reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Ja tak trochę z innej beczki ale co widzę w telewizji relację z tego szpitala co zmarły te bliźniaki to beczę, łzy mi same lecą i sobie nie potrafię tego wyobrazić:( straszna masakra...

reklama
Nadrobilam ale nie robilam notatek to tyle co mi sie przypomni

Makota najlepszego z okazji urodzin :))

Minisia przywyklam do Twojego awatara na tyle, ze nie musialam patrzec na ksywke a wiedzialam ze to twoj post :) Trzeba przywyknac na nowo :)

Co do macanek brzuszka to ja zawsze macalam i teraz sie zastanawiam ze nie chce zeby mnie obcy macali, wiec ja juz nie bede macac kolezanek bo wiem co moga czuc ;/

Szczepionki? kurka, ja tez taka nieswiadoma.. trzeba bedzie zglebic ten temat chociaz wychodzi na to ze wieksze sa niebezpieczenstwa z nieszaszczpienia jak z podania szczepionki.. ale to tak wazny temat ze trzeba porzadnie sie z niego wglebic

Julia &&& kciukam za jutrzejsze badanie!!

Ostatnie dwa dni w pracy to jakas masakra, wszystko mnie bolalo, kregoslup, nogi, zle sie czulam. Najgorsze, ze czasem zostaje na restauracji zupelnie sama i nie mam jak usiasc na chwilke..

wczoraj maz mi kupil ta dluga poduszke i mialam ja cala noc za plecami po prawej stronie i bylo wygodnie. A lozko mamy takie duuze na cala sypialnie 200x220 bodajze takze jak je kupywalismy rok temu to z mysla o naszej powiekszajacej sie w przyszlosci rodzince..

dzis jestem ciagle glodna, zjadlabym wszystko...

milego wieczorku

A ja leze i zdycham....byliśmy u znajomych z sąsiadami ( 3 ciężarówki: dziewczyny mają termin na czerwiec ) i znajomą zrobila kieszonki z cebulą i pieczarkami i chyba mi zaszkodziły....właśnie sie zastanawiam czy wymiotowac czy nie :confused:

A zimno u nas strasznie i wieje okropnie !

Makota, wszystkiego naj i spełnienia marzen!

Julia, trzymam kciuki za jutro!

Jagódka, taka żona jak Ty to skarb :) super sa te dania, ktore robisz na imprezę urodzinowa.

Ja dzis mam bardzo niemrawy dzien. Mieszkanie w miare ogarnięte bo wczoraj ksiądz był wiec dzis tylko leżę i pachnę.

Zrobiłam zakupy w etesco. Przyjadą jutro miedzy 12 a 14 wiec zdążę zrobic obiadek.

Jutro zapowiada mi sie pracowity dzien w pracy i tylko sie modlę zebym miała energię zeby wszystko ogarnąć...

Dzień dobry,
Beznadziejna dziś pogoda, leje i wieje bleeee :baffled:

Wstawanie w nocy na siku jest już normą, co ciekawe wyostrzyły mi sie sny i śnię na jawie. Dziś miałam taki sen zwariowany, coś w stylu erotycznego thrilleru :szok:, jak się obudziłam to normalnie mogłam go na jawie kontynuować. Mam ochotę go spisać. Jakbym miała talent pisarski to juz bym powieść pisała ;-)

julia &&&&&&&& zaciśnięte

Ostatnia edycja:
reklama
Julia myślami jesteśmy z Tobą!

Ja dzień przywitałam pawiem:baffled: a już tyle dni był spokój.. Też mam mocno realistyczne sny. Dziś śniło mi się trzech moich byłych - w jednym miejscu praktycznie:szok: Klaudia dziś została w domu, bo coś często sika, dam jej furaginę i termofor na dół brzucha i niech siedzi w domu. U mnie na osiedlu jedna wielka ślizgawka:sorry2: nie wiem co za idiota wymyślił całe osiedle w kostce brukowej, wystarczy cienka warstwa lodu i już jest szklanka. Do tego jeszcze mój dom stoi na samym dole górki, więc wyjechać pod nią zimą to nie lada wyzwanie. O skrobaniu szyb wczoraj i dziś nie wspominam - to raczej skuwanie, a nie skrobanie, jakby ktoś wzmocnioną szybę z lodu położył na szybie i ją przykleił. W takich chwilach naprawdę się cieszę, że mam zwolnienie i nigdzie nie muszę jechać.

Do góry