reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
ja juz po genetycznych :D malenstwo ma 5cm :) machalo raczkami i nóżkami i skakało:) wszystko ok jest po zmierzeniu :) nie bede pisać wymiarów bo i tak nic to nie mowi :) najwazniejsze ze wszystko graaaa :D jestem taka szcześliwa:)

bardzo się cieszę :)

mamy ten sam etap ciąży, więc mam nadzieję, że w czwartek czeka mnie to samo co Ciebie :happy:

USG miałaś przed brzuch?

Super wiesci ewa!!!
Ale wy tu same businesswomen :) ja skromnie rozkrecam wlasny interes przedluzanie rzes..w kolejce opalanie natryskowe poza tym chce zajac sie sprzedaza online :)
Dziewczyny jutro sroda za tydz bedziemy juz po wigilii ale ja chcialam pow ze jeszcze 2 dni I wyczekiwany scan!!!

Dziewczyny gratuluję dobrych wieśći po USG. Przepraszam, al enie mam siły więcej pisać.... jestem wykończona po dzisiejszym dniu......
Moja jedna przełożona dostała info o ciąży. Złożyłam zaświadczenie. Na jutrzejsze badania idę w godzinach pracy i potrzebuję tylko zaświadczenia od lekarza...

Dziewczyny które mają jutro USG i wizyty trzymam kciuki :D

Dobranoc

tak jak juz wiecie...jestem nauczycielka..i nieszczesna sekretarka...ponizana przez szefowa, ktora dodatkowo codziennie drze na mnie morde..wie ze jestem w ciazy...i wmawia mi rozne rzeczy...
witam koleżankę po fachu :)
znaczy, że masz nieciekawie w robocie - współczuję :-(

jak długo zamierzasz pracować?

dziś w nocy myślałam, że zemdleję na leżąco!! :szok:

nie wiedziałam czy mogę położyć się na plecach, bo ciągle śpię na boku (wiem, to chore, bo ciąża nie jest mocno zaawansowana) więc leżałam bokiem i włożyłam sobie kołdrę pod nogi. dziś przejdę się na spacer, bo może jestem niedotleniona i dlatego mi się tak niedobrze zrobiło...

co ciekawsze, znowu miałam mdłości... a już tak się cieszyłam dobrym samopoczuciem...

Ewa - dzięki za info. zabiorę zatem M. jeżeli będzie miał ochotę ;)
Gosia i Bartek - bardzo fajnie. mi sugerowano, że mam sobie "odrobić" moją nieobecność, którą wygeneruję pójściem do lekarza... a tak być nie powinno... koniec końców przełożyłam wizytę, a później dostałam zwolnienie.

reklama
Dzień doberek,

Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&

Ja oprócz tego, że pracuję biurowo, to jeszcze półprofesjonalnie zajmuję się fotografiką. Głównie fotografia ślubna, chrzciny, komunie. W styczniu miałam zakładać działalność, ale plany się pozmieniały:-D i teraz to odłożę, ale pstrykać będę dalej, ale już nie zawodowo, nie dałabym rady biegać 13h z aparatem. W każdy razie kocham fotografować i to właściwie chcę robić w życiu.

Do góry