reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam

Ewusia31 wiesz co wczoraj ciezko, zaplakana, do tego bol glowy ktory do teraz sie utrzymuje...rano sie obudzilam i nagle doszla mnie ta okropna rzeczywitosc!:( zaczelam sie denerwowac brzuch zaczal bolec:(

Mataaam trzyam kciuki za wizyte i daj szybko znac:)
p.s kiedys widzialam cie na FB ;p ale niewiem juz jak do tego doszlo ze widzialam twoj profil;p czy przez znajomego znajomego;p

ja już po ! wszystko dobrze ! 65% ze to chłopiec a prenatalnych nie robie bo to koszt 120 euro i osobiscie nie chce wiedziec.

65% to jeszcze nie tak dużo:-D Ale fajnie, że maluszek zdrowy to najważniejsze.

Pojawił się już wrzesień 2014 - ale ten czas leci!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moja znajoma w 8 miesiącu miała usg i potwierdzili dziewczynkę;-) po miesiącu urodziła chłopca to była w takim szoku że pytała kilka dni czy nie pomylili dzieci a mały zapierdzielał 3 miesiące głownie w różu:)))):-p:-p:-p

dziękuję ! jedyne co mnie zdziwilo że zrobił mi cytologie, bo ryzyko rakowe w mojej rodzinie jest przerażające .. mimo to słyszałam ze w ciazy się tego nie robi :/

reklama
Do góry