reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Ja jeszcze nie mam nic ciężarowego :)
Ale czuje, ze po nowym roku moze byc ciezko
Ostatnio pobolewa mnie ciagle brzuch, wiec chodze w getrach dla wygody.
Hmm zawsze lubiłam lużniejsze bluzeczki wiec o to sie nie martwie bo w mojej szafie pare sie znajdzie.
Brzuszek troszke juz widac. Rosnie do przodu no i oczywiscie piersi rosna jak salone.
Dzisiaj nie najlepiej sie czuje a tu w pracy do 14:no:.
I ciagle mam ochote na frytki i grapefruity :p zazwyczaj nie przepadałam za tym owocem, a teraz jest moim ulubionym :p

reklama
Czesc dziewczynki:-) Jak dzis Wasze samopoczucie??? Moje ok własnie 30 min temu miałam kolęde :-D super księży mamy w Parafii sami żartownisie wiec aż miło z nimi pogawędzić :tak: Zbieram sie za porządki bo coś nabrudzili hehe a potem mam zamiar założyc sobie tipsy, bo tak jakoś mi łyso bez paznokci ktore musiałam sciągnąc jak aplikowałam luteinke :tak: a teraz już nie musze wiec zakładam, dodam że robię sobie je sama juz 5 rok . Buziaczki dla Was . Ps dlaczego tak mało z Was wrzuca swoje zdjecia brzuszka???

U mnie dziś trochę lepiej, widzę, że te problemy jelitowe sporo z nas miało wczoraj. O tej porze kolęda? Jezu, żyć nie dają:-p Ja bym ich w szlafroku przywitała:-D Wstawiłam poświąteczne pranie, zaraz za śniadanie się biorę i zupkę wstawiam. Babcia zaprosiła nas jutro na obiad, ale nie wiem czy skorzystamy, powiem szczerze, że po tych Świętach nic mi się nie chce. No i - a nie mówiłam - odezwali się znajomi, czy nie wpadniemy w Sylwestra, ta kwestia też do przemyślenia, po prostu nie wiem czy wytrzymam, a nie chciałabym się męczyć.
Poza tym znowu mam katar:blink: Nie wiem już co mam z tym zrobić, strasznie mnie męczy

LALECZKA podziwiam Cie z tymi tipsami :-),

No o tej godzinie koleda hihiih ja tez w szlafroku bym ich przywitala :-).

Ja mam od przyjaciolki spodnie ciążowe i sa już dobre ale na mnie to wszystko wisi,mimo ze brzuszek rosnie ale ja cala chuda i to sa szerokie w nogawkach a ja lubie rurki,a w tych co mam ciążowych to brzydko wyglądam,Dostalam sukienke od brata z angli w która mogę swobodnie jeszcze wejść i rajstopy dziś do niej sobie polece kupic i może jakies getry do chodzenia :-).

Dziewczyny szybkie pytanie. Pamiętam że któreś z Was miały niedawno opryszczke na ustach. Teraz i mi się ta gadzina przyplątała. Stosowałyście jakieś maści na swoje? Użyłam wczoraj zoviraxu ale nie wiem czy dobrze zrobiłam. Dziś jest już ogromną :/

Ninja, ja stosowalam naturalne metody tzn przykladalam do ust czosnek :) polecam! na mnie to najlepiej działa. Opryszczka juz następnego dnia zaczęła mi znikać tzn pojawił sie strupek.
A zeby Cie uspokoić mi lekarz powiedział ze mozna stosować zovirax.

Hubson mnie tak jelita i żołądek bolał że wzięłam nanoc no-spę i odpóściło w nocy. Rano niestety trzymało trochę. Po śniadaniu zaaplikowałam imbir mielony z wodą i żoładek w porządku, jelita jeszcze trochę czuję.
Ninja plasterki compeed po mimo swojej ceny pomagają zabezpieczyć gadowstwo tak aby się nie rozprzestrzeniało.
Jagódka nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja też mam ciągle katar.

Cześć dziewczyny :) Synuś mi się rozchorował - 40 stopni gorączki i wymioty:( Ponoć szkarlatyna u nas panuje :-( Kurde nasz lekarz prywatny wraca po nowym roku i zostaje nam chyba tylko pomoc doraźna. Nie mam auta, mąż w pracy - niby się zwolni, ale to prawie godzina zanim wróci :-(

.jagódka polecam syrop z pędów sosny do herbaty - katar mija i kaszel też

reklama
GiB to łączę się w bólu, ale nie pocieszyłaś mnie, najgorsze jest to, że się przeleczyłam, był przezroczysty, a teraz jest znowu żółty i ropny:-(

Do góry