LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Czesc dziewczynki:-)widze ze temat zwolnien i zawodów wiec mam zamiar pracowac jak najdłuzej choc powiem ze ranne wstawanie jest ciezkie hehe ale kawa stawia na nogi . Wiec ja prowadze sklep spożywczo-przemysłowy na wsi 18 km od miejsca zamieszkania a moj M z tesciami prowadzi wyrób pantofli. Z jednej strony sie ciesze bo jestem na swoim:-) z drugiej wszystko masz na głowie a urzedasy niestety nic a nic nas nie oszczedzaja i co chwile jakies zmianyOdnosnie prezentow to M dostanie kierownice do PS3 a córa słuchawki do kompa bo Mikołaj był szczodry i Dziadkowi Mrozowi kałaza tylko dac upatrzone słuchawki hehe.
Jade jutro z wynikami na konsultacje , trzymajcie kciuki aby było dobrze ale jak Szmaragd ;-)mi napisała ze ok to wierze iz tak
jest. Kum ja 20.12 mam genetyczne czyli po Tobie;-)
Mar-tuśka witaminy dla seniora uśmiałam sie :-) Super ze tak działacie na staruszków , trzymam &&&&& za wizytę
Pola ja tez miewam takie chwile a najciezej jest jak przychodza kobiety naperfumowane fujjjj wtedy słabo i wogóle zreszta pytałam tu juz dziewczyn czy tak maja i nawet u lekarza z tym byłam i zonk.... takie uroki ciązy hehe myślę ze minie po 12 tyg uff
Pozdrawiam reszte ktorej narazie nie jestem w stanie odpisac bo wiem co ktora pisze a jak przyjdzie do pisania nicków to normalnie mam zanik pamieci i odpisuje tym ktore akurat widze na danej stronie. Sorki kobitki wybaczcie ale nie chce niechcacy kogos urazic
Jade jutro z wynikami na konsultacje , trzymajcie kciuki aby było dobrze ale jak Szmaragd ;-)mi napisała ze ok to wierze iz tak
jest. Kum ja 20.12 mam genetyczne czyli po Tobie;-)
Mar-tuśka witaminy dla seniora uśmiałam sie :-) Super ze tak działacie na staruszków , trzymam &&&&& za wizytę
Pola ja tez miewam takie chwile a najciezej jest jak przychodza kobiety naperfumowane fujjjj wtedy słabo i wogóle zreszta pytałam tu juz dziewczyn czy tak maja i nawet u lekarza z tym byłam i zonk.... takie uroki ciązy hehe myślę ze minie po 12 tyg uff
Pozdrawiam reszte ktorej narazie nie jestem w stanie odpisac bo wiem co ktora pisze a jak przyjdzie do pisania nicków to normalnie mam zanik pamieci i odpisuje tym ktore akurat widze na danej stronie. Sorki kobitki wybaczcie ale nie chce niechcacy kogos urazic