reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny szczęścia w Nowym Roku, donoszonych ciąż, zdrowych i grzecznych bobaskow i czego sobie wymarzycie !

La Luna nie martw sie, z gorszym wynikiem rodziły sie zdrowe dzieci.... Może lekarz tylko źle zmierzył.... Poczekaj na pappa, w razie czego zrób inwazyjne. Mojej kolezanki córce wyszła przeziernosc koło 4, pappa jakoś 1:30 a na ammio wyszło że będzie zdrowa dziewuszka i tak było!

Widzę, że jako pierwsza się pozbierałam;-) Wytrzymałam do 2:30, ale zaczynało mnie ścinać, więc zawinęłam męża i pojechaliśmy do domu. Było fajnie, kameralnie, tylko czuję się jak na kacu:baffled: Chyba po prostu za mało spałam, trudno, najwyżej padnę o 18 dziś;-) A jak Wasze imprezy?

Hihi ja też wcześnie tu dotarłam. Mąż jeszcze dosypia ;) Imprezka również kameralna, ale udana :) Idę układać puzzle z Matim :-D śpijcie kochane haha

Ja juz z pracy wrocilam kochane hehe..nie doczekalam polnocy padlam o 23 ale.to z racji tego ze wstawalam rano do pracy..

Jak tam kochane sie czujecie?

Nowy rok I na nowo wszystko ehh ale do lipca zleci bo bedziemy wyczekiwaly naszych pociech I od wizyty do wizyty az ti polowa roku nim sie obejrzymy ehh..

Buziaki

Widzę, że jako pierwsza się pozbierałam;-) Wytrzymałam do 2:30, ale zaczynało mnie ścinać, więc zawinęłam męża i pojechaliśmy do domu. Było fajnie, kameralnie, tylko czuję się jak na kacu:baffled: Chyba po prostu za mało spałam, trudno, najwyżej padnę o 18 dziś;-) A jak Wasze imprezy?

U mnie dokładnie to samo. Wytrzymałam do 2:30 i wróciliśmy do domu. Byliśmy u znajomych. Było rowniez bardzo kameralne i miło. Położyłam sie spac po 3:00 i teraz czuje sie jak na mega kacu!!! Zastanawiałam sie czy to od niewyspania czy moze od oparów alkoholu, ktore maz wydzielal w nocy :)

Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Byle do lipca :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry