reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Płeć można poznać szybko, zależy od dziecka jak sie ułoży., ja z synem wiedziałam na 1usg tj. w 15tc ;)) potem tylko potwierdzałam ;)
Co do tabelki super sprawa!!!

ps. u mnie wg chińskiego kalendarza wychodzi że dziewczynka ;d

Ostatnia edycja:
mi z tego kalendarza http://2.bp.blogspot.com/-Y3kUGlTWV...k7fb0/s660/kalendarz-chinski-plec-dziecka.png sprawdziła się płeć Oli, teraz też mi wychodzi dziewczynka, ale z innych stron i wtedy i teraz chłopaka pokazuje. jeszcze nie mam przeczucia, z Olą od początku wiedziałam że będzie córka, teraz boję się, żeby nie bliźniaki po tej mojej wysokiej becie :p

ps. brzuch mnie boli jak na mega okres... z Olą aż tak chyba nie miałam....

czujecie skurcze jak na @? albo czułyście na początku ?
ja tera jak leże to czuje.. aż się zaniepokoiłam.. ale wiem że podobno to normalne ..

niby już jedno dziecko mam , jedna ciąża za mną a siedze od wczoraj w necie i czytam i ksiażki i fora.. normalnie pustkę mam w głowię..

mi z tabeli też wychodzi zę córa, z kalendarza z datą też córa ;D
oby zdrowe o to tylko proszę

mi z tego kalendarza http://2.bp.blogspot.com/-Y3kUGlTWV...k7fb0/s660/kalendarz-chinski-plec-dziecka.png sprawdziła się płeć Oli, teraz też mi wychodzi dziewczynka, ale z innych stron i wtedy i teraz chłopaka pokazuje. jeszcze nie mam przeczucia, z Olą od początku wiedziałam że będzie córka, teraz boję się, żeby nie bliźniaki po tej mojej wysokiej becie :p

ps. brzuch mnie boli jak na mega okres... z Olą aż tak chyba nie miałam....

A wiesz ze mialam ci pisac ze moze na blizniaki taka beta hihi kto wie; ) a wogole mozliwe to??nie wiem jak to jest z ciaza blizniacza i wynikami:)

Cos mi tu nie gra z tym kalendarzem jak poczelam fabiego byl chlopak pazdziernik 26 a tu dziewczynke pokazuje a byl chlopiec ehh a w tej pazdziernik 29 dziewczynka hmmm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wczoraj siedzialam i szukałam jak jest z betą na bliźniaki i nic ciekawego nie znalazłam.... różnie piszą....

Bakaalia, ja mam to samo, niby druga ciąża a też siedzę i czytam jak przy pierwszej... i też mnie brzuch boli jak na @...

Boicie się? Jakie różnice wiekowe będa miedzy dziećmi ? :)

Kurde, ja to jeszcze nie chce myslec o tym bo nie chce na zapas nigdzie wybiegać.. ale podświadomie czuje że to będzie hardcorowe ;D

ps. ja jak sprawdzam na pierwsza ciaze to sie nie zgadza mi kalendarz chinski.. ale wydaje mi sie ze w tył nie można sie cofać.. aLE nie znam się ;D

reklama
Boicie się? Jakie różnice wiekowe będa miedzy dziećmi ? :)

Kurde, ja to jeszcze nie chce myslec o tym bo nie chce na zapas nigdzie wybiegać.. ale podświadomie czuje że to będzie hardcorowe ;D

ps. ja jak sprawdzam na pierwsza ciaze to sie nie zgadza mi kalendarz chinski.. ale wydaje mi sie ze w tył nie można sie cofać.. aLE nie znam się ;D

u mnie dokladnie 3 lata roznicy...Fabi 6go ma 3 urodziny a ja termin hehe pewnie sie to zmieni bo jestem po cc wiec moze lekarz pozwoli mi wybrac date bo 6ty wypada w niedziele:)

Kobietki wam tez sie wydaje ze jakby podbrzusze wam wywalilo??juz??!!tak szybko??!! nie dziwie sie ze w dresach mi najwygodniej hehe dzinsy juz ledwo dopinam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry