WItam, ale dzis produkcja od wczoraj 10 stron musialam ogarnac;p
Anastazi ja tez planuje rodzince powiedziec z mezem w swieta i coreczce rowniez
taki nasz maly prezncik
jak najbardziej jestem za tabela
o matko jakie kombinacje z jedzeniem hehe
bakaalia ja w pierwszej ciazy czulam ze to syn, niestety nieudalo sie i nidgy sie nie dowiem kto tam byl...w drugiej ciazy mialam nadzieje i czulam ze corka potwierdzilo sie
teraz rowniez liczymy na corke
z kalenadrza chinskiego wychodzi mi rowniez ze pierwsze chlopiec potem dziewczynka i teraz dziewczynka, wiec mam nadzieje ze tak bedzie bo moj maz chce dziewczynke!!!:-) Zdrowka
cioccolata no ja narazie niemam imion..do dziewczynki cos znajde ale dla chlopca zadne mi sie niepodoba;/;/
mamo Tomka witam
ja juz wczoraj pierwszego osta tu wyskrobalam, mam nadzieje ze ogarne 3 forum
ja mam termin 13-14lipca wizyta w sobote za tydzien
Karola
czesc no widzisz ja w pierwszej ciazy mialam zabronione! pod koniec bylo przyzwolenie ale maz za bardzo niechcial sie zgodzic teraz niemam pojecia co powie lekarz aczkolwiek, tydzien temu byly przytulanki to zbytnio ochoty niemialam;/ i nie ciagnie mnie..
Ja pojde we wtorek na bete zebym byla troche spokojniesza wizyta dopiero 16.11 jesli moge prosze mi wpisac 13 lipiec do tabeli jesli cos sie zmieni... a moze ktoras z was wklepic aktualna liste? chcialabym zobaczyc ile osob jest i jakie terminy maja
Z objawow to sennosc
i wczoraj i przedwczoraj mdlosci, dzis cisza...z corka nie wymiotowalam, mialam tylko zgage;/