A
Anulka198424
Gość
A ja musze wejsc na laptopa jutro I zobaczyc czy mamy jakies podfora
Mamy mamy juz dziewczyny o to zadbaly
Malutka co u ciebie jak sie czujesz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja musze wejsc na laptopa jutro I zobaczyc czy mamy jakies podfora
mi z tego kalendarza http://2.bp.blogspot.com/-Y3kUGlTWV...k7fb0/s660/kalendarz-chinski-plec-dziecka.png sprawdziła się płeć Oli, teraz też mi wychodzi dziewczynka, ale z innych stron i wtedy i teraz chłopaka pokazuje. jeszcze nie mam przeczucia, z Olą od początku wiedziałam że będzie córka, teraz boję się, żeby nie bliźniaki po tej mojej wysokiej becie
ps. brzuch mnie boli jak na mega okres... z Olą aż tak chyba nie miałam....
Boicie się? Jakie różnice wiekowe będa miedzy dziećmi ?
Kurde, ja to jeszcze nie chce myslec o tym bo nie chce na zapas nigdzie wybiegać.. ale podświadomie czuje że to będzie hardcorowe ;D
ps. ja jak sprawdzam na pierwsza ciaze to sie nie zgadza mi kalendarz chinski.. ale wydaje mi sie ze w tył nie można sie cofać.. aLE nie znam się ;D