reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam Was wszystkie w Nowym Roku. Zycze wszystkiego najlepszego!!!

My wczoraj ratowalismy moja siostre bo zaciela sie w domu. Klamka jej sie zablokowala i trzeba bylo wzywac slusarza o 22.30.
Siostry poszly na impre a my z M i siostrzencem odpalilismy rakiety a po polnocy gralismy do drugiej w monopol milionerzy.:-)

czytałyście kobietki?
Tragiczny sylwester w Łodzi. Zmarła kobieta w ciąży
nóż w kieszeni się otwiera!! jak można sie tak nawalić w ciaży

Nie mogę zrozumieć co takie panny mają w głowach. Jak leżałam w 6 tyg. na patologii ciąży, to była tam jedna dziewczyna, która też miała krawienia, z tym, że była w 9 m-cu i już lada dzień miała rodzić. Cały czas narzekała, że jej dziecko takie małe, a wymykała się z sali i jarała fajki na dworze. Po prostu brak słów.

witajcie w Nowym Roku:-)

Kobieta bezmyślna,dzieciaczkowi sił życzę. Jak rodziłam synka to też leżała ze mną dziewczyna paląca,paliła co godzinę,po porodzie dziecko płakało kilka dni,non stop.Wszyscy w szoku,nie wiadomo o co chodzi,mamusia święta i nie paląca nagle. Przyznała sie że paliła całą ciąże,lekarz kazał/zasugerował jej zapalić i przystawić dziecko,uspokoił się i spał.to jest tragedia co matki fundują swoim dzieciom.:no:

Czekałam petard i padłam 23:) byliśmy tylko z dziećmi,kameralnie i w piżamkach:)

Cześć KOCHANE życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 2014, aby był pełen dobrych wiadomości, a lipiec w szczególności obfitował w szczęśliwe zakończenia tych 9-io miesięcznych podróży:) życzę także dużo, dużo zdrówka dla każdej mamusi i jej maleństwa:) la luna trzymam mocno kciuki za Was i dobre wiadomości. Ja dziewczyny wczoraj rzuciłam się na paczkę chipsów, którą kupiliśmy do oglądania filmów na Sylwka. Dostałam mega mdłości i o 22 pół przytomna poszłam spać. Mój mężulek o pół nocy obudził mnie i złożył mi życzenia po czym poszłam spać dalej. Nawet nie otworzyliśmy Piccolo. A na chipsy przez kolejne miesiące nie spojrzę:)

Witajcie,
U nas Ola sie obudziła od huku petardy koło 0:30 i musiałam z nią leżeć do 2 prawie, bo usnac nie mogła....goście poszli koło 3, a ja dziś padnieta...chyba też od oparów od męża.... No i nowy rok przywitał mnie znów mdlosciami i wymiotami....buuuu....

witam
ciesze sie ,ze spedzilyscie milo czas ,my tez mielismy udany wieczor ,zaprosili nas sasiedzi z dolu,bylo dobre jedzenie,poznalismy nowych ludzi i nawet Basia miala do zabawy 3-letniego kolege,po 2 giej bylismy juz w lozkach.......o 6,30 obudzilo mnie siku i bol w plecach pomyslalam ,ze to nerka ale niestety to byl skurcz :-(zaczelam krwawic jak przy okresie ,pojechalismy do szpitala mamy jakies 20km,po badaniu i USG brzusznym i dopochwowym diagnoza taka:zagrozenie poronienia,oszczedzac sie nie dzwigac malo chodzic ale lezec plackiem nie musze,dostalam progesteron dopochwowo i mam czekac do wizyty do 10tego chyba ,ze bede mocniej krwawic lub dostane boli to mam leciec do szpitala:-(to badanie niestety potwierdzilo wynik przeziernosci:no:niewesolo zaczyna mi sie rok:no:

reklama
La Luna oszczędzaj się, jak krwawisz to nie ma żartów i lepiej leż plackiem ile się da, bo lekarze mogą lekceważyć, a na pewno Ci to nie zaszkodzi.

Do góry