reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

w zyciu nie zgadniecie co teraz zjadłam.....:):):):):)haha.....no az mi się smiac chce z samej siebie......ciasteczka kokosanki zamaczalam w barszczu i tak zszamalam cale pudełeczko i caly talerz zupy......

reklama
Anastazi, ale masz pomysły..
Oj ta fasolka ma smaki..
Kokosanki i barszcz.. Kto by pomyślał.
Moja dobra znajoma jadła frytki z dżemem i lodami.. Wręcz sie tym zajadała. :szok:

termin wychodzi mi w zależności od kalkulatora 16-17 lipca.

Kropeczka, wynik będę miała dopiero koło północy, ale postaram się od razu napisać. w pierwszej ciąży miałam dzień przed @ 357, a po 5 dniach 570.... lekarka coś tam pobąkała że słabo, że tarczyca i żeby się nie przyzwyczajać, na szczęście zaraz po niej miałam wizytę u swojego endo, który mnie podniósł na duchu i powiedział, że urodzimy :) a, bo nie pisałam, od około 14rż leczyłam nadczynność tarczycy, miałam Graves-Basedova, w 2010 zdecydowałam się na podanie jodu i obecnie mam niedoczynność i biorę Euthyrox w dawce 6x100 i 1x125 (przed ciążą pierwszą brałam 50....)

ale naskrobałyście :szok:

pisałyście o seksie, ja przed ciążą miałam bardzo często ochotę, nawet czasami mój mąż mi marudził, że go wykorzystuję i tylko jedno mi w głowie, hehe :-p

a teraz, nic, null, nie mam kompletnie ochoty :szok:
od momentu gdy dowiedziałam się o ciąży przytulaliśmy się 2 razy, ale to raczej z inicjatywy męża niż mojej, przyznam było średnio, jakoś bardzo się stresowałam, żeby nie było za mocno, żeby czasem nie pojawiło się jakieś plamienie itd. Plamienia nie było, nic mnie nie bolało czyli chyba seks nie jest zabroniony. ;-) ale tak czy siak, nadal nie mam za bardzo ochoty, bolą mnie (.)(.), pod żadnym pozorem nie wolno dotykać moich sutków bo boli jak cholera, no i czuję się taka wzdęta, napuchnięta w środku co też nie zachęca mnie do igraszek.

mdłości nadal nie mam ale wkurzają mnie niektóre zapachy i nie mam ochoty na jedzenie, jedyne co mi wchodzi to kanapki z żółtym serem i sok 100% multiwitamina. :tak:

acha, umówiłam się na wizytę, 19.11.

co tam u Was, jakieś nowe objawy? kiedy macie wizyty?

pozdrawiam.

My imiona mieliśmy już wybrane przed pierwsza ciążą, i tak zostaje ciągle ;) Żadne inne nam się nie podobają ;)
Także co do tego nie ma problemu zgodność jest ;))

Mój mąż to chciałby znów synka bo on to piłkarz więc chce sobie kadrę wychować ;D Ale tak naprawdę niezależnie kto to będzie i tak będziemy się cieszyć ;)) Chciałabym żeby na pierwszym usg tak jak z synkiem się potwierdziła płeć ;D Żebym długo nie musiała zwracać się do małego ktosia bezimiennie ;)

ja to mam ochotę na ryby i na słodkie.. mniam! z synem to z rana codziennie musiałam mieć pączka! no musiałam po prostu, mialam za to obrzydzenie do mięs.. więc z płaczem jadłam żeby małemu nic nie brakowało.
za to pomarańczę to tak wpychałam w siebie że aż uczulenia dostalam ;D

Gratuluję, trzymam &&&&&&&
Wszystkim Lipcówką, powodzenia:-D:-D

ktoras pytala kiedy plec mozna poznac...wlasnie sprawdzilam mi powiedzial w 19 tyg bylam wic przpraszam bo wprowadzilam w blad...

Hej mamusie:-) :-) doczytałam Was wreszcie do konca:-D Dziekuje minisi malutkiej aNilewe bluebery za troske:tak: jezeli ktoras pominełam to przepraszam:zawstydzona/y:. Wiec byłam u gin a ta toxoplazmoza co mi wyszła to wynik tego ze juz kiedys ja przechodziłam i wszystko jest ok. Widziłam Naszego:-D bąbelka:tak::-D bije mu już serduszko:-D ma 7mm. Córke zawołała gin. mi do srodka i pokazała jej dzidzie:-D . Wczesniej nic Nicolce nie mowiłam , chciałam jej w ten sposób zrobić niespodzianke:-D He he zebyscie widziały jakie miała oczy :szok: szok ze dzidzia taka malenka i ten punkt pulsujacy hehe ze to serce. Miała suprise o ktorej marzyła od dawna a ma terz 10 lat;-). Wklejam Wam fotke. Buziaki i jeszcze raz dziekuje. Super ze jest z kim popisac hihi . Apropo sexu hmm od 3 tyg dyspenza :-D ale w sobote nadrobimy hihi oczywiscie delikatnie. :laugh2: 08.11.2013 Bąbelek ma 7mm 001.jpg:-)

Załączniki

• 08.11.2013 Bąbelek ma 7mm 001.jpg
    08.11.2013 Bąbelek ma 7mm 001.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry