reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

tak zrobie........:):)

ale po glowie mi terach caly czas chodzi to ze to może być chłopaczek......a tak się jeszcze zastanawiam czy może to pepowinka się tak ulozyla ze akurat tak w tym miejscu wystawala????bo mi się naprawdę wydaje ze to dużo za wcześnie....nie wiem.........nie smiejscie się ze mnie.....:):)ale mam metlik w glowie....:):):):)

reklama
anastazi z tym chłopcem to faktycznie różnie może być, ale ja i tak bym się cieszyła :-) tylko nie rób od razu niebieskich zakupów :-D jedz ryby i jajka - to na niedobór wit. d.

Witajcie! Ja tak na szybko, jestem w trakcie przeprowadzki, na nowym mieszkaniu nie mam jeszcze internetu, a na starym już wypowiedziałam umowę, więc jestem całkiem odcięta. Transfer na komórce już 3 razy dokupowałam, ale to i tak nie daje rady, strasznie zamula i nie idzie normalnie funkcjonować. Pakowanie idzie mi ciężko bo cały czas spać mi sie chce, czasami nie wytrzymuję i robię drzemkę poobiednią razem z synkiem :) W każdym razie żyję i wrócę do Was z powrotem po nowym roku, jak już się ograniemy z tym wszystkim... Jutro mam usg, mam nadzieję że będzie widać już coś konkretnego. Trzymam za Was wszystkie kciuki, mam nadzieję że na święta będziecie miały kupę radości związanej z przekazywaniem najbliższym informacji o ciąży. Do przeczytania za jakieś 2 tygodnie, na razie nie wiem jak się nazywam ii jak my się ze wszystkim wyrobimy... Ogarnia mnie powoli przerażenie :) Buziole w brzuchole!

kropka&pączek przyjemności i powodzenia :) do zobaczenia w nowym roku :)

anastazi nawet nie wiesz jak ciężko znaleźć fajne rzeczy dla chłopaka w kolorze innym niż niebieski :/ no na początku to jeszcze jakoś leci, ale mój ma teraz 3 lata i jak przeglądam jego bluzki to albo niebieskie, albo granatowe, albo szare :/ no coś tam zielonego, żółtego i czerwonego się znajdzie, ale to w śladowych ilościach. Jak widzę coś w innym niz niebieskim kolorze, to biorę w ciemno hihi

Anastazi - gratulacje! :) Nie wiem, czy to za wcześnie czy nie, pewnie zależy jak się dziecko ułoży :) Ale też bym jeszcze niczego nie kupowała pod chłopaka, poczekałabym na potwierdzenie w kolejnym badaniu :)

kropka&pączek - udanej przeprowadzki! I wesołych Świąt!
Mnie z kolei nosi i cały dom bym posprzątała, ale nie mogę.. Może właśnie dlatego, że nie mogę to mi się chce? :-p:-p

I nie wiem już co robić na mdłości - jest coraz gorzej, coraz częściej wymiotuję. Na mandarynki nie mogę już patrzeć, mam wrażenie, że szkodzą zamiast pomagać. Jest lepiej po mleku, ale czy ja mogę wypijać prawie 1 litr mleka dziennie? :baffled:

Za to z pozytywnych objawów w końcu widzę korzystne zmiany w biuście :-D

jutro usg dziewczynki:)))) co???? chłopak??? moze mi cos wypatrzy jutro... ale watpie bo to tak wczesnie :( brzusio mam malenki nie widac zadnej ciazy

witam w leniwy dzień :)

Martuśka i pola tez mam wizytę w środę, ale ja tylko fiksuję czy dzidziol w miarę rośnie i co z moim moczem, bo jak na moje oko to nie za fajne wyniki mam. Póki co do środy muszę wytrzymać.

anastazi jeśli lekarz ma dobry sprzęt i się postara to bardzo możliwe, że widział "ptaszka". Ja z moim tez już w okolicy 12 tygodnia wiedziałam, że chłopak.

Co do forum - ja też nie specjalnie tu ogarniam i czy któraś mogłaby wytłumaczyć o co chodzi z tym zamkniętym wątkiem? Widzę, że niektóre dziewczyny tam są zapisane, ale jak to działa i jak się zapisać to zielonego pojęcia nie mam.

reklama
ewa66, ciesz się, że brzuch masz mały. Po mnie też nic nie było widać i nawet się skarżyłam, że coś mały mam brzuch, a potem nagle wystrzeliłam z brzucholem - brzuch gigant, jakbym miała mieć bliźniaki :-) i 18-19 kg do przodu. A Synek urodził się prawie 2 tygodnie po terminie i zaledwie 3,4 kg.

Ostatnia edycja:
Do góry