reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
witam
kum fajnie,ze wszystko ok to teraz spokojnie czekaj az do rozwiazania;-)
tynka-gratuluje chlopaczka,ja mam badanie w pon moze tez mi powie co tam siedzi w brzuszku
bylismy dzisiaj u Basi w zlobku ,dzieci dostawaly prezenty z okazji trzech kroli,mala dstala parasol w myszke miki i jest przeszczesliwa bo uwielbia i parasole i myszke,wszystkie dzieci byly poprzebierane w mikolaje,pastuszkow,balwanki ,aniolki i nawet byl chlopczyk choinka......jak mi sie uda to wrzuce fotke,bylo bardzo milo i glosno a wieczorem idziemy do teatru starszy ze swoim klubem plywackim ma odebrac nagrode,wiec dzisiaj mam dzien imprezowo -wyjsciowy
1487301_468486639923724_252884274_n.jpg
:-)
1531580_468488663256855_1500506083_n.jpg

Ostatnia edycja:
sokoja, super reakcja rodzinki :tak:

jagódka, hubson, pochwalcie sie jakie macie aparaty?

hubson, ja tez wczoraj z m na Hobbicie byłam :-) pupa mnie od siedzenia rozbolała z reklamami 3h siedzenia.

Canona 6D, z obiektywem 24-70 mm f/2.8. L USM, mam też 50mm 1.8. i kilka innych obiektywów do Canona 500D, którego też posiadam, w ogóle cały mój osprzęt zajmuje mnóstwo miesjca
Ciesze się, że u Was na usg wszystko ok:tak: Też mam brzuch trochę bardziej wypukły z prawej strony;-)

Witam poświątecznie dopiero teraz :-)

la luna śliczna córeczka (po bucikach rozszyfrowałam hihi), no i prezent bombowy :-)

mój synek wczoraj dostał ostatnie prezenty, no i od dziadków kasa była - z jednej strony fajnie, że jakiegoś badziewia nie kupili, z drugiej to Mati jest w takim wieku, że szuka prezentu i autentycznie się cieszy, a tu kopertę znalazł. Trzeba to zmienić :-)

w święta odkryłam cudowny środek na przeziębienie - syrop z pędów sosny - mówię Wam - cuda zdziałał :-D no i jest bezpieczny w ciąży :-) jakby co to polecam :-)

hej dziewczyny :) mnie ciagle cos boli:( to posladek, to kluje pepek, to pod pepkiem to podbrzusze, raz z lewej raz z prawej :( chyba brzuszek rosnie :) wzielam dwie tabletki furaginu bo nie wiem czy to czasem nie pecherz... :) co tam u was ? jak samopoczucie ??

cześć mamusie:)
witam was po świętach, dawno mnie tu nie było, ale święta i przygotowania pochłonęły mnie w całości i nie miałam czasu ani sił żeby tu zajrzeć, ale dziś nadrobiłam wszystkie zaległości :blink:
gratuluję udanych wizyt!;-) ja na usg prenatalne muszę poczekać do 14 stycznia.... więc nie pozostaje mi nic innego jak uzbroić się w cierpliwość.
Samopoczucie też już lepsze, mdłości prawie ustały i apetyt wrócił, ale spać mogłabym non stop:-)

tynka123- to super , że zaczęło się wam jakoś układać:blink: gratuluję synka i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

la luna- śliczna mikołajka :-D

ewa666- mnie też pobolewa czasem brzuch, ale lekarz powiedział, że to więzadła się rozciągają, także pewnie jest w porządku :tak:

reklama
hej dziewczyny :) mnie ciagle cos boli:( to posladek, to kluje pepek, to pod pepkiem to podbrzusze, raz z lewej raz z prawej :( chyba brzuszek rosnie :) wzielam dwie tabletki furaginu bo nie wiem czy to czasem nie pecherz... :) co tam u was ? jak samopoczucie ??

Ewa, mam to samo. Najbardziej dokuczaja mi kłucia po prawej stronie podbrzusza, tam gdzie jest maluch. Trochę mnie to martwi a wizyta dopiero w poniedziałek. Poza tym strasznie wszystko mnie wkurza i bardzo łatwo wyprowadzić mnie z równowagi... te harmony. A już jak po raz kolejny słyszę "zobaczysz jak urodzisz" to mnie po prostu nosi... Chyba jakiejś melisy potrzebuję.

Do góry