reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

farway ja przez plamienie w 7 tc jestem na zwolnieniu do teraz wiec tobie to samo radze......a wczoraj na wizycie jak popatrzała do mojej karty ze plamienie było to powiedziała ze kontunuujemy zwolnienie dalej...i dostałam na kolejny miesiąc....nie ignoruj wiec tego....

blue na necie już nie było ani kabin na sprzedaż ani nawet miejsc w kabinach pojedynczych...ale jak mówisz ze sa jeszcze fotele to mi trochę ulzylo...bo pierwszy raz płyniemy polfriesem...zawsze stena plywalismy ale tam to już w październiku miejsc nie było wogole....:no:

dziewczyny podnioslyscie mnie na duchu ze wy tez jeszcze w lesie z prezentami:):):):)
bo myslalam ze tylko ja wszystko tak na ostatnia chwile będę robic....tylko jeszcze pytanie CO NA TE PREZENTY DAC??????????:no::no::no::-)

reklama
witam,

ja mam ponad połowę prezentów, muszę siostrze jeszcze kupić i dokupić coś rodzicom. no i popakować, mam papier, akcesoria dekoracyjne, tylko weny brak

i muszę ogarnąć dom... a tak mi się nie chce że szok...

Też mam dom do ogarnięcia:baffled:. Przydałoby się to zrobić w tym tygodniu, bo mam urodziny w niedzielę i nie wiem czy ktoś nie wpadnie, więc już musi być czysto;-) No i jeszcze ubrania muszę schować te "normalne" i wąskie, to będzie mi łatwiej w szafach sprzątać.

Makota - bo chyba Ty pisałaś - to super, że masz takie ubrania w szafie! Też mam trochę szerszych bluzek, sukienek odciętych pod biustem itp. Jakichś mgiełek, takich fiu-bździu, gdzie brzuszek się zmieści:tak:

Witajcie dziewczyny!
Forum nadrobiłam, ale każdej z osobna nie dam rady odpisać :zawstydzona/y:
Ogólnie gratuluję wszystkim udanych wizyt, Anastazi mój mąż był by zachwycony chłopcem, nawet ostatnio się pytal, kiedy będzie wiadomo :-) Ja mam gin dopiero na początku stycznia, usg w połowie, więc się jeszcze naczekam :tak:
1. FB lubię, myśłę że przejście tam po porodach to fajny pomysł :tak:
2. Seks praktycznie jek przed ciążą :-)
3. Mandarynki wcinam, o reszcie diety wolę nie mówić - masakra :zawstydzona/y: mam wrażenie, że coraz gorzej się czuję zamiast lepiej :no: wczoraj mało nie zwymiotowałm od mycia zębów...
4. Melduję, że choinka ubrana, ale reszta w czarnej d.....
5. Ubrań ciążowych jeszcze nie kupiłam, mieszczę się w swoje i mam trochę u rodziców po poprzedniej ciąży - 2 pary spodni, golf, rajstopy, jakieś tuniki. Nie pamiętma która pokazywałą piękną sukienkę z happymum - boska :-)
6. Rodzice i moja siostra o ciąży dowiedzą się w Wigilię, nie wiem, czy starsze pokolenie informaować tzn moich i męża dziadków, boję, się, że jeśli by coś poszło nie tak to ciężko to przeżyją. Jak na razie wie tylko 6 osób - moje szefowe, przyjaciele ze studiów i koleżnaka z pracy męża. Zrobiłam sesję zdj mojej straszej córeczce i ona na zdjęciach ogłosi, że będzie starszą siostrą :happy:

To by chyba było na tyle. Mam dziś zakręcony dzień - lecę piec ciasto na jasełka córki, później muszę pojechać na pocztę i odebrać wyniki wczorajszego badania krwi i moczu - niestety osobiście :wściekła/y:, bo tam jest badanie na hiv i kiłę - u nich normalnie wyniki można ściągnąć przez platformę www. A później do pracy na popołuniowy dyżur do 21.

Miłego dnia wszystkim życzę :-)

P.S. Prezenty mają sie nam w tym tygodniu wreszcie zmaterializować :) trochę już mam ale to kropla w morzu potrzeb :/

Ostatnia edycja:
Małgorzatkar

Ja tez muszę posprzątać, a taaaaaaak mi sie nie chce tyłka z łóżka ruszyć.
Do męża się śmiałam, jak przez tel gadaliśmy ze mi wene do sprzątania ktoś ukradł i jak by on miał wenę to moze by tak ogarną mieszkanko za mnie? :) hehe marzenia

Zazdroszczę, ze Ci tylko pakowanie zostało. :)

Anastazi

Słuchaj tam są na Polferies fotele, tylko mniej rozrywki jest niż na Stena, ale tak jak mowię ruszcie do recepcji z zapytaniem o kabiny, bo czesto juz nie ma niby na necie lub infolinii ale jak juz sie jest na promie to czesto bywa tak ze sie cos znajdzie.

Co do prezentów, co zakupić to brak pomysłów. Ale wiem dobrze ze u mnie to pomysły przyjdą jak będziemy w sklepie.. :)

Oj jak ja juz chce byc w PL. :)

blue...w takim razie tak zrobimy...pojdziemy od razu do recepcji i zapytamy.....ja tez nie mogę się doczekać....a tak mi się już dluzy ze szok....

ka.wo ja mojemu wczoraj jak powiedziałam ze prawdopodobnie chłopak to stwierdził ze on to doskonale wiedział:):):)

ja poki co nie mam jeszcze nic ciążowego...i mam nadzieje ze długo tak zostanie:):):):)mam sporo tunik i luźnych sweterkow wiec może jakos się uchowam:):):)

Anastazi

I tak zróbcie, byc moze bedzie cos wolne. :)

A co do ubrań, tez jeszcze nie mam, mieszczę sie we wszystko co stare, a w szafie mam luźniejsze sweterki i tuniki, teraz jak będę w PL to moze cos sobie jeszcze kupie, dokupię. :)

Dziewczyny, ale tu pochmurny dzien dziś.

reklama
Do góry