dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MINISIA swiete slowa do KOPACZ :-).Lepie bymtego nie ujela kochana :-).Dzien dobry mamusie
Kopacz olej dziada I tyle kochana
La luna to dobrze ze ustalo trzymam kciuki..
A powiec mi dlaczego chcesz zrobic ta amniopunkcje? jesli okaze sie ze dziecko chore to co chcesz usunac? czy chciaabys sie przygotowac psychicznie ale urodzc to dziecko ,jesli okaze sie chore ????Rowniez uwazam, ze pappa niewiele daje, potrafi tylko wprowadzic zamieszanie - jedyna metoda na sprawdzenie, czy dziecko wolne od chorob genetycznych czy cewy nerwowej to amniopunkcja albo wczesniej biopsja trofoblastu.
Ja sie caly czas zastanawiam nad amniopunkcja, bo u mnie w rodzinie jest dziewczyna z rozszczepem kregoslupa. Nie wiem, co zrobie jeszcze...
dobrze ze nic sie nie stalo.Julia trzymam kciuki i mam nadzieję że pappa wyjdzie ci ok....
Miałam napisać, co nam sie przytrafiło. Mąż prowadził samochód i w pewnym miejscu była barierka oddzielajaca pasy lewy i środkowy, a przed nią taki jakby kraweznik. Mąż w ostatniej chwili stwierdził że zmieni pas przed ta barierka, bo wydawało nam sie , że lewy pas robi sie tylko do skrętu, no i niestety wjechał w ten kraweznik.... Dobrze że samochód ma tyle systemów co ma, bo inaczej albo w barierkę byśmy wjechali albo na drugi pas wprost pod samochody....a tak to "tylko" dwa koła rozwalone, trochę stresu i laweta..... Na szczęście pewnie uda sie z ac naprawić, bo niestety opony kierunkowe i trzeba cały komplet kupić plus dwie felgi, no i być może amortyzatory mogły pójść czy coś.... Ola nawet nie poczuła, że coś sie stało.... Poprzenim samochodem...wolę nie myśleć co by było.....
Super ze chlopak ,no to z ciebie tez dorodny mezczyzna hihihihihih :-).Popieram z tymi prenatalnymi,dobre podejscie :-).ja już po ! wszystko dobrze ! 65% ze to chłopiec a prenatalnych nie robie bo to koszt 120 euro i osobiscie nie chce wiedziec.
VENUS jak sie czujesz????
LA LUNA 3 mam bardzomocno kciuki za was , a ja sie zabardzo nie znam ale wie ze na szyjke rozwierajaca sie mozna zalozyc krazek lub szef ,ale nie wiem czy na tym etapie czy dopiero na pozniejszym ,moze zapytaj lekarzy o to ????/
Wszystkim ktorym wyszlopodwyzszone NT Zycze ale bywinik nie byl wyrocznia i aby dzieci byly zdrowe.
Dziewczyny grunt to nie oanikowac,ja tez panikara jestem ,ale co to wam da ??????Nakrecaciie sie ,pozniej zle sie czujecie ,martwicie w wiekszosci niepotrzebnie,po co wam to ????????/
JAGODKA z oliwka nie robilismy amniopunkcji bo nic nie wskazywalo na chore dziecko ,wszystkie wyniki byly dobre ,ja mialam 25 i nie bylo wskazan do amniopunkcji.
KOPACZ wiesz w skrucie napisze ci moja historie.Wyszlam za maz jak mialam 24 lata ,poronilam ciaze,pozniej po roku urodzila sie Oliwka ,jak corka miala 1,5 roku rozstalam sie z mezem,ja go wyrzucilam z mieszkania.
Poznalammojego M teraz,wadlismy z synem bardzo szybko,praktycznie za 1 razem i byl alan,ja chcialam zaszalec i przespac sie z facetem bo zawszetaka grzeczna bylam i jedynymmmoim facetem byl moj byly maz i chcialam zaszalec,wiec zaszalalam raz i pojawil sie alan.Ale aby rozowo nie bylo,tata alanka zostawil mnie jak jeszcze nie wiedzielismy ze w ciazy jestem,wrocil do swojej zony i 2 dzieci.Ja cala ciaze bylam sama i po urodzeniu syna tez bylam sama z corak i synem ,olalam tate alana,Ja podchodze do tego tak ze dziecko jest najwazniejsze,faceta zawsze mozesz zmienic,oni raz sa a raz nie ma a dziecko jest z toba,przynajmniej do jakiegos wieku hihihi.Tata alanka rostal sie ze swoja juz teraz byla zona .My pomalu zaczelismy sie zblizac do siebie i tak jak alanek mial 9 miesiecy a teraz a 3 lata,jestesmy ze soba,jestesmy szczesliwi i teraz czekamy na nasze 2 dziecko :-).Takze nie biegaj za nim,Tak jak dziewczyny mowia,kiedys bedziesz wdzieczna losowi ze kopals go w dupe.