reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Czesc dziewczynki:-)widze ze temat zwolnien i zawodów:tak: wiec mam zamiar pracowac jak najdłuzej :-D choc powiem ze ranne wstawanie jest ciezkie hehe ale kawa stawia na nogi:happy2: . Wiec ja prowadze sklep spożywczo-przemysłowy na wsi 18 km od miejsca zamieszkania a moj M z tesciami prowadzi wyrób pantofli. Z jednej strony sie ciesze bo jestem na swoim:-) z drugiej wszystko masz na głowie a urzedasy niestety nic a nic nas nie oszczedzaja i co chwile jakies zmiany:wściekła/y:Odnosnie prezentow to M dostanie kierownice do PS3 a córa słuchawki do kompa bo Mikołaj był szczodry :-D i Dziadkowi Mrozowi kałaza tylko dac upatrzone słuchawki hehe.
Jade jutro z wynikami na konsultacje , trzymajcie kciuki aby było dobrze :tak: ale jak Szmaragd ;-)mi napisała ze ok to wierze iz tak :tak:
jest. Kum ja 20.12 mam genetyczne czyli po Tobie;-)
Mar-tuśka witaminy dla seniora :-D uśmiałam sie :-) Super ze tak działacie na staruszków , trzymam &&&&& za wizytę :tak:
Pola ja tez miewam takie chwile a najciezej jest jak przychodza kobiety naperfumowane fujjjj wtedy słabo i wogóle zreszta pytałam tu juz dziewczyn czy tak maja i nawet u lekarza z tym byłam i zonk.... takie uroki ciązy hehe:-D myślę ze minie po 12 tyg uff
Pozdrawiam reszte ktorej narazie nie jestem w stanie odpisac bo wiem co ktora pisze a jak przyjdzie do pisania nicków :-D to normalnie mam zanik pamieci :confused: i odpisuje tym ktore akurat widze na danej stronie:sorry2:. Sorki kobitki wybaczcie ale nie chce niechcacy kogos urazic :yes:

reklama
Ja tez jestem zakupowcem w dziale handlowym firmy. Planuję pracować ile sie da, niedawno umowę mi przedłużono.
Na prezenty to jakieś drobiazgi planuję.

Sorki że nie odpisuję każdej z nicka ale źle sie dziś czuję, nogi mnie bardzo bolą i generalnie jestem padnieta.. Muszę zacząć magnez brać.

a my z mężem w tym roku nie robimy sobie prezentów, po świętach planujemy sprzedać Olę na weekend dziadkom i pojechać na jakieś spa czy coś... ale nie wiem czy na noc, bo ja nie przeżyję nocy bez bobaski mojej kochanej :p

mam wizytę w czwartek, ale pewnie bez usg, bo i tak za wcześnie by było

Pola konczysz juz 12 tydz wiec powinno być okej.

Ja bede w 11tyg i 2-3dni. lekarka chciala abym przyszła później, ale w następnym tyg świętą a ona se robi wolne. jak wiele ludzi. ja zresztą też planuję wolne na okres około świąteczny.

myślę że bobaski będą okej. mają około 5cm to juz dużo.

ja też nie odpisuje na nickami.. trudno wszystkim spamiętać. ale staram się tematycznie pisać.

ja juz po genetycznych :D malenstwo ma 5cm :) machalo raczkami i nóżkami i skakało:) wszystko ok jest po zmierzeniu :) nie bede pisać wymiarów bo i tak nic to nie mowi :) najwazniejsze ze wszystko graaaa :D jestem taka szcześliwa:)

reklama
ja juz po genetycznych :D malenstwo ma 5cm :) machalo raczkami i nóżkami i skakało:) wszystko ok jest po zmierzeniu :) nie bede pisać wymiarów bo i tak nic to nie mowi :) najwazniejsze ze wszystko graaaa :D jestem taka szcześliwa:)

Cieszę się, a tak się martwiłaś, że dzidziuś jest za mały:happy:

Do góry