reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

tak jak juz wiecie...jestem nauczycielka..i nieszczesna sekretarka...ponizana przez szefowa, ktora dodatkowo codziennie drze na mnie morde..wie ze jestem w ciazy...i wmawia mi rozne rzeczy...

reklama
Witam Was dziewczyny:)

Czytam na biezaco ale ciezko sie jest wbic iedzy Was tak szybko idzie produkcja:)

Ja rowniez jestem na zwolnieniu, poniewaz bylam na wychowawczym i zrobilam powrot zeby miec placone...a poza tym to praca na magazynie wiec praca w ciazy tam niewskazana...;/

a ja mam pracę naukową i dydaktyczną, uczę studentów medycyny i położnictwa, dodatkowo udzielam porad laktacyjnych i pracuję w pozarządowych organizacjach działających na rzecz dobrych narodzin

hejka :-)
ja jestem na urlopie wychowawczym do lutego, później pewnie na l4 pójdę, bo jakoś nie chce mi się do starej pracy wracać - dział zakupów w firmie handlowej

Ja od poczatku grudnia pracuje z domu. Jestem szefem działu handlowego (branża informatyczna).
W pierwszej ciąży pracowałam do poczatku 8go miesiąca. Teraz chciałabym wczesniej pójść na zwolnienie ale na razie całkiem dobrze mi sie pracuje w domu.

Dzis wybrałam sie na zakupy prezentowe. Mam juz jeden prezent dla męża :) ale musze cos jeszcze dokupić. Przy okazji kupiłam sobie żakiet, sukienkę i kapelusz :) niestety gdy stałam w kolejce zrobiło mi sie tak słabo ze prawie zemdlałam... Ledwo sie wyczolgalam ze sklepu. Zadzwoniłam nawet po męża zeby po mnie przyjechal ale w końcu wyszłam na świeże powietrze i polepszyło mi sie na tyle ze byłam w stanie sama dojechać do domu. Chyba resztę prezentów bede musiała zamówić przez internet.

Cześć dziewczyny!
Jutro wizyta! Ale emocje :-) dzisiaj cały dzień miałam dziwne uczucie takiego "balonika" w podbrzuszu, nie wiem jak to nazwać, jakby mnie coś od środka wypychało. Poza tym walczę z przeziębieniem :/
Jeśli chodzi o pracę to ja pracuję jako fizjoterapeutka w DPS. Praca nie jest ciężka a w cięższych czynnościach wyręczają mnie koledzy :-) babusie odkąd się dowiedziały o dzidzi same zaczęły z wózków wstawać, żebym a nie dźwigała ich ;-) moja dzidzia ma uzdrawiający wpływ na staruszków :-) a w ogóle wczoraj od jednej Pani dostałam zestaw witamin dla seniora :-D
No to tyle, czekam na jutro i liczę na same dobre wiadomości. Od dziewczyn, które jutro też mają wizyty także ... ;-)

hej dziewczyny! ja się słabo czuję każdego wieczora.. i jak się kłade spać włącza mi się zgaga.. i nie mogę zasnąć..

co do ciuchów. chciałabym nie kupować zbyt wiele.. bez sensu..na te kilka miesięcy. no ale mam zamiar pracowac jak najdlużej więc w czyms chodzić trzeba... mam fajny dres..ale do pracy się słabo nada.. co najwyżej po domu. od siostry mam dwie pary spodni, jedne cienkie i szerokie, dobre beda na sam koniec.

któras z was pisała że ma bóle po bokach. też mam. ciągnie mnie od kilku dni w dole. ale to niby dobrze... rozciąga się wszystko..

dziś spadł mi duży ciężar z ramion, skończyłam długi i męczący projekt.. także dziś odpoczywam... muszę zacząć ćwiczyc trochę. dziś zaczęła mnie znów rwa boleć.. juz mialam spokój przez jakiś czas... ale nie ćwiczyłam od 2 miesięcy... nie ma co się dziwić.

pozdrawiam was i zdrowia życzę!!

czy któraś z was ma jeszcze usg genetyczne w tym tyg? do świąt? ja mam w czwartek. ciekawa jestem co tam u mojego Bąbelka :)

reklama
Do góry