reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Witam wszystkie lipcóweczki :) kochane myślę, że razem z wami będzie mi raźniej, bardzo fajne, że są takie fora. O ciąży wiem od 2.11. W środę poszłam potwierdzić ciążę. Zrobiłam beta hcg i wyszło 1008, po dwóch dniach powtórzyłam i wyszło 2343. Dzisiaj są dopiero trzy tygodnie od owulacji. Czy to nie za wysokie wyniki? Może któraś z was ma jakieś doświadczenie w tej kwestii, proszę poradźcie dziewczyny bo zaczynam się martwić, z tego co wiem beta po 48 godz powinno wzrosnąć 100% a u mnie jest więcej? Wizyte mam dopiero za tydzień.

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaSierpien ja zaszlam z Fabim podobnie jak teraz czyli w pazdzierniku na styczniowej wizycie (czyli skonczony 1 trymestr mialam) juz powiedzial ze to chlopiec a w lutym potwierdzilo sie bo nie ukrywal swojego skarbu hehe mysialabym zerknac a usg:) ale teraz tam w pokoju spi maly...

jejciu nie moge sie najesc ta kapucha :D chce ktos??
2013-11-08 14.41.10.jpg

Załączniki

• 2013-11-08 14.41.10.jpg
    2013-11-08 14.41.10.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 30
witam,
o ciąży wiem od trzech dni, przedwczoraj beta wyszła mi 1332, dziś powtórzona, czekam na wynik. to moja druga ciąża, mam już piękną córeczkę 20 miesięczną. z objawów: powiększone piersi, większy brzuch (niestety już wyszedł....), zmęczenie, ale pogoda taka senna, więc nie wiem czy to objaw, czasami zawroty głowy, czasami coś zemdli... w pierwszej ciąży na tym etapie beta była coś koło 350, miałam wyczulony węch i zaczynało mnie mdlić rano

Gosiu to może u mnie ta beta jest ok. Nasze wyniki powinny być porównywalne, też robiłam w środę i dzisiaj. Kwestia tylko kiedy doszło do zapłodnienia, ja mam wydłużone cykle. Z tego co wiem a w tym miesiącu jeździłam na monitoring to owulację miałam w pt trzy tyg temu, objawów nie mam specjalnie żadnych piersi mnie bolą, trochę brzuch i zero apetytu. Czekam na twoje dzisiejsze wyniki:-)

witajcie dziewczynki rozgoscie sie i powiedzcie cos o sobie:) podajcie tez terminy porodow to Blueberrry was wpisze na liste (jest na pierwszej stronie)...
jesli chodzi o bete to nie pomoge z przyrostem bo jak bylam z synkiem w ciazy poszlam po terminie @ na bete to wyszla 5,1 a norma ze ciazy brak 5,0 i badz tu madrym pani mowi ze raczej nic z tego a jak nic tego jak maly taki szkrab dokucznik biega po mieszkaniu:)

Dzięki Anulka, ze przypominasz. :)
Ja nie napisze nic wiecej jak tylko ze pan K zadomowił sie w naszym domu. :(
Wiem i ciesze sie bo mam małą fasolkę w sobie, ale dziewczyny tak strasznie jak dziś i wczoraj nie wyglądałam chyba nigdy..
Nawet nie moge obiadu dokończyć, bo mi sie zbiera. Najgorsze jest to ze jak cos zjadam to prędzej czy pózniej, idę i przytulam pana K. :(
Przepraszam ze tylko o sobie, ale nie dam rady Was w tej chwili nadrobić.
Jeszcze raz przepraszam.

blue...moja biedna...a wlasnie tak się zastanawiałam czemu nie dolaczasz do rozmowy tylko dziękujesz za posty....a ty w nienajlepszej formie....trzymaj się tam....może zrob sobie wode z cytryna....ale tak naprawdę dużo tej cytryny...ja dzisiaj na szklanke wycisnelam pol i odrazy lepiej mi było....

reklama
blue...moja biedna...a wlasnie tak się zastanawiałam czemu nie dolaczasz do rozmowy tylko dziękujesz za posty....a ty w nienajlepszej formie....trzymaj się tam....może zrob sobie wode z cytryna....ale tak naprawdę dużo tej cytryny...ja dzisiaj na szklanke wycisnelam pol i odrazy lepiej mi było....

Napewno sobie zrobie.
Maż właśnie z pracy wraca i do sklepu jedzie, przypomniałam mu o cytrynach. :)
Dziękuje Anastazi.
A dziękuje za posty, bo tylko na to mam sile. Nawet nie mam weny na dłuższe pisanie.

Do góry