reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Wlasnie sprawdzam cennik polskiej kliniki 2h autem od mojego domu I 100 funtow za usg I konsultacje kusi mnie to bardzo ale ta trasa 2h :( ehh chyba bedzie trzeba poczekac na usg w szpitalu
Dziekuje Laleczka za pocieszenie

reklama
Nie ma za co minisia :-D jestem do Waszych usług :-) jezeli nadazę z czytaniem bo tak sie kobitki rozpisały :laugh2: . Super , bo watek sie Nam rozwija . Ja odpukac nie mam mdłosci:-D tylko checi na słodkie lub smażone hehe a nie przepadałam ani za jednym ani za drugim:-p.

dziewczynki to chyba dzisiaj jakiś taki dzień kiepski - ja też dziś znowu mam masakrę.
nie jem - źle, jem - jeszcze gorzej. mdli mnie, a z drugiej strony głodna jestem, ale na nic nie mam ochoty :(
jak już coś zjem to dalej mi niedobrze bo mam wrażenie, że się przejadłam. dziś to jedynie co to po pracy pranie dałam radę wstawić i na nic więcej nie mam siły ehh :(

laleczka cieszę się, że wszystko ok z toxo! :-)

Witajcie, ale produkujecie :)
Ja dopiero wróciłam z pracy, po prawie 12h... jestem padnieta!

Laleczka, cudowne wieści! Gratuluje Ci serdeczne i ciesze sie razem z Toba.

Nadal nie mam zadnych objawow, poza zmęczeniem, sennoscia, podwyższona temperaturą i pozytywnymi testami ciążowymi. Zadnych mdłości, zachcianek ciążowych ani bolacych piersi. Mam nadzieje ze jeszcze mnie nawiedzą!

Pola oj biedna 12h w pracy uwazaj na siebie :*
Cioccolata nie nawidze takiego uczucia kiedy jestem glodna a nie moge zdecytowac co zjesc..

WItam, ale dzis produkcja od wczoraj 10 stron musialam ogarnac;p:tak:

Anastazi ja tez planuje rodzince powiedziec z mezem w swieta i coreczce rowniez:) taki nasz maly prezncik:)
jak najbardziej jestem za tabela:)
o matko jakie kombinacje z jedzeniem hehe:)

bakaalia ja w pierwszej ciazy czulam ze to syn, niestety nieudalo sie i nidgy sie nie dowiem kto tam byl...w drugiej ciazy mialam nadzieje i czulam ze corka potwierdzilo sie:) teraz rowniez liczymy na corke:) z kalenadrza chinskiego wychodzi mi rowniez ze pierwsze chlopiec potem dziewczynka i teraz dziewczynka, wiec mam nadzieje ze tak bedzie bo moj maz chce dziewczynke!!!:-) Zdrowka:)

cioccolata no ja narazie niemam imion..do dziewczynki cos znajde ale dla chlopca zadne mi sie niepodoba;/;/

mamo Tomka witam:) ja juz wczoraj pierwszego osta tu wyskrobalam, mam nadzieje ze ogarne 3 forum:)
ja mam termin 13-14lipca wizyta w sobote za tydzien:)

Karola czesc:) no widzisz ja w pierwszej ciazy mialam zabronione! pod koniec bylo przyzwolenie ale maz za bardzo niechcial sie zgodzic :-D:-D teraz niemam pojecia co powie lekarz aczkolwiek, tydzien temu byly przytulanki to zbytnio ochoty niemialam;/ i nie ciagnie mnie..

Ja pojde we wtorek na bete zebym byla troche spokojniesza wizyta dopiero 16.11 jesli moge prosze mi wpisac 13 lipiec do tabeli jesli cos sie zmieni... a moze ktoras z was wklepic aktualna liste? chcialabym zobaczyc ile osob jest i jakie terminy maja:)

Z objawow to sennosc:) i wczoraj i przedwczoraj mdlosci, dzis cisza...z corka nie wymiotowalam, mialam tylko zgage;/

Witam wieczornie:)
Jesli chodzi o kalendarze chinskie to rozne sa i roznie wychodzi tak jak z kalkulatorami porodu...mi sie sprawdzil chinski taki z tabeli(najbardziej wiarygodny chyba) a nie z podania daty...teraz nie podesle bo pisze z tel... teraz wypada mi dziewczynka ciekawe czy sie sprawdzi:)

reklama
Do góry