reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

witam
julia-trzymaj sie,jestem z Toba
bylismy dzisiaj na zakupach w aldiku pojechalam z m co by troche rozprostowac nogi i kupilam Basi paczke majtek szt 7 od marca zaczynamy ostre odpieluchowanie wiec zaczynam kompletowac ekwipunek.Dlaczego od marca poniewaz w zlobku tez panie zaczna regularnie wysadzac dzieciaczki teraz wysadzane sa tylko te co same wolaja,tutaj do szkoly idzie sie od 3 roku zycia,wlasciwie to jest oddzial przedszkolny mieszczacy sie w szkole i dziecie ma byc juz nie moczace sie panie nie przebieraja tylko dzwonia po rodzica i trzeba sie urywac z pracy aby dziecie przebrac:szok:

reklama
Cześć dziewczyny :)
Julia kciuki zaciśnięte ;)
kawo myśle że z czasem zczną sie bardziej widocznie cieszyć :) u mnie było podobnie , na początku rodzice nie byli za szczęśliwi bali się co coś a teraz są bardzo szczęśliwi i mówią o tym wszystkim , czasem nawet mnie to denerwuje bo już caaała rodzina wie o ciąży a ja i mój mąż poinformowalismy tylko ich i tesciow osobiscie :) napewno są szczęśliwi ale dopiero zaczną to okazywać , zwłaszcza jak maluszka będzie mocniej widać :)

Ja gotuje dzis pomidorową , a rano zadowoliłam się kabanosami z serem ;) Teraz chodzi za mną coś słodkiego ale przez weekend całe zapasy zostały wyczerpane , a jak patrze na ten deszcz za oknem to nawet do samochodu mi sie nie chce wsiadać żeby jechać do sklepu a mąż niestety w pracy :) Licze że mama mnie odwiedzi i czymś mnie uraczy :)
Dziewczyny to siedzenie ciągłe w domu mnie przeraża już , normalnie juz nie wiem co mam robić dom posprzątany , obiad się gotuje, w dwa dni przeczytalam z nudów książkę ok,500stron a teraz już wogole nie moge znalesc sobie miejsca ;( Co można robić dzien w dzien od rana do wieczora zanim mąż nie wróci z pracy :/

Czesc dziewczynki:-)
julia kciuki zaciśniete:tak:
Ja dzis w pracy i powiem Wam ze cos faktycznie nie halo z ta pogada. Rano myslałam ze w aucie zwymiotuje i teraz taka samo. Co do połówkowego ja bede miec za 4 tyg i bedzie to 22 tydz bo w piatek na Usg wyszło ze dzidzia starsza o ok 1,5 tyg tylko suwaczka nie umiem zmienic:confused: no i jestem czerwcówka ale zostaje tu z Wami :-D
ka.wo napewno sie ciesza ale moze tego nie umia okazywać , odnosnie myslenia mam to samo, zero koncentracji i ta skleroza :eek:

Dziewczyny ja mam na tyle sklerozę, że jak miałam odezwać się do swojego lekarza wczwartekw sprawie wyników piersi tak dzisiaj sobie przypomniałam.

Ja siędzę i szukam na allegro prezenty dla syna, bo on wyjątkowo sam się bawi w pokoju..

Próbuje przekonać Ole do drzemki, sama bym z chęcią oko zamknęła, ale Ola twarda, ani myśli o spaniu....byłyśmy na dworze, zimno strasznie, wiatr , brrrr
Już pomylam okna balkonowe, bo były tam jeszcze dekoracje świąteczne że sztucznego śniegu, zrobiłam pranie i dwa prania maskotek, odkurzylysmy, zostało nam jeszcze prasowanie....może samo sie zrobi?

Ostatnia edycja:
Próbuje przekonać Ole do drzemki, sama bym z chęcią oko zamknęła, ale Ola twarda, ani myśli o spaniu....byłyśmy na dworze, zimno strasznie, wiatr , brrrr
Już pomylam okna balkonowe, bo były tam jeszcze dekoracje świąteczne że sztucznego śniegu, zrobiłam pranie i dwa prania maskotek, odkurzylysmy, zostało nam jeszcze prasowanie....może samo sie zrobi?

Ja okna mam pięknie zawalone śniegiem, właściwie to zmarzniętym lodem:-p Z resztą wszystko dookoła jest pokryte śniegiem ze skorupą z lodu. Uprasowałam połowę rzeczy. Zupka zjedzona. Wieczorem powinnam zawieźć telefon służbowy koleżance, ale chyba się nie do kopie do gołych szyb:-p
Małgorzatkar dostałaś info od admina?

witam,
jestem psychologiem i prowadzę obecnie badania naukowe dotyczące oczekiwań prenatalnych kobiet ciężarnych.
zwracam się z prośba do wszystkich przyszłych mam o pomoc w badaniach. Osoby zainteresowane proszę o wypełnienie ankiety, która znajduje się TU: eBadania.pl - Badania ankietowe online
ankieta jest anonimowa a wyniki zostaną wykorzystane jedynie w celach naukowych.
z góry dziękuję za pomoc

Dzień dobry :-)

Ja jeszcze w łóżku siedzę:-D

ka.wo - na pewno się cieszą, może rodzice się martwią jak poradzicie sobie z wychowaniem dwójką dzieci?

tynka123 - w takim razie zapraszam do siebie, ja mam całą szafkę wypełnioną słodyczami, M narobił zapasów, a ja tylko chodzę i podjadam, muszę mu tego zabronić, bo to może się dla mnie źle skończyć :-D mnie też przeraża perspektywa siedzenia w domu przez tyle czasu, można się jakiejś depresji nabawić.... :-( najgorzej jest teraz zimą, bo w taką pogodę nawet nie chce się ruszyć tyłka z domu...

jagódka - z szybami może być ciężko, ja wczoraj "kułam" lód przez pół godziny :szok:

reklama
Makota Wszystkiego Najlepszego!!!

Moj M tez styczniowy. Jutro ma urodzinki. U mnie tez szaro, buro i ponuro. Tak ciemno, ze swiatlo musi byc zapalone :no:.

Do góry