą w tej ciąży. Średnio dwa razy tygodniowo mnie boli łeb ; (

Miłego dnia kobitki.

Elifit nie mam pomyslu co moglabys wyprobowac na bol glowy :(
Jagodka gratuluje polowinek! Jezeli nasza kruszyna na 100 bedzie synkiem, tez nazwiemy Adas ;)

Mi jest wszystko jedno jaka jest pogoda :p czekam sobie na obchod... Pozniej pewnie wpadnie mama i M. Bardzo rozrywkowa niedziela :D

Milego dzionka!

Cześć dziewczyny :) Udanej niedzieli :)
My swoją pewnie na ip spędzimy - Mateusz ma tak straszny kaszel, który w ogóle nie przechodzi, a wręcz się pogarsza. Boję się żeby na płuca nie poszło :( Czekam na męża i lecimy do lekarza :(

haust, zdrówka dla Mateuszka!
ja siedzę w krzakach, nawet pisac mi się nie chce, jakoś tak ostatnio kiepski nastrój mam :/ cukry mi znowu skaczą, pewnie za tydzień zrobie krzywa i boję się, że na insulinie wyląduję :( nawet na czczo już mam wyższe niż norma dla ciężarnych :-( ehhh
makota, wiesz kiedy wychodzisz?

reklama
Witam niedzielnie :)

Haust - zdrówka dla malucha

Michalina - i jak tam podróz minęła??

Makota - niedziela w szpitalu pewnie jeszcze bardziej nudna niż zwykły dzień, co?? masz szansę na wypisanie jutro??

U nas bez zmian. Igor szaleje, nie wiem co w niego wstapiło, muszę mu ograniczyc bajki do jednej, góra dwóch dziennie, może to jest powód...
Słonko zachęca do wyjścia także jedziemy popołudniu w góry, może uda się wejść na Klimczok, zależy czy małe nóżki będą się buntować :)

Do góry