reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Jagódka
Dziękuje, za Twoją odpowiedz, mimo ze o tym wiem to zapominam.
Dziś jest lepiej, wczoraj dało mi popalić, ale jak piszesz niestety bedzie bolało.

Ja w sumie nie wiem ile teraz wazę, dziś pojde do rodziców to sie z ważę, bo maja czulszą wagę.
No i usłyszałam od mojej znajomej że cos schudłam i co ja takiego robię ze mi sie udaje.. Wymyśliłam ze biegam codziennie ( bo naszczęście, w ten week czułam sie bardzo dobrze, a jak sie lekko źle poczułam to zgoniłam że mi za ciepło.) bo znajomym powiemy jak oznajmię juz całej rodzinie (rodzice i bracia z obydwu stron wiedzą, ale reszta nie). :)

blue przy takich wymiotach jak ty mialas to wcale bym się nie zdziwila ze schudlas:):):) my mamy w sobote rano prom:):):) tylko bez kabiny :(:(:(buuuu....nie wiem jak wytrzymam:(:(:(:(:(:(

My mamy kabinę, i dzieka Bogu udało nam sie z tą kabiną, bo tez bym Ciezko to zniosła.
Na Polfferies jest o tyle dobrze ze jeszcze fotele lotnicze są, a na Stena Line juz nie ma.
Słuchaj a moze jak prom wypłynie to bedą jakieś kabiny? Zapytajcie odrazu w recepcji.

No my w piątek prom po południu i wieczorem Polska. I jazda samochodem. :)

Ja w tym roku prezenty na ostatnią chwilę. :szok: kupować będę w sobotę i niedziele w PL. Bo tu nie miałam głowy totalnie.

Cześć dziewczyny. Co dzisiaj u Was nowego?
Ja niestety mam kiepski humor. Poszłam wczoraj pierwszy raz do pracy po 2 tygodniach zwolnienia. W pracy czułam się ok (starałam się jak najwięcej siedzieć), ale wieczorem strasznie zaczął boleć mnie brzuch. Trwało to praktycznie całą noc. Pojawiło sie tez znowu brązowe plamienie (ale niedużo). Brzuch mnie cały czas ciągnie. Nie ma dzisiaj mojej lekarki. Czy Waszym zdaniem, to plamienie i ból może byc sygnalem, że nie powinnam pracować? U mnie w pracy to duży problem jak mnie nie ma. Kazali mi się zdeklarować czy będę pracować czy zwolnienie... Poradźcie coś :(

Ja niestety mam kiepski humor. Poszłam wczoraj pierwszy raz do pracy po 2 tygodniach zwolnienia. W pracy czułam się ok (starałam się jak najwięcej siedzieć), ale wieczorem strasznie zaczął boleć mnie brzuch. Trwało to praktycznie całą noc. Pojawiło sie tez znowu brązowe plamienie (ale niedużo). Brzuch mnie cały czas ciągnie. Nie ma dzisiaj mojej lekarki. Czy Waszym zdaniem, to plamienie i ból może byc sygnalem, że nie powinnam pracować? U mnie w pracy to duży problem jak mnie nie ma. Kazali mi się zdeklarować czy będę pracować czy zwolnienie... Poradźcie coś :(

Ja myślę, że tylko lekarz może to określić..:no:

Anastazi, prezenty w lesie;-) Dziś jadę coś kupić, bo ciotka nas zaprosiła w 1 dzień Świąt, a ona zawsze prezenty robi, więc muszę jej coś kupić:sorry2: No i może jakieś drobiazgi do domu kupię każdemu. W niedziele jest fajny kiermasz Świąteczny u nas w mieście, więc jak się będę dobrze czuła to wezmę męża i może coś jeszcze fajnego kupimy, gdybym dziś niczego nie znalazła.

Ja bym poszła do lekarza dziś, mimo ze nie ma Twojej lekarki, ponieważ czytałam (nie z doświadczenia), że jeżeli plemieniu towarzyszy silny ból to lepiej isc i to sprawdzić.
No i tez uważam, ze jeżeli masz możliwość to ja bym skorzystała ze zwolnienia.. Bo moze tak jak piszesz, ze tym razem praca Ci nie służy.

reklama

Faraway, ja bym poszła na zwolnienie! Dziecko najwazniejsze

Do góry