reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

ale pędzicie :szok:

laleczka gratulacje!!!

Witam nowe mamusie :)

u mnie kalkulator pokazuje termin porodu na 18 lipca.

blue ​podobno na wymioty dobrze działa imbir dodany do herbaty. Trzymaj się

reklama
Produkcja stron idzie pelna para widze haha
Laleczka gratulacje!! I super niespodzianka a fasolka cudowna :)))

Ja dzis tez mam gorszy dzien
Wszystkim slabym mamusiom I tym co tula sie do K zamiast do meza zycze aby fasolki nie dawaly az tak popalic :)

reklama
Laleczka skreca mnie z zazdrosci naprawde bo ja musze jeszcze tak dlugo czekac :(
hihi minisia :-D oj szybko Ci ten czs zleci:laugh2: ani sie nie obejrzysz a bedziesz wklejac Nam tu fotke hihi. Ciesze sie ze z ta toxo. sie wyjasniło bo to co wyczytałam na internecie:wściekła/y: to az mnie brzuch bolał ze strachu. Gin kazała mi nie czytac hehe :tak: i tak bede robic :-D. Buziak

Do góry