farway ja przez plamienie w 7 tc jestem na zwolnieniu do teraz wiec tobie to samo radze......a wczoraj na wizycie jak popatrzała do mojej karty ze plamienie było to powiedziała ze kontunuujemy zwolnienie dalej...i dostałam na kolejny miesiąc....nie ignoruj wiec tego....
blue na necie już nie było ani kabin na sprzedaż ani nawet miejsc w kabinach pojedynczych...ale jak mówisz ze sa jeszcze fotele to mi trochę ulzylo...bo pierwszy raz płyniemy polfriesem...zawsze stena plywalismy ale tam to już w październiku miejsc nie było wogole....
dziewczyny podnioslyscie mnie na duchu ze wy tez jeszcze w lesie z prezentami
bo myslalam ze tylko ja wszystko tak na ostatnia chwile będę robic....tylko jeszcze pytanie CO NA TE PREZENTY DAC??????????:-)
blue na necie już nie było ani kabin na sprzedaż ani nawet miejsc w kabinach pojedynczych...ale jak mówisz ze sa jeszcze fotele to mi trochę ulzylo...bo pierwszy raz płyniemy polfriesem...zawsze stena plywalismy ale tam to już w październiku miejsc nie było wogole....
dziewczyny podnioslyscie mnie na duchu ze wy tez jeszcze w lesie z prezentami
bo myslalam ze tylko ja wszystko tak na ostatnia chwile będę robic....tylko jeszcze pytanie CO NA TE PREZENTY DAC??????????:-)