Podobne tematy
- kobietka22
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak. Bardzo sie uciszyła ze nie bedzie juz samaLaleczka ogromne gratki piekna fasolka no to cora miala super niespodzianke
Dziekuje Teraz juz wiem ze serduszko bije i moj babelek rosnieProdukcja stron idzie pelna para widze haha
Laleczka gratulacje!! I super niespodzianka a fasolka cudowna ))
Ja dzis tez mam gorszy dzien
Wszystkim slabym mamusiom I tym co tula sie do K zamiast do meza zycze aby fasolki nie dawaly az tak popalic
Dziekuje bardzo;-)ale pędzicie
laleczka gratulacje!!!
Witam nowe mamusie
u mnie kalkulator pokazuje termin porodu na 18 lipca.
blue podobno na wymioty dobrze działa imbir dodany do herbaty. Trzymaj się
hihi minisia oj szybko Ci ten czs zleci ani sie nie obejrzysz a bedziesz wklejac Nam tu fotke hihi. Ciesze sie ze z ta toxo. sie wyjasniło bo to co wyczytałam na internecie to az mnie brzuch bolał ze strachu. Gin kazała mi nie czytac hehe i tak bede robic . BuziakLaleczka skreca mnie z zazdrosci naprawde bo ja musze jeszcze tak dlugo czekac