reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

witam
dziewczyny serdeczne dzieki za slowa otuchy,na badaniu wyszlo ,ze byl to 13t5d czyli jeszcze w normie czasowej,wyniki krwi maja byc do 10tego jesli wyjda zle to szpital do mnie zadzwoni wczesniejteraz jak dzwoni telefon to sie denerwuje czy to przypadkiem nie szpital.......wiem,ze wynik badania to jeszcze nie wyrok ale jednak nie moge przestac sie martwic:-(
Oczywiscie, ze wyniki to nie wyrok, na pewno bedzie dobrze. A jakie to badania? Byłaś u innego lekarza?
Trzymam kciuki i cierpliwości Ci życzę.

reklama
Ninja, też wczoraj wieczorem trochę poplamiłam. Badanie miałam przez brzuch, ale kilka detali pani dr chciała sprawdzić dokładniej i musiało być też dowcipne.
Dziś jest OK, więc ja się nie martwię :tak:

Nie wiem ja na Twoim miejscu skontaktowałabym się z lekarzem bo czeka nas kolejny dzień Świąt.

Pojechałam ostatecznie na IP bo wciąż miałam delikatne plamienia, ale niczego się tam nie dopatrzyli. Maluch ok. Zaproponowali mi zostanie, ale powiedzieli też, że biorę już te leki, które by mi podali i tak na prawdę nic więcej nie są w stanie zrobić, więc wolałam wrócić do domu. W razie pogorszenia mam znów przyjechać. Mam nadzieję, że się uspokoi. :(

witam
dziewczyny serdeczne dzieki za slowa otuchy,na badaniu wyszlo ,ze byl to 13t5d czyli jeszcze w normie czasowej,wyniki krwi maja byc do 10tego jesli wyjda zle to szpital do mnie zadzwoni wczesniejteraz jak dzwoni telefon to sie denerwuje czy to przypadkiem nie szpital.......wiem,ze wynik badania to jeszcze nie wyrok ale jednak nie moge przestac sie martwic:-(

Nie da się nie martwić w takiej sytuacji, ale postaraj się podejść do tego spokojnie. Niestety w takich momentach najgorsze jest to, że nic od nas nie zależy. Sama jestem na poziomie eksperta w czarnowidztwie, więc wiem, że to nie łatwe, ale musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze.

Niech Nowy Rok będzie dla Was wszystkich rokiem pokoju, miłości, nadziei i wiary w lepsze jutro. Niechaj będzie wolny od trosk i problemów, jeśli to w ogóle możliwe. A przynajmniej niech ich będzie jak najmniej.
Niechaj każdy dzień wita Was radośnie, przeganiając precz smutki i troski. Niechaj spełnią się wszystkie plany i marzenia.
A wszystkim tym, którzy udają się na sylwestrowe bale i prywatki, życzę szampańskiej zabawy. A pozostającym w zaciszu domu życzę po prostu spokojnej nocy.
Szczęśliwego Nowego Roku

la luna - doskonale Cię rozumiem, że się martwisz... każda z nas by się martwiła.
Przytulam mocno i mam nadzieję, że wkrótce otrzymasz dobre wieści ze szpitala a Maleństwo będzie super zdrowe!

Ninja muffin, no nieciekawie, że plamienie się utrzymuje, więc dobrze, że sprawdzili.
Trzymam kciuki, żeby szybko się to uspokoiło. Wiem jak bardzo takie sprawy potrafią nam przysporzyć nerwów.

Hubson
, dziękuję za info o Tesco! Może się wybiorę, bodziaków nigdy za dużo :tak:

My Sylwestra postanowiliśmy spędzić jednak w domu. Kolejne 2 dni będą dla mnie bardzo męczące, więc nie chcę jeszcze zarywać nocy. No, pewnie i tak nie pójdę spać do północy, ale żadnego pakowania, jeżdżenia, dźwigania, siedzenia, tylko wygodna kanapa ;-)

Dziewczyny właśnie maluje pazury, więc w przerwie;-) chciałabym życzyć Wam wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku! Wiele radości, szczęścia, aby każda z nas doczekała do szczęśliwego rozwiązania i mogła cieszyć się macierzyństwem. Przede wszystkim życzę Nam i naszym Maleństwom zdrowia! Spokojnej i radosnej nocy:tak:

Czesc mamusie :-) własnie Was nadrobiłam heh ciezko było ale dałam rade :-DWitam nowe mamusie ;-)
La luna musi byc dobrze kochana zobaczysz , trzymam kciukasy za Was &&&&&&&&
Ninja muffin mam nadzieje ze plamienia ustały i wszystko jest w porzadku
:tak:Gratuluje udanych wizyt i ślicznych bobasków. Mi gin potwierdzi 20.01 czy chłopak napewno. Widze ze jak na razie mamy na wątku - 3 chłopców i jedna dziewczynke SUPCIOOOO :-)
My dzis impreza w domku ze znajomymi :-D opije sie Picollo ze hohoh ihihih

Wszystkiego Najlepszego w Nadchodzącym 2014 Roku , Spełnienia Marzeń, Spokoju, Dużo Radości i Ciepełka Rodzinnego i wogóle Wszystkiego Naj Naj Naj !!!!!!!!! :-D

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny! Już was dziś nie zdążę nadrobić :zawstydzona/y:
La Luna - trzymam kciuki, musi być dobrze :tak:

Wszystkim życzę cudownego 2014 roku :-)
Dla mnie 2013 był udany, co roku mamy z mężem i córką jakieś nowe wyzwania i w tym tak było :tak: a następny rok... też będzie super :-D

Do przeczytania w Nowym Roku!!!

reklama
Dziewczynki wszystkiego najlepszego w nadchodzacym nowym roku oby te nasze bobaski urodzily sie wszystkie cale i zdrowe i byly najszczesliwssymi maluchami na ziemi.a my dla nich the best mamy ever :) i by rosly cale i zdrowe i szczesliwe...

La luna wszystko bedzie dobrze z malenstwem ;) niestety czesto przez nasze maluchy najjemy sie strachu.taka rola rodzicow :)

Ja od jutra moge nie miec neta..wiec nie zapomnijcie o mnie prosze ;)

Dzis sie tak zdrowo odzywiam ze hohoho...bita smietana z czeko i lodami :) frytasy.smazona kielbaska.niestety ale dzis na to mialam ochote ;) no dibra dorzucikam tez jablko zeby troche witamin bylo i rosolek ;)

Tak poza tym witam nowe mamuski ;) witajcie i do naszego grona czesto zagladajcie ;) i o swoim problemach i obawach nam opowiadajcie ;) jak rowniez o szczesciu waszym rozglaszajcie ;)

Do góry