reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

s.michalina nikt sie nigdzie nie przeniosl ..watek zamkn jest po to aby nie pisac bardziej pw spraw tu na forum gdzie wszyscy moga czytac mam na mysli kazdego kto jest zalogowany czy tez nie bo nigdy nie wiesz kto sie kryje pod nickiem. .

Julia wlasnie daj znac kochana czekamy!!:**

reklama
s,michalina u mnie po potwierdzeniu ciąży przez gina TSH jest w podstawowym składzie badań do wykonania. Ja choć nie mam w rodzinie historii tarczycowych to w tej ciąży problem wystąpił i jestem na lekarz oraz pod opieką endokrynologa.
Na wątku pustawo bo tak jak któraś z dziewczyn mówiła dzisiaj jest blue monday i dziewczyny zwyczajnie się źle czują/mają mniej siły lub starsze dzieci dają o sobie znać.

Na wątku pustawo bo tak jak któraś z dziewczyn mówiła dzisiaj jest blue monday i dziewczyny zwyczajnie się źle czują/mają mniej siły lub starsze dzieci dają o sobie znać.

Trafiła w dziesiątkę z tym określeniem, fatalny dzień dzisiaj. Prawie cały czas kręciło mi się w głowie. Do tego spędziłam dzień samotnie, M wrócił z pracy po 20 i jak powiedział, że idzie na siłownie to zaczęłam płakać jak głupia :szok: w końcu jak zobaczył, że jestem dziś w kiepskim nastroju to został ze mną w domu. Nie wiem co się ze mną dzieje w tej ciąży, ale czasem po prostu jak jest mi źle to płacze jak dziecko :-p

Spokojnej nocy Wam życzę Dobranoc :*

Dzień dobry :-)

u mnie za oknem szaro i buro i nastoje kiepskie, nic mi się nie chce, leń mnie dopadł.

Czy ktos wie co z Julią? Czekam na wieści jak się czuje.

A co do wątku zamkniętego, to ja nie dostałam zaproszenia :no:

Dzien dobry w mrozny poranek!

U mnie jest -10 tak wiec sroga zima :p

Przychodze aby zapytac kiedy bierzecie no spe? Jak bol sie powtarza? Jak jest silny? Nie wiem co sie dzieje, ale od wczoraj boli mnie brzuch i mialam jakiegos dziwnego stolca :/ pewnie zjadlam cos, czego zjesc nie powinnam i z tego powodu nie chce brac no spy :p poprostu jestem ciekawa.

Aha. Czy jezeli mam lupiez musze isc do dermatologa czy jakims cudem poradze sobie domowymi sposobami??

Milego dnia :)

makota- po wypróżnieniu nie przestało boleć?

witam się,ale zimno. Na nic nie mam ochoty,do 12 stej chudzę jak zabita,masakra.

Wlasnie chyba bede miala powtorke :p
Podejrzewam, ze po powtorce przejdzie.

Zimno, zimno. Musze pojechac po wynik badania krwi. Od razu zrobie jakies zakupy.

Hej Kobitki,
Ja się wczoraj zaczytałam, do 1 siedziałam nad książką, ale tak mnie wciągnęła, że musiałam ją dokończyć.. Dziś oczywiście żałuję, bo obudziłam się z okropnym bólem głowy:no: Zjadłam monte cherry;-), piję herbatkę i zaraz idę na dół walczyć z lodem. Kurcze muszę doprowadzić samochód do stanu użyteczności, bo Klaudię dziś z przedszkola muszę odebrać, poza tym na zakupy muszę skoczyć, bo lodówka pusta, a na szybach mam jakiś 1cm żywego lodu. Chyba wydłubię sobie "wizjer" i wjadę do garażu, innej opcji nie widzę, bo nawet rozmrażacz nic nie daje...

reklama
Do góry