reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

He he właśnie . My albo w domku albo na domówce :-D Ja za kierowce oczywiście :-D choć ostatnio na wizycie gin mi mówiła ze kieliszek szampana można jednak mnie na samą myśl o alkoholu mdli hihih tak ze odpada napewno :-D

A tak serio to w tamtym roku poszaleliśmy i byliśmy na balu, w tym na spokojnie, nie czuję się na siłach na imprezę. Zostaniemy chyba w domu. Nikt ze znajomych się nie odzywał, ale wiadomo jak to jest, jeszcze się to może zmienić.
Jakoś nieszczególnie się dziś czuję:baffled:mdli mnie, śpiąca jestem, jakiś kryzys mam:-p

reklama
Ja wlasnie od 40 minut wychodze na spotkanie z kolezankami, umalowana, ubrana siedze i tepo wpatruje sie w tv albo tableta. Wstac nie mam sily :/ boli brzuch, niedobrze mi i nie mam ochoty nigdzie isc. Taki flak sie ze mnie ostatnio zrobil, wiec pewnie i Sylwestra sobie odpuszcze...

my idziemy na taką małą zorganizowaną imprezę na 30 par. Bilety załatwialiśmy już w wakacje. Mam nadzieję, że będę się dobrze czuła i chociaż trochę posiedzimy, bo fajni ludzie z nami idą.

ja jestem zaproszona na domowke bo mój mężczyzna niestety musi w sylwestrowa noc pracowac... ale i tak chyba wybiore opcje bezpieczną DOM i kolejne sezony ulubionego serialu. . bo polsat i tvp odpada nie mam polskiej telewizji ;( ;(

Witam nowe mamy :) i gratuluję :)
Mi dziś od rana nie działa bb w telefonie i dopiero teraz zebrałam siły aby odpalić komputer.
Byłam dziś na wizycie i jestem w ogromnym szoku bo poznaliśmy już płeć! Będzie SYNEK :):):) Wiadomo, że pozostaje jeszcze minimalny cień niepewności, ale podczas dzisiejszego badania dla pani dr wynik był oczywisty :)
Oboje z mężem chodzimy z bananem na ustach :)

Witam nowe mamy :) i gratuluję :)
Mi dziś od rana nie działa bb w telefonie i dopiero teraz zebrałam siły aby odpalić komputer.
Byłam dziś na wizycie i jestem w ogromnym szoku bo poznaliśmy już płeć! Będzie SYNEK :):):) Wiadomo, że pozostaje jeszcze minimalny cień niepewności, ale podczas dzisiejszego badania dla pani dr wynik był oczywisty :)
Oboje z mężem chodzimy z bananem na ustach :)

tak szybko już ? mi mój lekarz powiedział że pierwsze co to w 15 tyg. i ile maluszek nie będzie wstydliwy i pokaże "co tam ma" .. mam kolejną wizyte 3.stycznia i to bedzie już koniec 12 tyg. oj jak bym się cieszyła już wiedząc :)

tak szybko już ? mi mój lekarz powiedział że pierwsze co to w 15 tyg. i ile maluszek nie będzie wstydliwy i pokaże "co tam ma" .. mam kolejną wizyte 3.stycznia i to bedzie już koniec 12 tyg. oj jak bym się cieszyła już wiedząc :)

Też jestem w szoku! W pierwszej ciąży poznaliśmy płeć Córeczki w 18 tc.

reklama
Do góry